تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/01/11 - 12:44
کد خبر: 350490

اپل واچ سری 6 احتمالا به تاچ ID مجهز می‌شود

گزارش‌های اخیر می‌گویند اپل قصد دارد در نسل بعدی ساعت‌های هوشمند خود فناوری تاچ ID را با دیجیتال کرون (دکمه‌ی چرخان کناری) یکپارچه کند.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به‌تازگی گزارشی جدید به‌صورت مشترک از سوی رسانه‌ی The Verifier به‌همراه کانال یوتیوب iUpdate منتشر شده است که برخی از قابلیت‌هایی را که گفته می‌شود در نسل بعدی ساعت‌های هوشمند خانواده‌ی اپل واچ (Apple Watch) خواهیم دید، بیان می‌کند. یکی از مهم‌ترین قابلیت‌هایی که درمورد آن بحث می‌شود، تاچ ID است.
بر اساس گزارش موردبحث، یکی از اپل واچ‌هایی که اپل قصد دارد در آینده معرفی و عرضه کند دارای فناوری تاچ ID خواهد بود؛ ظاهرا تاچ ID اپل واچ قرار است با دکمه‌ی چرخان کناری که از آن با نام دیجیتال کرون (Digital Crown) یاد می‌شود، یکپارچه شود. اضافه شدن تاچ ID به اپل واچ باعث خواهد شد کاربران این ساعت هوشمند راحت‌تر پرداخت‌های موبایلی خودشان را انجام دهند و از شر پین‌کدها راحت شوند.

افزون بر این موضوع گفته می‌شود اپل واچ بعدی بهتر از نسل‌های پیش در برابر نفوذ آب از خود مقاومت نشان خواهد داد. اپل واچ سری ۵ به‌عنوان جدیدترین ساعت معرفی‌شده از سوی اپل دارای گواهی IPX7 است.
در کنار موارد یادشده احتمالا اپل واچ بعدی به‌لطف بهره‌مندی از سیستم‌عامل WatchOS 7 سازگاری بیشتری با دستیار صوتی سیری خواهد داشت و از فرمان Hey Siri پشتیبانی خواهد کرد. همچنین گفته می‌شود این ساعت هوشمند توانایی سنجش سطح اکسیژن خون را خواهد داشت و به‌لطف داشتن اپلیکیشنی مجزا، روی خواب کاربر نظارت خواهد کرد. قابلیت نظارت روی خواب کاربر یکی از قابلیت‌هایی است که دارندگان اپل واچ از سال‌ها پیش خواستار اضافه شدن آن به این ساعت هوشمند بوده‌اند. در حال حاضر مشخص نیست که کدام‌یک از مدل‌های فعلی اپل واچ با دریافت به‌روزرسانی نرم‌افزاری از قابلیت‌های یادشده پشتیبانی خواهند کرد.

در بخش پایانی گزارش The Verifier و iUpdate گفته شده که اپل از مدتی پیش کار روی ساعت هوشمند اپل واچ سری ۷ را نیز آغاز کرده است. این دو رسانه می‌گویند در اپل واچ سری ۷ فناوری تاچ ID به زیر نمایشگر برده خواهد شد. در حال حاضر فاصله‌ی بسیار زیادی تا عرضه‌ی ساعت سری ۷ داریم، بنابراین نمی‌توانیم به هیچ‌یک از شایعات مطرح‌شده درمورد این ساعت با اطمینان‌خاطر نگاه کنیم.
گزارش موردبحث همچنین تمامی شایعات پیشین مبنی‌بر احتمال تولید اپل واچ با صفحه‌ی دایره‌ای‌شکل را رد می‌کند و می‌گوید اهالی کوپرتینو فعلا قرار است به طراحی فعلی پای‌بند بمانند. برنامه‌های اپل به‌طور مداوم درحال تغییر هستند، بنابراین سخت است بخواهیم باور کنیم که در فاصله‌ی زیاد باقی‌مانده تا معرفی مدل بعدی، این شایعات صحت داشته باشند. در کنار موارد یادشده گفته می‌شود اپل قصد ندارد سیستم‌عامل WatchOS 7 را برای اپل واچ سری ۲ در دسترس قرار دهد.

اپل طبق اعلام قبلی قصد دارد کنفرانس توسعه‌دهندگان خود (WWDC) را به‌صورت کاملا آنلاین در ماه ژوئن (خرداد) برگزار کند؛ تاکنون تاریخ دقیق برگزاری این همایش مهم اعلام نشده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکنش حشد شعبی به تخلیه مقرهایش به دنبال تشدید تنش میان آمریکا و ایران
پرواز مستقیم ایران - ویتنام برقرار شد
برگزاری نمایشگاه «زنان و تولید ملی» از ۱۱ تا ۲۰ شهریور/ حضور ۱۹۷ کسب و کار در نمایشگاه
بلیت فروشی داربی از امروز آغاز می‌شود
اعلام سازوکار خرید بلیت داربی ۱۰۷
موعود بنیادی‌فر داور داربی ۱۰۷ شد
صالحی: درباره مسایل اصلی کشور باید با دانش، نگاه ژرف و تاریخی سخن گفت
احتمال تغییر دامنه نوسان بورس
جدیدترین قیمت طلا و سکه/ در بازار هیجانی دست نگه دارید
نامه تعدادی از نمایندگان مجلس به سران قوا درباره وضعیت بازار ارز
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به حمایت از نیروهای مسلح در تجمعات امشب
موافقت پزشکیان با احداث پالایشگاه مشترک در قرقیزستان
پزشکیان: از توافق مکه استقبال می‌کنیم
تاکید روسای جمهوری ایران و تاجیکستان بر توسعه و تعمیق مناسبات
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
هشدار پلیس فتا به دارندگان گوشی‌های آیفون
چرا نرخ دلار افزایش یافت؟
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
ازدواج آسان، زندگی ساده؛ رهبر شهید چگونه مسیر خوشبختی را ترسیم کرد؟
«مشاوره شغلی» فقط انتخاب یک شغل نیست؛ نگاهی کل‌نگر به مسیر حرفه‌ای انسان
تقویم آزمون‌های علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
۶۳ هزار استعداد برتر در ۲۳ طرح بنیاد ملی نخبگان شناسایی شدند
جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top