تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/01/20 - 15:12
کد خبر: 351481

قرنطینه با استفاده از مچ بند الکترونیکی در کره جنوبی

دولت کره‌ی جنوبی احتمالا برای اجرای قرنطینه‌ی عمومی به‌منظور مهار شیوع ویروس کرونا به استفاده از مچ‌بندهای الکترونیکی روی خواهد آورد تا از عدم نقض قوانین توسط مردم، اطمینان پیدا کند.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اخبار رسمی به‌دست رسیده از کره‌ی جنوبی حاکی از آن هستند که احتمالا دولت این کشور قصد دارد از نوعی مچ‌بند الکترونیکی به‌منظور اجرای طرح قرنطینه استفاده کند. کره‌ی جنوبی به‌منظور مهار هرچه بیشتر شیوع کرونا به‌زودی طرح قرنطینه‌ی عمومی را به‌شکلی گسترده‌تر اجرا خواهد کرد.
البته طبق گفته‌های یون تائه هو، مدیرکل بخش سیاست‌گذاری‌های بهداشتی در وزارت بهداشت و رفاه کره‌ی جنوبی، استفاده از مچ‌بند الکترونیکی تنها یک گزینه از بین چند گزینه‌ای است که دولت برای عملی کردن طرح قرنطینه و نظارت روی افراد، در سر دارد. یون در این زمینه می‌گوید: «بسیاری از کسانی که در قرنطینه هستند پروتکل‌های اعلام‌شده را رعایت می‌کنند، اما در مواردی شاهد بروز تخلفاتی نیز بوده‌ایم. پس از بحث و تبادل‌نظر بیشتر، در نهایت کارآمدترین روش را انتخاب و اجرا خواهیم کرد». یون تائه هو در ادامه‌ی سخنانش اضافه کرد که دولت کره‌ی جنوبی به‌خوبی از آثار روانی منفی که ممکن است بر اثر استفاده از مچ‌بند الکترونیکی ایجاد شوند، آگاهی دارد.
جدیدترین آمار نشان می‌دهد دولت کره‌ی جنوبی دستور داده است ۴۶ هزار و ۵۶۶ نفر تحت قرنطینه‌ی اجباری قرار گیرند که از بین این افراد، ۳۶ هزار و ۴۲۴ نفر به‌تازگی از سفر خارجی به داخل کشور بازگشته‌اند. کره‌ی جنوبی قانونی جدید وضع کرده است که براساس آن تمامی افرادی که از خارج به این کشور وارد می‌شوند باید به‌مدت ۲ هفته به‌صورت اجباری قرنطینه شوند. دولت کره همچنین به کسانی که در قرنطینه هستند گفته است اپلیکیشن اختصاصی وزارت بهداشت را دانلود و نصب کنند تا بتوانند از طریق آن، وضعیت خودشان را به مسئولان ذی‌ربط اطلاع دهند.

آمار رسمی نشان می‌دهد تاکنون ۷۵ نفر از افراد یادشده قوانین قرنطینه‌ی اجباری کره‌ی جنوبی را نقض کرده‌اند. از این تعداد، ۶ نفر به‌جرم زیر پا گذاشتن قوانین دولتی در حوزه‌ی بهداشت، تحت بازجویی پلیس قرار گرفته‌اند. کره‌ی جنوبی انتظار دارد شمار افرادی که در قرنطینه‌ی اجباری قرار می‌گیرند طی روزهای پیش‌رو به ۸۰ تا ۹۰ هزار نفر برسد.
افزون بر مچ‌بند الکترونیکی، دولت کره گزینه‌هایی دیگر نیز روی میز دارد. یکی از گزینه‌ها این است که شمار تماس‌هایی که مراکز بهداشتی به‌صورت گاه‌و‌بی‌گاه با افراد تحت قرنطینه برقرار می‌کنند، افزایش یابد. کره‌ی جنوبی همچنین به بازدید حضوری متخصصان حوزه‌ی بهداشت از افراد تحت قرنطینه بدون اطلاع قبلی فکر می‌کند. تا روز سه‌شنبه‌ی گذشته آمار مبتلایان شناسایی‌شده به ویروس کرونا در کره‌ی جنوبی ۱۰٬۳۳۱ نفر بوده که در بین آن‌ها متأسفانه ۱۹۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند. از زمان همه‌گیری کووید ۱۹، ۴۷۷ هزار و ۳۰۴ نفر در کره‌ی جنوبی آزمایش تشخیص کرونا داده‌اند. آمار نشان می‌دهد سرعت افزایش شمار افراد مبتلاشده به کرونا در کره به‌شکل درخورتوجهی کند شده است.
در ماه گذشته‌ی میلادی دولت کره‌ی جنوبی چندین اپلیکیشن منتشر کرد که با استفاده از آن‌ها کاربران می‌توانند وضعیت موجودی ماسک‌های بهداشتی را در داروخانه‌ی مجاور خود، بررسی کنند. بدین ترتیب مردم از احتمال کمبود ماسک بهداشتی باخبر خواهند شد و صف‌های طولانی در برابر داروخانه‌ها تشکیل نخواهند داد. از طرفی دیگر برخی از شرکت‌های فناوری‌محور بزرگ نظیر سامسونگ و ال‌جی که متعلق به کره هستند تصمیم گرفته‌اند برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا، فعالیت شماری از کارخانه‌های تولیدی خود را به‌حالت تعلیق دربیاورند.

منبع: zdnet

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مورینیو: اگر VAR اشتباه کرده باشد، فوتبال به ایران یک سکوت بدهکار است
رونمایی از موج سوم طرح «احوالپرسی از دانشجویان» با تمرکز بر پساجنگ
نخست وزیر عراق: روابط ما با ایران مبتنی بر حسن همجواری و احترام است
اطلاعیه جدید مرکز وکلای قوه قضاییه برای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی
سردار رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا سریع و کوبنده خواهد بود
ایران قربانی یک صحنه بحث‌برانگیز شد
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top