تاریخ انتشار: شنبه 1399/01/23 - 16:49
کد خبر: 351767

همکاری اپل و گوگل برای مبارزه با کرونا

اپل و گوگل به تازگی اعلام کرده‌اند با همکاری یکدیگر در حال توسعه یک تکنولوژی بلوثوتی برای ردیابی کووید-19 توسط دولت‌ها و آژانس‌های سلامت هستند.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ویروس کرونا بدون شک بزرگترین بحران کنونی جهان است و قربانیان زیادی در سراسر جهان به ویژه در ایالات متحده آمریکا گرفته. اپل و گوگل به تازگی اعلام کرده‌اند با همکاری یکدیگر در حال توسعه یک تکنولوژی بلوثوتی برای ردیابی کووید-19 توسط دولت‌ها و آژانس‌های سلامت هستند.
راه حل مدنظر این دو شرکت شامل رابط برنامه نویسی نرم افزار (API) و پشتیبانی در سطح سیستم عامل از قابلیت کمک به فعال سازی ردیابی تماس (Contact Tracing) می‌شود. ردیابی تماس یکی از روش‌ها برای کنترل شیوع بیماری‌های همه‌گیر در جامعه است. در این روش افرادی که با بیمار ارتباط داشته‌اند، شناسایی و اطلاعات آن‌ها جمع آوری می‌شود و سپس مورد آزمایش و درمان قرار می‌گیرند تا شیوع بیماری کاهش پیدا کند.
به گفته گوگل و اپل، این ابزارها در دو مرحله در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. ابتدا ماه آینده آن‌ها API که امکان همکاری میان دستگاه‌های اندرویدی و iOS را در زمان استفاده از اپلیکیشن‌ها بهداشت عمومی فراهم می‌کند، عرضه خواهند کرد.
در مرحله بعدی، اپل و گوگل قصد دارند برای استفاده گسترده‌تر، قابلیت ردیابی تماس مبتنی بر بلوتوث را به سیستم عامل‌های خود اضافه کنند. به گفته این دو شرکت، پشتیبانی در سطح سیستم عامل امکان مشارکت افراد بیشتری را فراهم می‌کند و همچنین ارتباط با اپلیکیشن‌های مورد استفاده توسط سازمان‌های بهداشت دولتی را افزایش می‌دهد.

این ابزارها می‌توانند باعث نگرانی کاربران شوند و همچنین حریم خصوصی آن‌ها را به خطر بیاندازند، اما اپل و گوگل قصد دارند برای رفع این نگرانی‌ها با همکاری افراد علاقه مند آن‌ها را توسعه دهند. این شرکت‌ها همچنین اطلاعات مربوط به کار خود را منتشر خواهند کرد تا متخصصان و سازمان‌ها قادر به تحلیل آن‌ها باشند.

این دو شرکت به صورت مشترک بیانیه‌ای به شرح زیر منتشر کرده‌اند:

«همه ما در اپل و گوگل باور داریم که تا به امروز لحظه مهم دیگری برای همکاری با یکدیگر جهت رفع یکی از مهم‌ترین مشکلات در جهان، وجود نداشته است. ما با همکاری نزدیک توسعه‌دهندگان، دولت‌ها و ارائه‌دهندگان خدمات بهداشت عمومی، امیدواریم با استفاده از قدرت فناوری به کشورهای سراسر جهان برای کاهش شیوع ویروس کرونا و بازگشت آن‌ها به زندگی عادی، کمک کنیم.»

کشورها و محققان مختلف از استفاده از اپلیکیشن‌های ردیابی به عنوان راهی برای کاهش شیوع کووید-19 حمایت کرده‌اند. اوایل ماه جاری میلادی، فرانسه توسعه برنامه‌ای با نام StopCovid را آغاز کرد. این برنامه زمانی که به فرد مبتلا به کرونا نزدیک می‌شوید، به شما هشدار می‌دهد. نمونه اولیه این اپلیکیشن 3 تا 6 هفته دیگر عرضه خواهد شد.

منبع: engadget

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
سقوط یک پهپاد ناشناس در ازمیت ترکیه
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت
ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد
تحلیل رسانه عبری: افشاگری هکرها می‌تواند به زندگی سیاسی "بنت" پایان دهد
پوتین: توقیف دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای «دزدها» به همراه خواهد داشت
پاکستان: هیچ تصمیمی برای اعزام نیرو به غزه گرفته نشده است
هند صدور محدود ویزا برای شهروندان افغانستان را از سر گرفت
بودجه نظامی آمریکا رکورد زد
ادعای محافل صهیونیست: مرد روسی بعد از مدت‌ها جاسوسی از بنادر اسرائیل دستگیر شد
فیلم | جمله‌ای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبر انقلاب گفت
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top