تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/09/10 - 12:29
کد خبر: 549499

بازدید معاون علمی رئیس‌جمهور از پردیس رضوی پارک فاوا

بازدید معاون علمی رئیس‌جمهور از پردیس رضوی پارک فاوا

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور به‌همراه نمایندگان مجلس و جمعی از مدیران و فعالان فناوری استان از سایت شهید فکوری پردیس رضوی پارک فاوا بازدید کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ در این بازدید، ظرفیت‌های ملی این پهنه برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان، لزوم واگذاری اراضی برای شروع فرآیند استقرار و ضرورت جذب حمایت‌های دولتی جهت تکمیل زیرساخت‌های کلیدی مورد تأکید قرار گرفت.

در جریان ارزیابی میدانی، سایت شهید فکوری به عنوان یکی از پهنه‌های دارای ظرفیت ملی برای توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید قرار گرفت. موقعیت جغرافیایی مناسب، گستره قابل توسعه و قابلیت ایجاد مجموعه‌ای از زیرساخت‌های فناورانه، این زمین را به گزینه‌ای راهبردی برای شکل‌دهی به یک قطب نوآوری در مشهد تبدیل کرده است.

در این بازدید همچنین بر لزوم آغاز فرآیند واگذاری اراضی برای تسهیل استقرار اولیه واحدهای فناور تأکید شد. این اقدام به‌عنوان نقطه شروع توسعه، نقش مهمی در تثبیت موقعیت پروژه، جلب مشارکت بخش خصوصی، ایجاد اطمینان برای سرمایه‌گذاران و تسریع عملیات اجرایی خواهد داشت.

از دیگر محورهای مطرح‌شده، موضوع حمایت‌های دولتی برای تأمین زیرساخت‌های کلیدی بود. بر اساس جمع‌بندی جلسه، پیگیری جدی دستگاه‌های مسئول برای جذب و افزایش حمایت‌های ملی در حوزه زیرساخت ضروری دانسته شد. این پشتیبانی شامل ایجاد راه‌های دسترسی، تأمین آب، برق، گاز، ارتباطات و سایر ملزومات عملیاتی است؛ عواملی که نقشی تعیین‌کننده در فراهم‌سازی شرایط لازم برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و بهره‌برداری اثربخش از این پهنه فناورانه دارند.

این بازدید با تأکید بر ضرورت شکل‌گیری یک زنجیره هماهنگ میان معاونت علمی، پارک فاوا، بخش خصوصی و نهادهای استانی به پایان رسید تا روند توسعه پردیس رضوی با سرعت و انسجام بیشتری دنبال شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top