تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/01/24 - 21:23
کد خبر: 351957

سفره کارگران خالی‌تر می‌شود

بازرس کانون کارگران ساختمانی سراسر کشور با تاکید براینکه افزایش ۲۱ درصدی حقوق کارگران با توجه به تورم موجود در جامعه بسیار ناچیز است، گفت: سفره کارگران خالی بود و خالی تر هم خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، عباس شیری، با اعلام نارضایتی جامعه کارگری پیرامون افزایش ۲۱ درصدی حقوق کارگران در سال ۹۹، اظهار داشت: مراتب اعتراض خود را طی نامه‌نگاری‌هایی به گوش مسئولان رسانده‌ایم.

بازرس کانون کارگران ساختمانی سراسر کشور با تاکید بر اینکه افزایش ۲۱ درصدی حقوق کارگران با توجه به تورم موجود در جامعه بسیار ناچیز است، تاکید کرد: اجحافی که در حق جامعه کارگری می‌شود غیرقابل مقایسه با اقشار دیگر جامعه است و با توجه به تورم حداقل باید ۳۸ الی ۴۰ درصد حقوق کارگران افزایش می‌یافت.

وی با تاکید بر اینکه این افزایش حقوق با توجه به تورم موجود جوابگوی زندگی کارگران نیست، تصریح کرد: سفره کارگران خالی بوده و با توجه به شرایط موجود این سفره‌ها خالی‌تر هم خواهد شد.

شیری ادامه داد: انتظار داشتیم حقوق کارگر حداقل ۴۰ درصد افزایش داشته باشد اما در وضعیت فعلی حقوق مستمری‌بگیران، از کار افتادگان و  یا بازنشستگانی که در بین کارگران ساختمانی هستند تأثیر چندانی نخواهند داشت و باید با همان حقوق پایین بسازند.

سخنگوی کانون کارگران ساختمانی استان قم تاکید کرد: با این دستمزدی که یک کارگر دریافت می‌کند به‌سختی می‌تواند مایحتاج ضروری روزانه خود را تأمین کند؛ با این وضعیت یک زجرکشی در میان کارگران در حال اتفاق افتادن است.

وی با اشاره به امضاء نشدن افزایش حقوق کارگران در سال ۹۹ از سوی نمایندگان جامعه کارگری گفت: دولت کارفرمای قَدری بوده و در قانون گفته‌شده که رأی با اکثریت است، در جلسه نمایندگان دولت با تشکل‌های جامعه کارگری نیز اکثریت حاکم نمایندگان دولت بودند؛ درنتیجه رأی به نفع اکثریت پایان یافت.

شیری عنوان کرد:بر اساس این ماده ۴۱ قانون کار، شورای عالی کار همه‌ساله موظف است میزان حداقل مزد کارگران را برای نقاط مختلف کشور و یا صنایع مختلف با توجه به معیارهایی تعیین کند، ازجمله اینکه حداقل مزد کارگران با توجه به درصد تورمی که از طرف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام می‌شود.

بازرس کانون کارگران ساختمانی سراسر کشور با تاکید بر اجرایی شدن این ماده از قانون کار ادامه داد: همچنین بر اساس این ماده‌قانون، حداقل مزد بدون آن‌که مشخصات جسمی و روحی کارگران و ویژگی‌های محول شده را موردتوجه قرار دهد باید به‌اندازه‌ای باشد تا زندگی یک خانواده که تعداد متوسطان توسط مراجع رسمی اعلام می‌شود تأمین کند.

وی با گلایه از هیئت دولت و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص نادیده گرفتن بخشی از جامعه کارگری برای دریافت بیمه بیکاری اظهار داشت: کل کارگرهایی که مشمول تأمین اجتماعی می‌شوند از قبیل کارگران ساختمانی، قالیبافان، رانندگان، زنبورداران و خادمان مساجد حدود ۴ تا ۴/۵میلیون نفر بیشتر نمی‌شوند.

شیری با اشاره به کمک ۵ هزار میلیارد تومانی دولت برای کارگرانی که بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، ادامه داد: ما نمی‌گوییم دولت کمک نکند، بلکه معتقدیم کسانی که بیمه بیکاری می‌گیرند حداقل صندوق ذخیره بیمه بیکاری دارند ولی دولت باید برای کارگرانی که به خاطر شیوع ویروس کرونا خانه‌نشین شده‌اند و فاقد صندوق ذخیره بیمه  بیکاری هستند، کمک کند چون تمام کارگران ایرانی هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اگر استعفایی در کار نیست، تنگه هرمز را ببندید و زیرساخت‌های نفتی را هدف بگیرید
کاهش بازدارندگی ایران، جرئت تجاوز مجدد به خاک کشور را به دشمن داده است
پاسخ به توهین‌های مکرر و نقض عهدها، در واژگان خنثی پیدا نمی‌شود
نقض مکرر آتش‌بس و توهین‌های ترامپ، پاسخ محکم می‌طلبد
عروج سرخ رهبر شهید، پایان راه نبود
حملات پیاپی به خاک کشور پس از تفاهمنامه، ناکارآمدی استراتژی فعلی را ثابت کرد
میلیون‌ها نفر در تشییع رهبر شهید، یک مطالبه را فریاد زدند: انتقام
آقای قالیباف! به جای گریه بر پیکر امام شهید، تلاش کنید از «اصول» خارج نشوید
علی‌الاصول راه را از همان ابتدا خطا رفتید
آتش فراق رهبر شهید، جز با تحقق کامل عدل و مجازات عاملان جنایت سرد نخواهد شد
قائد امت اسلامی با استقبال باشکوه مردم خراسان، در پناه امام رضا (ع) آرام گرفت
امت مبعوث‌شده، تشییع رهبر شهید را به خیزش خون‌خواهی تبدیل کرد
از تفاهم اسلام‌آباد تنها جوهر امضاها باقی مانده، نه تعهداتش
به وقت انتقام
بیداری امت اسلامی مهم‌ترین دستاورد انقلاب امام خمینی(ره) است
مکزیک؛ مدعی جدید میزبانی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۹
معاون علمی رئیس‌جمهور: از دانش‌بنیان به قدرت‌بنیان حرکت می‌کنیم
شهادت یک مرزبان در پی حمله هوایی امریکا به مرزهای آبی
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه ۲۰ تیر
مشهد در وداعی میلیونی؛ اشک، پرچم و بغض در خیابان‌های منتهی به حرم
تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه
دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای زائرین رهبر شهید سنگ تمام گذاشتند / اسکان و اطعام بیش از هزار زائر از هفت استان کشور
برپایی موکب «فدا» توسط فعالان اقتصاد دیجیتال در تشییع رهبر شهید
تعیین زمان امتحانات نهایی و کنکور در اختیار مراجع اجرایی است
اتصال هدفمند نخبگان به نیازهای ملی و صنعتی؛ رویکرد جدید بنیاد ملی نخبگان
برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد از ۲۰ تیر به‌صورت «حضوری»
تأکیدات رهبر شهید بر علم و فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان را از شعار به یک گفتمان ملی تبدیل کرد
اعلام زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای گروه پرستاری، اتاق عمل و هوشبری
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top