تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/01/26 - 14:10
کد خبر: 352183

انتقال فایل به‌صورت بی‌سیم از ویندوز ۱۰ به گوشی‌های سامسونگ

جدیدترین بیلد اینسایدر ویندوز ۱۰ و ویژگی Link to Windows گوشی‌های سری گلکسی سامسونگ امکان انتقال فایل را در بین آن‌ها به‌صورت بی‌سیم فراهم می‌کند.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کاربران معمولا برای انتقال تصاویر و فایل‌های مدنظرشان از رایانه به گوشی و برعکس، به استفاده از کابل USB یا روش‌هایی دیگر نظیر ارسال ایمیل برای خود روی می‌آورند. با‌این‌حال، مایکروسافت و سامسونگ راهی ساده‌تر دراختیار کاربرانشان قرار داده‌اند.
جدیدترین بیلد ویندوز ۱۰ برای کاربران اینسایدر به آن‌ها امکان می‌دهد به‌سادگی فایل‌های دلخواهشان را ازطریق وای‌فای با برخی از گوشی‌های سری گلکسی سامسونگ به‌اشتراک بگذارند. براساس گزارش سم‌موبایل، تمامی گوشی‌های سامسونگ از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کنند؛ ولی در بین گوشی‌های تحت پشتیبانی، گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۲۰ به‌چشم می‌خورند.
مایکروسافت پیش‌تر با اقداماتی متعدد کاری کرده است انتقال فایل بین رایانه‌های مبتنی‌بر سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ با گوشی‌های سری گلکسی سامسونگ راحت‌تر شود. ماه گذشته، ردموندی‌ها امکان کپی پیست‌کردن اطلاعات را از رایانه‌های ویندوز ۱۰ به گوشی‌های سامسونگ فراهم کردند.
افزون‌بر‌این، می‌توان ازطریق ویندوز ۱۰ اعلان‌های گوشی‌های سامسونگ را دریافت کرد و حتی به تماس‌ها پاسخ داد. اپلیکیشن‌های متفرقه (تردپارتی) نیز سال‌های متمادی است که از قابلیت‌های مشابه پشتیبانی می‌کنند. در‌این‌بین، نباید سرویس ActiveSync مایکروسافت را برای سیستم‌عامل ویندوز موبایل از یاد ببریم. باوجوداین‌، روش جدید سامسونگ و مایکروسافت، بیشتر به درد کاربران عمومی می‌خورد.

تمامی کاری که باید انجام دهید، استفاده از اپلیکیشن Your Phone در ویندوز ۱۰ و قابلیت Link to Windows در گوشی‌های سامسونگ است. پس از همگام‌سازی دو دستگاه با یکدیگر، می‌توانید در گوشی روی تصاویر یا فایل‌های مدنظر انگشتتان را چند ثانیه نگه دارید و سپس، آیتم‌هایی را انتخاب کنید که می‌خواهید به ویندوز ۱۰ بفرستید. به‌منظور انتقال فایل‌ها از رایانه به گوشی، به‌راحتی آن‌ها را درون پنجره‌ی Your Phone بکشید و رها کنید.
البته توجه به برخی نکات در‌این‌زمینه ضروری است. برای مثال، حجم فایل‌هایی که می‌فرستید، باید حداکثر ۵۱۲ مگابایت باشد؛ بنابراین، امکان ارسال فیلم‌های پرحجم باکیفیت از گوشی به رایانه یا برعکس وجود ندارد. همچنین در هربار، امکان انتقال ۱۰۰ فایل در بین دو دستگاه وجود دارد. این یعنی برای مثال نمی‌توانید در آنِ واحد تمامی تصاویر گالری گوشی‌تان را به رایانه بفرستید. نکته‌ی مهم دیگر این است که برای عملی‌شدن امکان انتقال فایل بین گوشی سامسونگ و رایانه‌ی مبتنی‌بر ویندوز ۱۰ باید هر دو دستگاه به یک شبکه‌ی وای‌فای متصل باشند. به‌علاوه، انجام این کار تنها ازطریق نسخه‌ی ۱/۵ قابلیت Link to Windows وجود دارد؛ ولی تمامی گوشی‌های سری گلکسی از این نسخه پشتیبانی نمی‌شود.

قابلیت مایکروسافت و سامسونگ برای کاربران ویندوز ۱۰ و گوشی‌های سری گلکسی بسیار کاربردی خواهد بود و‌ از‌این‌پس کاربران برای انتقال فایل در بین گوشی و رایانه، وقت کمتری صرف خواهند کرد.

منبع: engadget

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توقف بی‌سابقه صادرات نفت عربستان به آمریکا
سهم پنهان دولت و صنعت در ناترازی بنزین؛ چرا مردم مقصر اصلی نیستند؟
پیشنهاد ناصر هادیان در صداوسیما: تنگه هرمز را در ازای رفع تحریم معامله کنیم
آثار مخرب مصرف الکل و سیگار در بروز بیماری‌ها
پرداخت مطالبات بازنشستگان در اولویت تأمین اجتماعی؛ پیگیری برای تأمین منابع ادامه دارد
۳ سانحه مرگبار طی یک هفته در بزرگراه‌های تهران؛ هشدار دوباره به رانندگان و عابران
سانحه جاده‌ای در جنوب قاهره با ۱۴ کشته و زخمی
 دستیار قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
اقتصاددان معروف آمریکایی: خداحافظ پترودلار
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
هفته جاری فقط ۶ نفتکش از تنگه عبور کردند
علت انتخاب مجدد همتی برای بانک مرکزی مشخص شد: پزشکیان هنوز هم متوجه نشده است چرا همتی استیضاح شد!
«ایران امام رضا (ع)؛ خون‌خواه و جان‌فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر شد
پیش‌بینی پاییز پر بارش در ایران؛ لطفا غافلگیر نشوید
رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top