تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/01/27 - 11:38
کد خبر: 352294

در نامه بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) به رییس صداوسیما مطرح شد؛

متهم در هیات منصفه!

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با ارسال نامه‌ای خطاب به مهندس علی عسگری، به انتقاد پیرامون عملکرد صداوسیما در مواجهه با قضایای مربوط به سریال پایتخت ۶ پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از به وجود آمدن برخی حواشی پیرامون سریال پایتخت ۶، مهندس علی عسگری رییس سازمان صداوسیما طی دستوری خطاب به معاونت سیما خواستار بررسی دقیق موضوع شد. اما نحوه مواجهه معاونت سیما سبب شد تا بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) در نامه‌ای سرگشاده به رییس سازمان صداوسیما، بدین گونه به بیان نکاتی بپردازد:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای مهندس علی عسگری
ریاست محترم سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم

دقیقاً ده روز قبل بود که دستور ویژه شما برای بررسی اتفاقات قسمت آخر سریال «پایتخت» در رسانه‌ها منتشر شد. دستوری که در پس ظاهر تند و بُرنده‌اش، کارکردی نداشت جز تقلیل نقد منتقدان به یک سکانس جنجالی و پر سر و صدا.  واقعیت این است که انتقادات به فصل ششم سریال پایتخت به هیچ وجه محدود به آن سکانس جنجالی قسمت آخر نیست و این انتقادات طیف بسیار گسترده‌ای دارد. از انتقاد به ریخت و پاش‌های بی‌حساب و غیرشفافی که برای پروژه پایتخت انجام شده تا انتقاد به سیاست‌زدگی عیان در متن فیلمنامه، بازنمایی نامناسب دین و خانواده و حتی عدم توجه به اصول اولیه داستان‌پردازی دراماتیک.

آقای علی عسگری! اینکه شما در دستورتان انتقادات به پایتخت را به آن سکانس جنجالی تقلیل دادید قطعاً خطای بزرگی است اما خطای بزرگتر مربوط به مخاطب دستور حضرتعالی است. شما در دستورتان جناب میرباقری، معاونت سیما، را به عنوان مسئول پیگیری ماجرای پایتخت معرفی کردید و این یعنی نشاندن متهم ردیف اول در جایگاه هیئت منصفه!

شما به عنوان رییس سازمان صداوسیما بهتر از هرکس دیگری می‌دانید که پایتخت، یک پروژه معمولی در صداوسیما نیست و این حجم از اشکالات مفتضحانه در سریال امکان وقوع ندارد مگر با وادادگی و یا چشم‌پوشی تعمدی از سوی مدیران بلندپایه صداوسیما. وقتی آقای میرباقری آنقدر در مسیر ساخت پایتخت نقش پررنگی داشته که حتی فیلمنامه اولیه پایتخت را شخصاً خوانده و با این حال شما ایشان را به عنوان مسئول پیدا کردن عامل وادادگی یا نفوذ می‌گمارید، یعنی رسماً افکار عمومی را مورد تمسخر قرار داده‌اید!

آقای علی عسگری! اگر با این دستور دنبال خفه کردن صدای افکار عمومی در نقد پایتخت بودید که هیچ اما اگر به راستی دنبال منشا وادادگی و نفوذ در صداوسیما می‌گردید، لازم نیست راه دوری بروید. حتی لازم نیست خیلی از اتاق کارتان فاصله بگیرید. دقتِ بیشتر در عملکرد مخاطب دستورهایتان، به شما خواهد گفت که منشا وادادگی و نفوذ احتمالی در کجاست. راه دوری نروید آقای رییس!

در پایان با وجود تمام نکات فوق، امیدواریم که حضرتعالی دستور ویژه ده روز قبل خود را فراموش نکرده باشید و هر چه زودتر نتایج پیگیری موارد ذکر شده در آن دستور را با افکار عمومی در میان بگذارید.

ومن الله توفیق
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مجلس تحول‌ساز و آینده ساز
نامه جمعی از نمایندگان به قالیباف و ذوالقدر درباره مذاکرات
افزایش سهمیه بومی در دستیاری دندانپزشکی؛ اعلام آخرین مهلت ثبت‌نام
میانگین راندمان نیروگاه‌های کشور از مرز ۴۰ درصد گذشت
اهدای ۱۲۷ گرم طلا توسط بانوان مینابی برای حمایت از جبهه دفاع از وطن
نتانیاهو به ترامپ: اسرائیل نباید قربانی توافق آمریکا و ایران شود
رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون هیچ امتیازی نداده است
ادعای بلومبرگ: احتمالا توافق ایران و آمریکا یکشنبه در ژنو امضا می‌شود
خاتمی: مردم ایران با دشمنانی عهدشکن و پیمان‌شکن طرف‌ هستند
بازگشت ۷۶ درصد حجاج ایرانی به کشور
احضار دیپلمات ارشد آمریکا در هند در پی حمله به کشتی‌های تجاری
اعلام اسامی عطرهای بدون مجوز عرضه‌شده در بازار
رایزنی عراقچی با همتای فرانسوی درباره روند تحولات دیپلماتیک
ایران و روسیه نقشه‌راه سه‌ساله همکاری گردشگری امضا کردند
پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند
سایه جنگ باید برای همیشه از سر کشور دور شود؛ مذاکرات هدفمند باشد
الگوی تکراری ترامپ 
انتقام شهدای دنا را خواهیم گرفت
فیلم | رصد جنگنده F۳۵ برای ایران ممکن شده است
بازداشت یک آمریکایی در چین به اتهام جاسوسی
نزدیکان ترامپ به دنبال پاک کردن سوابق استیضاح از کارنامه او
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top