تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/02/01 - 11:01
کد خبر: 352914

خبرنامه دانشجویان ایران گزارش می‌دهد؛

دانشگاه‌ها در جهت برگزاری کارگاه‌های نشریات مجازی قدم بردارند

دانشگاه‌ها در جهت برگزاری کارگاه‌های نشریات مجازی قدم بردارند

پس از تمهیدات و تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا جهت تعطیل شدن مکان های پرتررد، دانشگاه های سراسر کشور تعطیل شدند تا از شیوع این بیماری جلوگیری شود. با توجه به تعطیلی دانشگاه ها هم طبیعتا فضای فعالیت های دانشجویی رنگ و بوی دیگری گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از تمهیدات و تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا جهت تعطیل شدن مکان های پرتررد، دانشگاه های سراسر کشور تعطیل شدند تا از شیوع این بیماری جلوگیری شود. با توجه به تعطیلی دانشگاه ها هم طبیعتا فضای فعالیت های دانشجویی رنگ و بوی دیگری گرفت. اما به نوبه خود بر آن شدیم تا با مصاحبه هایی با فعالین فعلی و فعالین سابق دانشجویی طی سلسله گزارش هایی پیشنهاد هایی را به تشکل های دانشجویی ارائه دهیم تا در این فرصت از آنها بهره مند شوند.

دانشگاه‌ها در جهت برگزاری کارگاه‌های نشریات مجازی و جشنواره‌های الکترونیک قدم بردارند

بر کسی پوشیده نیست که نشریات دانشجویی نقش بی بدیلی در راستای جهت دهی فکری و روانی دانشجویان داشته و دارند و این مهم باعث شده تا نشریات دانشجویی نسبت به سایر رسانه های دانشجویی متمایز باشند. حقیقتا نشریات را می توان محرک رسانه ای تشکل ها دانشجویی دانست. سابقا نشریات به صورت مکتوب و کاغذی به دست دانشجویان می رسید که تا حدودی امروزه نشریات الکترونیک جای آنها را گرفته است. اما باید اغراق کرد که در دهه اخیر نشریات روز به روز کم فروغ تر از روز گذشته خود شدند و این مهم را می توان در افول کارکرد تشکل های دانشجویی جستجو کرد!

دانشگاه ها در جهت برگزاری کارگاه های نشریات مجازی و جشنواره های الکترونیک قدم بردارند

میلاد مفاخری، عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی وزارت علوم در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران» گفت: نشریات دانشگاهی به عنوان مرجع و محل  فعالیت رسانه‌های دانشجویی همواره نقشی تاثیر گذار در دانشگاه ها داشته است،البته گاهی این تاثیر کم رنگ و گاهی پررنگ تر بوده است. از طرفی همین نشریات یکی  از مهمترین فضاها را برای بیان آزادانه نظرات در حوزه‌های مختلف را فراهم کرده است. اما امروز که شرایط حاکم بر ایران اسلامی ما و جهان شرایطی خاصی به دلیل شیوع بیماری کرونا هست و اخبار و روایت های صحیح و غلط به سرعت در حال انتشار در بین افراد جامعه است، نشریات دانشگاهی با دونکته اشاره شده می‌توانند نقش مهمی در انتقال صحیح اطلاعات، نقد منطقی و ارائه راهکارهای منطقی به ریشه کن شدن این ویروس کمک کنند.

 

او در ادامه گفت: امروز جنگ و موضوع اصلی حاکم بر رسانه ها نوع روایت های مختلفی است که از یک اتفاق ارائه می‌شود. نکته مهم دیگر این است که اکنون که اکثر توجه رسانه ها بر موضوع کرونا می‌باشد نشریات دانشجویی می‌توانند با رصد شرایط جامعه و عملکرد مسئولین توجه جامعه دانشجویی و حتی غیر دانشگاهی را به سمت این مسائل مهم جلب کنند.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: البته دانشگاه ها نیز نباید از نقش خود در حمایت از نشریات در این ایام عاقل شوند.

مفاخری در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه ها باید همانگونه برای کلاس های درسی دانش آموزان برنامه ریزی میکنند برای فعالیت های فرهنگی ،سیاسی دانشجویان نیز برنامه ریزی کنند،البته با مشارکت خود دانشجویان برگزاری کارگاه های نشریات مجازی و جشنواره های الکترونیک در حوزه نشریات از حداقلی ترین کار هایی است که در اولین ایام برای از رونق نیافتادن نشریات دانشگاه ها می‌توانند انجام دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای نهاد تروریستی سنتکام درباره زمان آغاز محاصره دریایی ایران
وقوع حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان
وقوع چند انفجار در جزیره کیش و تکذیب حمله به تأسیسات آب و برق
محکومیت حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا
نشست علنی مجلس برگزار شد
سنتکام از موج جدید تجاوز آمریکا به ایران خبر داد
شنیده شدن صدای انفجارهایی در استان هرمزگان
انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در تنگه هرمز
بازگشت ترامپ به تنظیمات کارخانه با ادعاهای تکراری و جنگجویانه
جنگ اخیر، شکست سیاست انزوای ایران را ثابت کرد
ادارات خوزستان چهارشنبه دورکار شدند
با او به توافق رسیده‌ایم
اسامی شهدای امروز حمله تروریستی آمریکا به آبادان اعلام شد
حمله رژیم سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند
حاکمیت و مدیریت بر تنگه هرمز را با قدرت اعمال می‌کنیم
به آمریکا اجازه دخالت در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
ایران و روسیه شرکای راهبردی و دوستان قابل اعتماد یکدیگرند
ما حافظ امنیت تنگه هرمز هستیم
ترامپ و توهم کنترل تنگه هرمز
دستور پزشکیان درباره طلب ۴ میلیارد یورویی تامین‌کنندگان کالاهای اساسی
رویترز: فوتبال ایران با قلعه نویی به جام ملت‌های آسیا می‌رود
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top