تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/02/03 - 16:07
کد خبر: 353213

آغاز ثبت نام دانشجویان متقاضی میهمانی و انتقال در سامانه سجاد

مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان از آغاز ثبت نام دانشجویان متقاضی میهمانی و انتقال در سامانه سجاد خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سازمان امور دانشجویان، جاماسب نوذری اعلام کرد: همچون سنوات گذشته کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی متقاضی میهمانی و انتقال (دارای شرایط خاص) هستند می تواند از تاریخ یکم  تا ۳۱ اردیبهشت ماه با مراجعه به سامانه جامع سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری (سامانه سجاد https://portal.saorg.ir) و با مطالعه دقیق آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه مهمانی و انتقال دانشجویان داخل  نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

وی تاکید کرد:  دانشگاه تنها درخواست‌هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت شده باشد؛ لذا از کلیه متقاضیان میهمانی که مایلند در ترم آتی درخواست انتقال، میهمانی و میهمانی دائم آنان بررسی شود لازم است از طریق این سامانه اقدام نمایند.

مدیرکل امور دانشجویان داخل ضمن اعلام این نکته که هرگونه سیاست کلان در مورد مهمانی و انتقال در صورت عادی شدن شرایط و شروع به فعالیت موسسات و دانشگاه های کشور تابع آیین نامه نقل و انتقال و موافقت دانشگاه مبدا و مقصد می باشد و دانشجویان گرامی به این موضوع توجه داشته باشند که امکان نقل و انتقال در صورت داشتن ظرفیت و مهیا بودن شرایط در دانشگاه مقصد و موافقت دانشگاه مبدا امکان پذیر  است.

وی افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور و پیروی تمام موسسات آموزش عالی از دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا به این موضوع نیز باید اهتمام ویژه  داشت  که در صورت تداوم وضعیت بیماری، میهمانی و انتقال دانشجویان تحت شرایط موجود خواهد بود و تعیین زمان و ادامه تعطیلی یا آغاز آموزش حضوری در مؤسسات آموزشی و دانشگاه‌ها با ستاد ملّی مبارزه با کرونا است و دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تابع آن سیاست خواهند بود.

نوذری گفت: پس از اتمام ثبت نام دانشجویان متقاضی تا ۳۱ اردیبهشت ماه دانشگاه مبدا از اول خرداد ماه تا ۱۵ تیر نسبت به بررسی درخواستها اقدام و از ۱۶ تیرماه تا ۳۱ مرداد ماه  دانشگاه های مقصد درخواستهای موافقت شده توسط دانشگاه مبدا را بررسی می کنند.

مدیرکل  امور دانشجویان داخل دانشجویان تاکید کرد:  دانشجویان  می توانند پس از ثبت درخواست و دریافت کد پی گیری نتیجه درخواست خود را از طریق سامانه سجاد پی گیری کنند و از مراجعه حضوری به دانشگاه ها و سازمان با توجه به شرایط موجود جدا خودداری  شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top