تاریخ انتشار: شنبه 1399/02/06 - 02:35
کد خبر: 353421

اقتصاد دوبی تحت قرنطینه به سوی بحران بدهی

اقتصاددانان هشدار می‌دهند که دوبی، مرکز تجاری خلیج‌فارس، با ریسک تکرار بحران بدهی سال ۲۰۰۹ روبروست که هزاران شغل و نیمی از ارزش سهام این امیرنشین را نابود کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، اقتصاددانان هشدار می‌دهند که دوبی، مرکز تجاری خلیج‌فارس، با ریسک تکرار بحران بدهی سال ۲۰۰۹ روبروست که هزاران شغل و نیمی از ارزش سهام این امیرنشین را از بین برد.

شرکت مشاور کپیتال اکانومیکس نوشت: دوبی آسیب‌پذیرترین اقتصاد خاورمیانه و شمال آفریقا در برابر اقدامات قرنطینه‌ای شدید برای مقابله با ویروس کرونا است.

بحران ویروس کرونا به دنبال چندین سال کاهش درآمد برخی از مهمترین بخش‌های این امیرنشین، شامل املاک و توریسم، اتفاق افتاده است.

طبق تخمین این شرکت مشاور لندنی، بدهی تجمعی مؤسسات مرتبط با دولت دوبی، که یکی از عوامل مهم آغاز بحران بدهی دوبی در ۲۰۰۹ بودند، در حال حاضر بالغ بر ۸۸.۹ میلیارد دلار یا ۸۰ درصد تولید ناخالص داخلی دوبی می‌باشد.

در گزارش کپیتال اکانومیکس پیش‌بینی شده است که در صورت تداوم قرنطینه دوبی تا تابستان، اقتصاد دوبی حداقل ۵ تا ۶ درصد آب برود.

این در حال اتفاق می‌افتد که ارزش املاک دوبی از سال ۲۰۱۴ تا کنون بیش از ۳۰ درصد افت کرده‌اند و سال گذشته اقتصاد دوبی تنها ۱.۹۴ درصد رشد کرد که این پایین‌ترین سطح آن از روزهای تاریک بحران اقتصادی ۲۰۰۹ تا کنون است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
کره‌شمالی به چین وصل شد
شهریه‌های نجومی در جندی‌شاپور؛ ۱۰ ماه پیگیری بی‌نتیجه
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نتایج اولیه فلوشیپ علوم آزمایشگاهی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
خواص آنغوزه برای سلامتی؛ از کمک به هضم غذا تا نکات مهم مصرف
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top