تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/02/08 - 04:22
کد خبر: 353689

کاهش قیمت نفت اوپک تا ۱۲ دلار +جدول

پس از اینکه قیمت نفت خام آمریکا در بازارهای جهانی منفی و بازارهای نفتی به شدت پرنوسان شد، نفت اوپک به ۱۲.۲۲ دلار در هر بشکه رسید اما در آخرین معاملات به ۱۵.۲۳ دلار افزایش یافت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سازمان کشورهای تولیدکننده و صادرکننده نفت خام، اوپک، در آخرین به‌روز رسانی سایت خود اعلام کرد، هر بشکه سبد نفتی اوپک روز پنج شنبه (چهار اردیبهشت) با ۳ دلار و یک سنت افزایش ۱۵.۲۳ دلار فروخته شده است.

این نوع نفت چهارشنبه (سوم اردیبهشت) ۱۲.۲۲ دلار در هر بشکه فروخته شده بود.

قیمت نفت خام در جهان در روز پنج شنبه تحت تأثیر تنش‌ها در منطقه خاورمیانه، اقدام اوپک پلاس برای کاهش تولید و نیز تعهد دولت‌ها برای اجرای محرک‌های اقتصادی برای کاهش اثرات ویروس کرونا افزایش یافته بود.

کاهش قیمت نفت اوپک تا ۱۲ دلار +جدول

قیمت سبد نفتی اوپک، زخمی از دعوای عربستان و روسیه و پس از آن شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت ها و کاهش تقاضا، تا ۱۶ دلار هم پایین آمده بود که با امید به زنده شدن دوباره توافق اوپک تا ۲۳.۴۸ دلار بالا رفت.

اما به دنبال منفی شدن قیمت نفت خام آمریکا به علت پر شدن مخازن ذخیره سازی این کشور که سبب شد تا تاجران به جای دریافت پول از خریداران، مبلغی نیز به آنها پرداخت هم بکنند، بازارهای نفتی به شدت پرنوسان شد.

هرچند نفت اوپک با نفت برنت قیمت گذاری می شود اما این اتفاق بر این نوع نفت نیز تاثیر گذاشت و هر بشکه سبد نفتی اوپک در ۲۰ آوریل برابر با اول اردیبهشت ۱۴.۱۹ دلار فروخته شد.

* کمترین قیمت سبد نفتی اوپک

با این حال، کمترین قیمت نفت اوپک تاکنون در روز چهارشنبه (سوم اردیبهشت ماه) برابر با ۱۲.۲۲ دلار در هر بشکه رقم خود.

پیش از این، کمترین قیمت سبد نفتی اوپک در سال جاری میلادی در روز پنج شنبه (۱۳ فروردین) با ۱۰ دلار و ۴۴ سنت افت به ۱۶.۸۷ دلار در هر بشکه رسیده بود. این قیمت، کمترین رقم از زمان معرفی سبد نفتی اوپک در سال ۲۰۰۵ به شمار می رفت. سبد نفتی اوپک در ۱۶ ژوئن ۲۰۰۵ با نفت های نفت سنگین ایران، صحرای الجزایر، گیراسول آنگولا، دجنو کنگو، زفیرو گینه و رابی لایت گابن معرفی شد.

نفت‌های عراق کویت، لیبی، نیجریه، عربستان، امارات، نیجریه و ونزوئلا نیز به آن اضافه شدند.

سبد نفتی اوپک متشکل از نفت سنگین ایران، نفت سبک عربستان، نفت سبک بصره عراق، نفت صحرای الجزایر، نفت اورینت اکوادور، نفت صادراتی کویت، سیدر لیبی، بونی لایت نیجریه، نفت موربان امارات، مارین قطر، مِرِی ونزوئلا، گیراسول آنگولا، رابی لایت گابن، نفت دجنو کنگو و نفت زفیرو گینه است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
برافراشته شدن پرچم عزا در حرم علوی +عکس
بازیکنان تیم ملی دیگر حق اشتباه ندارند
فراخوان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ارزیابی اختراعات
آیا مهدی طارمی هم به سرنوشت مهدی ترابی گرفتار شده است؟
مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد
دانشگاه شهید بهشتی ترم تابستان ۱۴۰۵ را برگزار نمی‌کند
ونس: رویکردمان را در قبال ایران تغییر خواهیم داد
ترامپ: متن توافق با ایران در یک جلسه رسمی منتشر می‌شود
کامالا هریس: جنگ ترامپ علیه ایران یک جنگ انتخابی بود
دانشمندان هسته‌ای با وجود محدودیت و ترور به بالاترین سطوح علمی رسیدند
وزیر اقتصاد: رقم کالابرگ دهک‌های پایین افزایش می‌یابد
اطلاعیه شماره ۴ ستاد تشییع امام شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
 «باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top