تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/02/15 - 11:01
کد خبر: 354609

صالح حکم اعدام سرکرده‌های داعش را امضا نمی‌کند

«آنها در حال استفاده از بهترین خدمات هتلینگ ارائه شده در زندانها هستند واز بودجه کشور سالانه صدها میلیون دلار صرف [نگهداری] آنها می‌شود در حالی که این مبالغ باید صرف ملت و خانواده‌های شهدا شود. ما نمی‌خواهیم بیش از این، این امر طول بکشد و وعده داده شود بلکه می‌خواهیم حکم اعدام این تروریست‌ها به حرمت خونهای پاک ریخته شده در روز گذشته [شنبه گذشته] در مکیشیفه و تل الذهب اجرا شود.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «حسن سالم» نماینده فراکسیون «الصادقون» در پارلمان عراق طی پستی در توئیتر، از «برهم صالح» رئیس جمهور این کشور خواست تا اجرای احکام اعدام صادر شده در حق تروریست‌ها را امضا کند.

وی از صالح خواست تا به حرمت خون‌های ریخته شده در (مکیشیفه و تل الذهب)، اجرای احکام اعدام شش هزار تروریست را که حکم نهایی و قطعی آنها از سوی دستگاه قضایی کشور صادر شده، امضا کند.

در این پست توئیتری آمده است: «بارها و طی نامه‌هایی رسمی از رئیس جمهور خواستیم تا اجرای احکام اعدام صادر شده در حق تروریست ها را تایید کند. به ویژه که اکنون بیش از ۶۰۰۰ محکوم به اعدام از سران داعش، حکم قطعی خود برای اجرای این حکم را دریافت کرده‌اند اما این احکام اجرا نشده است.

«آنها در حال استفاده از بهترین خدمات هتلینگ ارائه شده در زندانها هستند واز بودجه کشور سالانه صدها میلیون دلار صرف [نگهداری] آنها می‌شود در حالی که این مبالغ باید صرف ملت و خانواده‌های شهدا شود. ما نمی‌خواهیم بیش از این، این امر طول بکشد و وعده داده شود بلکه می‌خواهیم  حکم اعدام این تروریست‌ها به حرمت خونهای پاک ریخته شده در روز گذشته [شنبه گذشته] در مکیشیفه و تل الذهب اجرا شود.»

پیشتر «محمد اللکاش» نماینده سابق پارلمان عراق درباره زمزمه برخی شخصیت‌های سیاسی از جمله «برهم صالح» رئیس‌جمهور این کشور درباره ضرورت آزادی زندانیان به بهانه شیوع ویروس کرونا هشدار داده بود.

وی گفت: ما از شنیدن چنین درخواست‌هایی چه از مقامات مسئول در دولت و پارلمان یا حتی برخی سازمان‌ها و اصناف و شبکه‌های مزدور که نقش بارز و آشکاری در ایجاد هرج و مرج در کشور دارند، تعجب نمی‌کنیم.

این نماینده سابق پارلمان عراق در ادامه برهم صالح را خطاب قرار داد و از او پرسید که آیا نمی‌توانستید پیش از اینکه از نخست وزیر بخواهید که برخی از زندانیان [تروریست] را مشمول عفو کند، حکم‌های اعدام برخی از آنها را امضا کنید؟

وی افزود: هزاران مجرم محکوم به اعدام به دلیل داشتن پرونده‌های تروریستی در زندان به سر می‌برند و حکم آنها نهایی و قطعی شده است اما مدتهاست که این احکام امضا نشده‌ است. از سوی دیگر، زندانها و بازداشتگاه‌های عراق تاکنون شاهد ابتلای فردی به ویروس کرونا نبوده است.


 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین حد از دسامبر ۱۹۸۲ رسید
آیین بزرگداشت امام مجاهد شهید +عکس
مهران مدیری تحت درمان است
مومنی: آموزش و پرورش باید در کنار سه قوه، «قوه چهارم» کشور باشد
«ایران دیجیتال» مسیر توانمندسازی نسل آینده را آغاز کرد
ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران
 قانون مقابله با نفوذ؛ ضرورتی راهبردی برای حفظ استقلال ملی از مسیر شفافیت
عارف: دشمن پس از شکست نظامی به‌دنبال فروپاشی اجتماعی است
ترامپ: در آستانه توافق با ایران نیستیم
دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب اعلام جرم کرد
۳ مدال برنز برای فرنگی‌کاران جوان ایران
علی‌آبادی: مصرف برق کشور برای نخستین‌بار در دو سال اخیر کاهشی شد
عراقچی: آزادگان سرافراز روایتگر حماسه بزرگ ملت ایران شدند
یک شناور مضطر پس از ۱۰ ساعت عملیات امدادی نجات یافت
پزشکیان: صبر، همبستگی و امید کلید ایستادگی ایران در برابر فشارهای خارجی است
پایگاه خبری «صراط نیوز» مجرم شناخته شد
ادعای ترامپ درباره گفت‌وگوی پشت‌پرده با سپاه، توهمات ناشی از شکست است
سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق بسیار مشکوک است
رامین رضاییان فولاد را انتخاب کرد
رضاییان: جام جهانی را مدیون اهوازی‌ها هستم
اجازه نمی‌دهیم هیچ حمله و توطئه‌ای میان ایران و اقلیم کردستان عراق شکاف ایجاد کند
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top