تاریخ انتشار: جمعه 1399/02/19 - 14:43
کد خبر: 355149

بازگشت بیمارستان‌ها به حالت عادی

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر بازگشت بیمارستان‌ها به حالت عادی، گفت: باید با اختصاص بخش یا ساختمانی به بیماران کرونایی، بیمارستان‌ها به روال قبلی خود بازگردند و خدمات به بیماران غیرکرونایی ارائه شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، ایرج حریرچی امروز در ستاد مشترک استانی و دانشگاهی مبارزه با کرونا ویروس که در سالن مدیریت بحران استانداری سمنان برگزار شد، هدف اصلی از سفر خود به استان سمنان را قدردانی از کارکنان حوزه سلامت این استان بیان کرد و افزود: اقدامات و فعالیت‌هایی که در این روزها برای مبارزه با این بیماری انجام ‌شده، باید ادامه یابد و باید از تجربیات گذشته برای مقطع آینده درس بگیریم و با برنامه‌ریزی مناسب استانی برای مقابله با این ویروس کاملاً آماده باشیم.

وی دو هدف برای برنامه‌ریزی‌های استانی بیان کرد و ادامه داد: این برنامه‌ریزی‌ها باید طوری باشد که در کنار حفظ حیات و زندگی مردم و جلوگیری از شیوع بیماری و مرگ و میر، به معیشت و درآمد مردم هم توجه شود.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر بازگشت بیمارستان‌ها به حالت عادی و قبلی، اضافه کرد: با توجه به شرایط فعلی با اختصاص بخش یا ساختمانی به بیماران مبتلا به کووید ۱۹، باید بیمارستان‌ها به روال قبلی خود بازگردند و خدمات درمانی به بیماران غیرکرونایی ارائه شود. 

حریرچی بر عدم عادی‌سازی ویروس کرونا در جامعه تأکید کرد و گفت: مردم از تجمع و حضور غیرضروری در اماکن عمومی و مراکز تجاری خودداری کنند و حوزه سلامت کشور با عادی‌سازی این شرایط کاملاً مخالف است.

وی بر برنامه‌ریزی استانی برای آینده در خصوص کرونا ویروس و بازگشت بیمارستان‌ها به روال قبلی و درمان بیماران غیرکرونایی تأکید ویژه کرد.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در برنامه‌ریزی‌های استانی موارد رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و بهداشت فردی، شناسایی بیماران در مراحل اولیه و ایزوله کردن آن‌ها و شناسایی افراد در ارتباط با بیماران و قرنطینه کردن آن‌ها را مهم دانست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام در پذیرش رشته‌های بدون کنکور تا اول آبان
نامزد ریاست‌جمهوری فرانسه خواستار کناره‌گیری مکرون شد
هدف گذاری ۳۳ هزار تولد در «چشم‌روشنی» شهرداری تهران
اولویت کاخ الیزه باید شنیدن مطالبات دانش آموزان باشد
آمریکایی‌ها زلنسکی را یک گدای مزاحم می‌دانند
روند کلی بازار همچنان نزولی است
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین
آماده‌باش ارتش رژیم صهیونیستی؛ مرخصی نظامیان لغو شد
رهبر شهید و دغدغه‌ای به نام کتابخوانی
ویژگی‌های دوربین مداربسته سیم کارت خور؛ ۹ قابلیت کاربردی و مهم
مزایای لباس دوبنده در کارگاه های آموزشی
آسانسور روم‌لس یا MRL چیست؟ ۷ مزیت مهم و قیمت آن
بوشکرفت در ایران؛ معرفی ایندراکمپ، محسن پورمحمد و چاقوی تخصصی طبیعتگردی
راهنمای خرید و قیمت آپارتمان‌های سنددار در محله البرز و انقلاب پرند
از خوابگاه‌های ناآماده تا ابهام در سرنوشت ۸ هکتار زمین دانشگاهی
به شما جوانان غیور و همه جوانان قهرمان میهن تبریک می‌ گویم؛ دل ملت بزرگ ایران را شاد کردید
پرونده تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنان بلاتکلیف است
فضاسازی و نصب پارچه نوشت در دانشکده‌های دانشگاه گیلان+عکس
اپل نمایشگر هوشمندی می‌سازد که با شنیدن صدای شما ۳۶۰ درجه می‌چرخد!
کشتی آزاد ایران هم مثل فرنگی در آمریکا قهرمان جهان شد
ممنوعیت حجاب در مدارس آذربایجان را تحمل نکنید/از حقوق دینی دختران مسلمان آذربایجان دفاع کنید
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top