تاریخ انتشار: شنبه 1399/02/27 - 14:14
کد خبر: 356147

تسهیلات یک میلیونی به بازنشستگان کشوری

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از ایجاد امکان سرمایه گذاری بازنشستگان علاقه‌مند این صندوق در صندوق واسطه گری مالی یکم (ETF) با استفاده از تسهیلات ۱۰ میلیون ریالی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛به نقل از کارگر آنلاین، اکبر افتخاری با اعلام این خبر گفت: صندوق بازنشستگی کشوری با هدف فراهم کردن امکان بهره مندی بازنشستگان گرامی و علاقه‌مند از ظرفیت‌های موجود در بازار سرمایه در نظر دارد تا تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ ۱۰ میلیون ریال را برای خرید سهام ETF مالی یکم در اختیار این عزیزان قرار دهد.
 افتخاری تصریح کرد: بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری در صورت تمایل به سرمایه گذاری در صندوق ETF مالی یکم می‌توانند با ثبت نام از طریق سامانه موجود در سایت صندوق به نشانی cspf.ir، از این تسهیلات، بهره‌مند شوند.

وی یادآور شد: بازنشستگان کشوری متقاضی استفاده از این تسهیلات می‌توانند تا ۳۰ اردیبهشت ۹۹ با مراجعه به سایت صندوق و با درج مشخصات خود شامل شماره دفترکل، شماره ملی و شماره حساب صادرات تقاضای خود را ثبت کنند.

افتخاری با بیان اینکه تسهیلاتِ ۱۰ میلیون ریالی به صورت قرض الحسنه است، گفت: در صورت استفاده از این تسهیلات، مبلغ آن به صورت اقساط ۱۲ ماهه از محل حقوق بازنشستگان متقاضی کسر خواهد شد.

گفتنی است، در اجرای جزء (۲) بند (الف) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور و مصوبات هیأت وزیران در این زمینه، وزارت امور اقتصادی و دارایی به‌نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران قصد دارد باقی‌مانده سهام خود در "بانک‌های ملت، تجارت و صادرات ایران و شرکت‌های بیمه‌های البرز و اتکایی امین" را واگذار کند که این امر از طریق پذیره‌نویسی واحد‌های سرمایه‌گذاری صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله (ETF) "واسطه‌گری مالی یکم" انجام می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گاهی برای باران ضجه لازم نیست / عدل دستگاه قضا کافی است
دو رتبه تک‌رقمی دیگر به کارنامه کنکوری مازندران اضافه شد
واکنش وزارت بهداشت به وقوع طاعون در روسیه
۳ گروه مسلح در عراق سلاح‌های خود را تحویل داده‌اند
مراقب کلاهبرداری‌های اینترنتی در انتخاب رشته باشید
«کامپیوتر شریف» انتخاب اول برترین رتبه های ریاضی کنکور ۱۴۰۵
از تقدیم موفقیت به رهبری تا تماس دفتر ایشان با رتبه هفتم کنکور انسانی
چه مشکلات و مسائلی بر سر راه تحقق سیاست‌های کلی جمعیت است؟
نشر دانشگاه صنعتی امیرکبیر صاحب دستورالعمل اخلاق حرفه‌ای نشر کتاب شد
امضای ترامپ، پای حکم تیرباران یک نظامی آمریکایی
بهینه‌سازی سنوات دوره‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم
دفترچه انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران
سه‌قلوی صومعه‌سرایی در جمع رتبه‌های برتر کنکور تجربی
هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز
ادعای سنتکام در ارتباط با سقوط بالگرد آمریکایی در دریای سرخ
پاک‌نژاد مشاور رئیس جمهور شد
رایزنی وزیر کشور ایران با امیر قطر در دوحه
فروش نفت با جدیت در حال پیگیری است
۹۵ درصد حواشی تغییرات مدیریتی کذب است
بی‌توجهی به حجاب در دانشگاه‌ها زیبنده جامعه اسلامی نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top