تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/02/28 - 14:10
کد خبر: 356326

عضو جنبش آزادیبخش فلسطین اعلام کرد:

آمریکا را تحریم می کنیم

عضو جنبش آزادیبخش فلسطین اعلام کرد: تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست آینده خود تصمیمات مهم و قاطعی اتخاذ خواهد کرد که اولین آن‌ها تحریم آمریکا خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از صداوسیما، عضو مرکزی جنبش آزادیبخش ملی فلسطین (فتح) اعلام کرد تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست آینده خود تصمیمات مهم و قاطعی اتخاذ خواهد کرد که اولین آن‌ها تحریم آمریکا خواهد بود.

عباس زکی در گفتگو با وبگاه خبری ارم نیوز از رام الله گفت، با توجه به تداوم یورش‌های شهرک نشینان و اسرائیل به اراضی ما باپشتیبانی کامل آمریکا، رهبری فلسطین در نشست آینده خود قطعا تدابیر و اقداماتی را اتخاذ خواهد کرد و اولین تصمیم در نشست آینده تحریم کامل آمریکا خواهد بود.

زکی افزود: بر اساس تصمیمی که گرفتیم دشمن نخست و اصلی ما آمریکا است و زمانی که روابط با آمریکا را قطع کنیم از برادران و کشور‌های عربی هم دعوت خواهیم کرد روابط خود را با آمریکا قطع کنند، چون بر اساس تصمیمات اجلاس سران عرب در سال ۱۹۸۰ در امان و ۱۹۹۰ در بغداد هر کشوری که قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت بشناسد روابط با آن قطع خواهد شد و این یک تصمیم عربی است که به اتفاق ارا گرفته شد.

عضوکمیته مرکزی جنبش فتح تاکید کرد تشکیلات خودگردان از سال ۲۰۱۵ تصمیماتی درباره لغو به رسمیت شناختن اسرائیل و قطع رابطه با ان گرفته است، اما این تصمیمات تاکنون اجرایی نشد.

عباس زکی افزود: در پاسخ به اقدامات اسرائیل به نقض همه توافقنامه‌ها و تفاهمات، قرار بود نشست تشکیلات خودگردان با حضور همه احزاب و گروه‌های فلسطینی از جمله نمایندگان حماس و جهاد اسلامی برای اتخاذ تصمیمات لازم گرفته شود و آخرین اهرم در این نشست پس گرفتن تصمیم به رسمیت شناختن اسرائیل و توقف اشکال مختلف همکاری و هماهنگی با اسرائیل و بسیاری از اقدامات دیگر است.

وی خاطر نشان کرد اگر رهبری فلسطین (تشکیلات خودگردان) در اتخاد تدابیر و اقدامات مناسب برای مقابله با ادامه اشغالگری اسرائیل عجله نکند، کنترل اوضاع دشوار خواهد شد.

زکی گفت: تصمیم اسرائیل برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری رود اردن به فلسطین اشغالی کارآسانی نخواهد بود، چون جهانی به غیر از آمریکا با این تصمیم اسرائیل مخالف است و اتحادیه اروپا در این باره تاکید کرده است که اقدامات اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسد.

اسرائیل نیز به خوبی می‌داند اگر ملت فلسطین امید خود را از دست بدهد دست به کار‌های خارق العاده‌ای خواهد زد.

عباس زکی تصریح کرد اسرائیل می‌خواهد تشکیلات خودگردان در کرانه باختری رود اردن و جنبش حماس در نوار غزه باقی باشند، چون در سایه این شکاف و تجزیه آینده‌ای برای فلسطینی‌ها نخواهد بود. وی با تاکید بر لزوم ابطال این قانون اسرائیل، گفت: باید به دنبال انجام ماموریت‌ها و اولویت‌های ما باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هسته‌ای؛ بهانه‌ای برای آپارتاید فناورانه / کالبدشکافی ۲۰ سال بهانه‌سازی غرب
«بزک نمیر بهار میاد» این‌بار در لایحه خزر
وقتی برای پهلوی و ضدانقلاب همه‌چیز مهم است جز خون بچه‌های ایران
پزشکیان فردا دوشنبه به قرقیزستان می‌رود
مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی به زیارت مزار رهبر شهید انقلاب رفتند
جلیلی: صرفاً بازگویی ضعف‌ها راهگشا نیست؛ باید ظرفیت‌ها را به میدان آورد
«دنتال طلا» پلمب شد
تشدید بحران در ائتلاف حاکم اسرائیل؛ حمله پسر نتانیاهو به بن‌گویر
دست‌کم ۸ نفر در ایلینوی آمریکا هدف گلوله قرار گرفتند
فرار فرزند نتانیاهو از آمریکا به دلایل امنیتی
یمن: عربستان در پرونده ورود داروها کارشکنی می‌کند
پیام فرمانده کل سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان ایران
روسیه برای حملات گسترده علیه اوکراین آماده می‌شود
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
باران در ارتفاع البرز مرکزی و شمال، گردوخاک در جنوب، شرق و شمال‌شرق
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
چین بیشترین هزینه را برای احیای بازدارندگی ایران پرداخت کرد!
از تفاهم تا تحریم / تنگه هرمز، گرفتار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top