تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/02/28 - 18:05
کد خبر: 356376

در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی رونمایی شد؛

سامانه هوش مصنوعی تشخیص کرونا در ۵ ثانیه

سامانه هوش مصنوعی تشخیص کرونا در ۵ ثانیه

سامانه هوش مصنوعی ai-corona برای تشخیص کووید ۱۹ توسط بیمارستان مسیح دانشوری، پژوهشگاه دانش های بنیادی و دانشگاه شهید بهشتی رونمایی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در مراسمی با حضور جمعی از دانشجویان، اساتید و پزشکان بیمارستان مسیح دانشوری، پژوهشگاه دانش های بنیادی و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پروژه مشترک پژوهشی سامانه تشخیص ai-corona بر پایه هوش مصنوعی روی تصاویر CT رونمایی شد.

ai-corona اولین سامانه ای است که از هوش مصنوعی به عنوان دستیار رادیولوژیست در تشخیص کووید ۱۹ بهره گرفته و در نهایت با کمک رادیولوژیست های باتجربه پشتیبان بالاترین دقت ممکن را در پیش بینی ارائه می دهد.

دقت این سامانه روی داده های آزمون داخلی برابر ۹۸.۹ درصد برای معیار AUC است که دارای بالاترین دقت میان کارهای معتبر پژوهشی انجام شده تا زمان ارائه این کار است.

همچنین کار پژوهشی صورت گرفته اولین پروژه جهانی هست که همزمان دقت کیت های PCR رادیولوژیست و هوش مصنوعی را در یک مجموعه داده آزمون مقایسه کرده و در نهایت میزان تأثیر هوش مصنوعی به عنوان دستیار رادیولوژیست را بررسی می کند.

سامانهai-corona برای اولین بار در کشور به صورت آزمایشی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی مسیح دانشوری شروع به کار کرده و از هفته آینده نیز به صورت آزمایشی و برای تست می‌تواند در دسترس سایر مراکز درمانی قرار گیرد. سامانه مذکور در صورت نصب بر روی سرورهای بیمارستان؛ می تواند در کمتر از ۵ ثانیه تشخیص اولیه ابتلا به کووید را انجام دهد.

سامانه های هوش مصنوعی در پزشکی تنها به عنوان دستیار و غربالگری اولیه سودمند هستند و قبل از به کارگیری این دسته از سامانه ها، باید عملکرد آنها در هر مرکز درمانی به دلیل عوامل پیش بینی نشده همچون نویز، کمبود دقت تصاویر ورودی، خطای کاربر در استفاده از سامانه و ... مورد سنجش قرار گرفته و عملکرد آن تایید شود که در مورد ai-corona این مسئله را تحت کنترل خواهیم داشت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
با حکم رئیس‌جمهور حمید بورد سرپرست وزارت نفت شد
رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی نجوم و اخترفیزیک ایران را تبریک گفت
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ارزیابی عملکرد مأموران با QR کد
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی باب المندب
قالیباف قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک را تبریک گفت
مقام حزب‌الله: تا زمانی که اشغالگری ادامه دارد، مقاومت باقی خواهد ماند
دختر تبریزی چگونه در سال پرچالش کنکور به رتبه ۴ رسید؟
واکنش قطر و اردن به آغاز عملیات رژیم صهونیستی در «خط سوفا ۵۳» سوریه
زاکانی: برای تبدیل برخی پارکینگ‌ها به پناهگاه برنامه‌ریزی کرده‌ایم
بروجردی: سیاست کشور تغییرناپذیر است؛ از موضعمان کوتاه نمی‌آییم
علی‌آبادی: برنامه‌ای برای افزایش عمومی قیمت برق نداریم
ضرورت تشدید نظام مراقبت بیماری‌های حاد تنفسی در مراکز بهزیستی
اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۵ در نیمه دوم آبان
عارف: فتح قله المپیاد نجوم گواهی روشن بر ظرفیت‌ علمی فرزندان ایران است
تبریک پزشکیان بابت قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اختر فیزیک ایران
وزیر انرژی آمریکا مدعی افزایش عرضه نفت از تنگه هرمز شد!
رتبه پنجم کنکور تجربی: با توکل و پشتکار به این موفقیت رسیدم
موفقیت کاروان فرشتگان میناب جلوه‌ای از توانمندی جوانان ایران است
واکنش ترامپ به نتایج نظرسنجی‌های جدید علیه جمهوری‌خواهان
واکنش دمشق به ادامه تحرکات نظامی تل‌آویو در سوریه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top