تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/02/29 - 13:38
کد خبر: 356481

دورکاری نباید دائمی شود

با اینکه به دلیل بیماری کرونا بسیاری از کسب‌وکارهای مختلف از کارکنان خود خواسته‌اند که فعالیتشان را به‌صورت دورکاری از خانه انجام دهند، ساتیا نادلا مخالف ادامه دورکاری است.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از شیوع بیماری کرونا بسیاری از کارخانه‌ها از بیم ابتلای کارکناشان به این بیماری مهلک تعطیل شدند. اغلب شرکت‌ها و کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک نیز از کارمندانشان خواستند که به حالت دورکاری از خانه به فعالیتشان ادامه دهند.
در این بین برخی از شرکت‌ها به کارکنانشان اجازه دادند که در صورت علاقه می‌توانند به فعالیتشان حتی بعد از بیماری کرونا نیز به صورت دورکاری ادامه دهند. با اینکه از چنین طرحی استقبال فراوانی شده است؛ اما برخی ازجمله ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت، مخالف دورکاری کارکنان هستند.
از دید ساتیا نادلا دورکاری دارای نقاط ضعفی نیز هست که از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش تعاملات روزانه با کارمندان شرکت اشاره کرد. نادلا در مصاحبه‌ای گفت: «آنچه اکنون نبود آن را حس می‌کنم ملاقات حضوری با کارمندان است که بتوان با فردی که مقابلتان ایستاده صحبت کنید و قبل و بعد از مکالمه، تعاملی با یکدیگر داشته باشید.»

مایکروسافت از اولین شرکت‌هایی بود که حالت دورکاری را به کارمندان خود ارائه داد تا جانشان را در مقابل خطر ابتلا به بیماری کرونا ایمن سازد. همچنین مقامات شرکت گفتند که طی بیماری کرونا کمترین ضرر به درآمد مایکروسافت وارد شده است. با این حال، ساتیا می‌گوید که دورکاری کارکنان مایکروسافت برای او قابل تحمل نیست.
زمانی‌که ادامه دورکاری کارمندان مایکروسافت از نادلا پرسیده شد، وی گفت که نسبت به چنین اقدامی خوشبین نیست و از نگاه او باعث می‌شود که برخی اصول و ارزش‌های کسب‌وکار و تعاملات اداری خدشه‌دار شود. انتظار می‌رود از ماه اکتبر کارمندان مایکروسافت به محل کار خود بازگردند و فعالیتشان را مانند سابق از سر بگیرند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کویری‌فر: رویکرد رهبری، هم‌زمان انسجام ملی را حفظ کرد و پاسخگویی دولت را با جدیت بیشتری همراه ساخت
پیام مقام معظم رهبری نشان دهنده باور ایشان به مردم سالاری دینی بود
 تأملی بر پیام رهبر معظم انقلاب و ضرورت ثبت دقیق آن در تاریخ
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مورد تفاهم‌نامه و تبعات آن 
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top