تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/03/11 - 11:01
کد خبر: 357882

ماجرای شهادت تصویربردار «پرس‌تی‌وی»

دهم خردادماه سالگرد شهادت تصویربرداری شبکه پرس‌تی‌وی است که با دیدن واقعیت‌ها در این شبکه انگلیسی‌زبان، به کار در عرصه خبر و رسانه علاقه‌مند شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، فضای حاکم بر رسانه‌های جهان به نحوی است که اگر شبکه‌ای بخواهد در مسیری متفاوت با آنچه رسانه های جریان سلطه ترسیم کرده‌اند، قدم بگذارد و پرده از حقایق بردارد، بی‌تردید در معرض آماج حملات گسترده‌ای قرار خواهد گرفت. پرس‌تی‌وی نیز که با "صدای بی‌صدایان بودن"، به این عرصه ورود کرد توانست نه با شعار، بلکه با عملکرد خود در پوشش تحولات کشورهای منطقه همانند افغانستان، توجهات زیادی را به خود جلب کند.

حبیب‌الله حسین زاده از جمله افرادی بود که اگرچه تجربه چندانی در حوزه رسانه و خبر نداشت، اما با دیدن انعکاس واقعیت‌های کشور خود در شبکه پرس‌تی‌وی و در مقابل آن، مخدوش کردن حقایق توسط رسانه‌های غربی، به کار در عرصه خبر و رسانه علاقه‌مند شد.

حسین زاده به دفتر پرس‌تی‌وی در کابل رفت و از علاقه زیاد خود برای حضور در این شبکه خبری انگلیسی‌زبان سخن گفت. طولی نکشید که وی کار خود را در پرس‌تی‌وی آغاز کرد و با یادگیری حرفه تصویربرداری و کسب تجاربی ارزشمند در کنار همکاران رسانه‌ای، نقش پررنگی را در تحقق خواسته خود که همان بازتاب مظلومیت‌های افغانستان و جنایت‌های آمریکا و کشورهای غربی بود، ایفا می‌کرد.

اما روز دهم خردادماه سال 1396 که حبیب‌الله حسین‌زاده از منزل عازم محل کار خود در شبکه پرس تی وی بود، در جریان یک انفجار تروریستی در منطقه وزیر اکبرخان کابل به شهادت رسید. این تصویربردار شهید، حدود چهار سال با شبکه پرس‌تی‌وی همکاری داشت و در سخت کوشی و صبوری زبانزد همکارانش بود.

شهید حبیب‌الله حسین‌زاده در راه اعتلای رسالت خطیر رسانه‌ای خود جام شهادت را نوشید، همانطور که پیش از او نیز همکاران دیگری از شبکه‌های برون‌مرزی رسانه‌ملی، مظلومانه در این راه به شهادت رسیدند. قطعاً این دشمنی‌ها و اقدامات پلید در آینده نیز ادامه خواهد داشت اما آنچه حائز اهمیت است، تداوم مسیری است که این شهیدان در آن قدم گذاشته‌اند و آن چیزی نیست جز بیان حقایق.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top