تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/03/12 - 00:45
کد خبر: 357969

همدلی معترضان در دنیا با جورج فلوید

هزاران نفر در سراسرجهان تجمع کردند تا در برابر خشونت پلیس و بی عدالتی های نژادی اعتراض خود را نشان دهند و با جورج فلوید، مرد سیاهپوستی که توسط پلیس آمیرکا کشته شد اعلام همبستگی کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، کیلومترها دورتر از شهرمینیاپولیس آمریکا جایی که که جورج فلوید ۴۶ ساله توسط پلیس نژادپرست آمریکایی کشته شد، هزاران در برلین ، لندن و تورنتو تجمع شدند تا در برابر خشونت پلیس و بی عدالتی های نژادی اعتراض کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، ده ها معترض در مقابل سفارت آمریکا در برلین تجمع کردند و با سر دادن شعارهایی مانند «جان سیاهپوستان اهمیت دارد»، «من نمی توانم نفس بکشم» و «نه به خشونت پلیس»و «نه عدالت نه صلح» (به این معنا که تا زمانی که بی عدالتی حاکم است، رفتار اعتراضی صلح آمیز غیر ممکن است) جلوی سفارت آمریکا تجمع کردند و خواستار اجرای عدالت در برابر رفتار نژادپرستانه در این کشور شدند شدند.

فریادهای مشابه دیگری علیه بی عدالتی های نژادی در محله پکهام لندن نیز شنیده شد، همچنین صدها نفر در مقابل سفارت ایالات متحده و پارلمان انگلیس در این شهر اعتراض و تجمع کردند.

در تورنتو نیز هزاران نفر بر علیه نژادپرستی و همچنین در اعتراض به مرگ یک زن سیاه پوست که روز چهارشنبه از بالکن آپارتمانش پایین افتاده بود، راهپیمایی کردند. گفتنی است هنگام مرگ این زن، چند افسر پلیس در خانه اش در حال رسیدگی به یک مورد شکایت بودند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top