تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/03/14 - 10:41
کد خبر: 358240

آخرین آمار جهانی کرونا

طبق آخرین آمار جهانی تاکنون ۶ میلیون و ۴۵۲ هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شده اند؛ کشور برزیل در ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۲۸ هزار مبتلا به مجموع ۵۵۸ هزار مبتلا رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه 6 میلیون و 452 هزار و 391 نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید19) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 382 هزار و 479 نفر جان خود را ازدست داده‌اند.

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون 3 میلیون و 66 هزار و 698 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 19 هزار و 438 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع یک‌میلیون و 881 هزار و 205 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 108 هزار و 59 آمریکایی مبتلا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

کشور برزیل که بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد با افزایش 28 هزار و 832 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 558 هزار و237 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 31 هزار و 309 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

کشور روسیه به‌عنوان سومین کشور جهان، با افزایش 8 هزار و ‌863 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 423 هزار و 741 مبتلا رسیدهاست؛ تاکنون 5 هزار و 37 روسی جان خود را از دست داده‌اند.

کشورهای اسپانیا، انگلیس، ایتالیا، هند و آلمان نیز به ترتیب با 287 هزار و 12، 277 هزار و 987، 233 هزار و 515، 207 هزار و 615 و184 هزار و 91 مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

همچنین کشورهای پرو با 174 هزار و 874 مبتلا و ترکیه با 165 هزار و 555 مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، برزیل و روسیه به‌‌ترتیب با 645 هزار و 974، 253 هزار و 570 و 186 هزار و 958 هزاربهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top