تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/03/21 - 19:03
کد خبر: 359083

قرارگاه خاتم ۱۴۰۰ کیلومتر آزادراه می‌سازد

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با بیان اینکه قرارگاه خاتم ۱۴۰۰ کیلومتر آزادراه در دست طراحی، ساخت و اجرا دارد، گفت: آزادراه مراغه-هشترود و آزادراه اراک-خرم‌آباد تا پایان امسال تکمیل می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سعید محمد، اظهار داشت: پروژه‌های حمل‌ونقل و آزادراهی یکی از کارهای مهم در کشور است که برای توسعه حمل‌ونقل به ویژه در بخش ترانزیت این پروژه‌ها بسیار مهم است.

* ۱۴۰۰ کیلومتر آزادراه در دست طراحی، ساخت و اجرا داریم

وی افزود: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء در کمک به دولت جمهوری اسلامی ایران حدود ۱۴۰۰ کیلومتر آزادراه در سطح کشور با مشارکت وزارت راه و شهرسازی در دست طراحی، ساخت و اجرا دارد.

* افتتاح کنارگذر جنوبی تهران در سال جاری

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت: بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها در سال جاری و سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری خواهد رسید که در این باره می‌توان به کنارگذر جنوبی تهران که استان‌های تهران و البرز را به صورت یک کنارگذر عبور می‌کند.

* در حال تکمیل آزادراه مراغه - هشترود و آزادراه اراک - خرم‌آباد هستیم

محمد افزود: آزادراه مراغه - هشترود، آزادراه اراک - خرم‌آباد و ‌آزادراه حرم تا حرم‌ از حرم حضرت معصومه (س) تا حرم امام رضا(ع)، از دیگر پروژه‌های آزادراهی قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیاء است.

وی ادامه داد: در پروژه آزادراه حرم تا حرم بخش قم تا گرمسار افتتاح شده است و مابقی پروژه هم برای تکمیل در دستور کار قرار دارد.

* تأمین مالی ۷۰ درصدی آزادراه حرم تا حرم توسط قرارگاه خاتم

‌فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء اضافه کرد: در  پروژه آزادراه حرم تا حرم ۷۰ درصد تأمین مالی از سوی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء انجام می‌شود و ۳۰ درصد تأمین مالی از سوی وزارت راه و شهرسازی خواهد بود.

* افتتاح کل‌ آزادراه حرم تا حرم تا پایان سال ۱۴۰۰

وی افزود: به دلیل افزایش هزینه‌ها و عملیات عمرانی، عملاً مجبور شدیم این پروژه‌ها را زمان‌بندی کنیم؛ پس‌ از اتمام آزادراه کنارگذر جنوبی تهران و آزادراه اراک -خرم‌آباد تا پایان امسال، برنامه‌ریزی شده است که آزادراه حرم تا حرم از گرمسار تا مشهد در اولویت بعدی قرار گیرد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء افزود: ادامه آزادراه حرم تا حرم از گرمسار تا مشهد در ماه‌های آینده سرعت می‌گیرد، در این پروژه از سه راه تربت تا مشهد، در اولویت تکمیل قرار دارد و مزیت آن این است که در کوتاه کردن ۲۰ کیلومتری مسیر مؤثر است و تا پایان سال آینده این آزادراه به بهره‌برداری می‌رسد.

* محرومیت‌زدایی و تأمین جهیزیه در حاشیه پروژه‌های قرارگاه 

محمد ادامه داد: در کنار این پروژه‌ها تلاش شده است، رسیدگی به وضعیت روستاها و مناطق محروم اطراف پروژه، به دقت انجام شود. 

وی بیان کرد: در اطراف پروژه‌های قرارگاه خاتم، فعالیت‌های محرومیت‌زدایی اعم از واگذاری جهیزیه به خانواده‌ها، پیگیری برای ساخت منازل روستاییان، کارهای عمرانی در سطح روستا نظیر آسفالت مسیرها و غیره برنامه‌ریزی شد تا انجام شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top