تاریخ انتشار: شنبه 1399/03/24 - 09:55
کد خبر: 359317

روش‌هایی جهت کاهش مصرف برق

سخنگوی صنعت برق، گفت: امسال فرآیند مدیریت مصرف برق در تابستان از دو جنبه کاهش ساعت کار و تنظیم دمای وسایل سرمایشی بر روی دمای آسایش دنبال می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از ایرنا، مصطفی رجبی مشهدی در این خصوص، اظهارکرد: کاهش ساعت کار اداری با همکاری استانداری‌های سراسر کشور امسال نیز دنبال شد و در تعداد زیادی از استان‌ها این امر محقق و ساعت‌های کاری اداری با هدف مدیریت مصرف تقلیل یافت.

سخنگوی صنعت برق، بیان کرد: تنظیم دمای وسایل سرمایشی بر روی دمای آسایش(۲۴تا ۲۵درجه) راهکار دیگری برای کاهش بار شبکه برق در زمان اوج مصرف است که ضروری است همه دستگاه‌ها دقت لازم را دراین زمینه داشته و فردی را برای پیگیری آن منصوب کنند.

رجبی مشهدی گفت: نکته دیگر که دستگاه‌های اجرایی لازم است اعمال کنند آن است که یک ساعت زودتر از موعد تعطیلی نسبت به خاموش کردن وسایل سرمایشی اقدام کنند تا به این ترتیب هم بار اضافی بر شبکه تحمیل نشود و هم مصرف این دستگاه‌ها متعادل شود.

وی از راه‌اندازی سامانه رصد برای نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی در زمینه رعایت مدیریت مصرف خبرداد و افزود: دستگاه‌ها اگر در مرحله نخست رعایت نکنند تذکر خواهند گرفت و در مراحل بعد شیوه‌های دیگری برای این امر استفاده خواهد شد.

سخنگوی صنعت برق، ادامه داد: کنتور هوشمند نیز برای اغلب دستگاه‌های اداری و اجرایی نصب شده است تا مدیریت لازم در باره میزان مصرف آنها را اعمال کند.

رجبی مشهدی افزود: سال گذشته دستگاه‌های اداری و اجرایی همکاری خوبی در زمینه مدیریت مصرف داشتند و امسال نیز تاکنون چنین بوده است.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دفاع از مجاهدان لبنان، سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران است
۲۴ ماه بلاتکلیفی و جریمه روزانه ۵۵۰ هزار تومانی
انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز
خسارات به زیرساخت‌های حمل‌ونقل باید در سطح بین‌الملل پیگیری شود
اعلام جزئیات برگزاری مصاحبه مجازی متأخرین دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
نتانیاهو: این هفته با ترامپ درباره ایران دیدار خواهم کرد
محسنی اژه‌ای: ۲۶میلیارد یورو در حوزه تعهدات ارزی تعیین تکلیف شده است
مخالف ایجاد انحصار در حوزه فضای مجازی هستیم
پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است
بررسی پیش‌نویس بسته سیاستی رتبه‌بندی و اعتبارسنجی مؤسسات آموزش عالی
انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز
یک تیم برزیلی خواهان جذب لژیونر ایرانی شد
رئیس قوه قضاییه در منزل وزیر شهید اطلاعات در قم حضور یافت
آمادگی مجلس برای برگزاری جلسه رأی اعتماد وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات
کاظمی: کلاس‌های سال تحصیلی ۱۴۰۶ به صورت حضوری خواهد بود
گسترش خدمات درمانی ایران در مسیر اربعین
اولیانوف: مناقشه ایران و آمریکا راه حل نظامی ندارد
بیش از ۲ میلیون و ۲۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کردند
سنتکام مدعی تغییر مسیر ۱۲ کشتی تجاری شد
توضیحات پزشکی قانونی در رابطه با احراز هویت شهید «امیرعلی جداوی»
سفیر آمریکا در سازمان ملل: ترامپ به دنبال گزینه دیپلماسی با ایران است!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top