تاریخ انتشار: شنبه 1399/03/24 - 14:39
کد خبر: 359371

استعفای یک ژنرال به‌دلیل عکس با ترامپ!

ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به دنبال حضورش در کنار رئیس‌جمهور دونالد ترامپ برای گرفتن یک عکس یادگاری جنجالی همزمان با سرکوب معترضان در مقابل کاخ سفید، ضمن عذرخواهی رسمی از مردم آمریکا به فکر استعفا افتاد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ طبق گزارش رسانه آمریکایی ژنرال «مارک میلی» عالی‌ترین مقام ارتش این کشور به دلیل ناخرسندی از حضورش در کنار دونالد ترامپ در جریان عکس یادگاری او در مقابل کلیسای «سنت جانز»، با معتمدانش درباره استعفا صحبت کرده است.

«ان‌بی‌سی نیوز» خبر داد، ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا به دنبال حضورش در  کنار دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور در جریان یک بازدید جنجالی از کلیسای «میدان لافایت» در واشنگتن، «درباره استعفا صحبت کرد».

سه مقام دفاعی آمریکایی  به این رسانه خبر دادند، عالی ترین مقام ارتش آمریکا به دلیل انتقادها درباره سرکوب معترضان در مقابل کاخ سفید به منظور پاکسازی منطقه برای ترامپ جهت گرفتن عکس یادگاری جنجالی او با یک انجیل مقابل کلیسا، با چندین نفر از معتمدان و نزدیکانش درباره استعفا دادن مشورت کرد.

پیش از این انتقادهای شدیدی از عکس یادگاری جنجالی ترامپ در مقابل کلیسای سنت جانز واشنگتن دی سی شده و از حضور رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در این بازدید هم انتقاد شده بود. برخی از چهره‌های ارشد سابق ارتش این کشور شامل روسای پیشین ستاد مشترک نیروهای مسلح هم از سرکوب معترضان و استفاده از قوای نظامی علیه معترضان و مواضع ترامپ به شدت انتقاد کرده بودند.

ژنرال «مارک میلی» اخیرا در یک سخنرانی از حضورش در کنار ترامپ به منظور بازدید جنجالی رئیس‌جمهور از و گرفتن عکس یادگاری عذرخواهی کرد.

حضور مارک میلی در بازدید ترامپ از کلیسای سنت جانز

او خطاب به اعضای ارتش آمریکا گفت: «بسیاری از شما نتایج حضور هفته گذشته من در میدان لافیت را مشاهده کردید. (حضور من) سبب ایجاد یک بحث ملی درباره نقش ارتش در جامعه مدنی شد. من نباید آنجا حضور می‌یافتم. حضور من در آن لحظه و در آن موقعیت، باعث ایجاد یک درک از دخالت ارتش در سیاست داخلی شد. ... این موضوع اشتباهی بود که من از آن درس گرفتم و خالصانه امیدوارم که همه ما بتوانیم از آن درس بگیریم».

بنا بر گزارش ان بی سی نیوز، عذرخواهی میلی بعد از چندین روز پر تلاطم برای او به دنبال نشست جنجالی اول ژوئن در کاخ سفید بر سر استفاده از نظامیان ارتش برای سرکوب معترضان در آمریکا مطرح شد.

به گفته یک مقام ارشد آمریکایی، در این نشست که با حضور رئیس‌جمهور، معاون رئیس‌جمهور، وزیر دفاع، وزیر دادگستری و رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا برگزار شد، ترامپ از اینکه گارد ملی در واشنگتن مستقر نشده‌اند، عصبانی بود.

به گفته این مقام که نخواست نامش فاش شود، پیام رئیس‌جمهور این بود که «ما باید پایتخت را تحت کنترل در بیاوریم. (برای حصول به این هدف) چه کار می‌توانیم بکنیم؟ برای من مهم نیست اگر شما 10 هزار نیروی گارد ملی را اینجا بیاورید».

این مقام از طرح ایده استفاده از نیروهای ارتش آمریکا برای سرکوب کردن معترضان آمریکایی در این نشست خبر داد و گفت، «مارک اسپر» وزیر دفاع، «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح و «ویلیام بار» وزیر دادگستری مخالفتشان را با این ایده اعلام کردند.

عکس یادگاری جنجالی ترامپ با انجیل

پیشتر روزنامه وال استریت ژورنال خبر داده بود، مخالفت اسپر با پیشنهاد ترامپ برای استفاده از نیروهای ارتش به منظور سرکوب معترضان، به حدی رئیس‌جمهور را خشمگین کرد که قصد داشت وزیر دفاعش را عزل کند (جزئیات بیشتر).

به گفته سه مقام پنتاگون، میلی به شدت از این ایده برآشفت و توسل به نظامیان ارتش برای مابله با معترضان را «خطرناک» خواند و مشت خود را به نشانه تهدید تکان داد.

در گزارش ان‌بی‌سی نیوز جزئیات جالبی از حضور جنجالی وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در جریان بازدید ترامپ از کلیسای سنت جانز پایتخت و گرفتن عکس یادگاری او با در دست داشتن انجیل اشاره شده است.

در گزارش آمده است: «میلی نمی‌دانست که قرار است او برای گرفتن یک عکس یادگاری به کلیسا برود و وقتی متوجه شد که این اتفاق دارد می‌افتد، او سعی کرد که  در تصاویر و عکس‌ها نباشد اما بعدا فیلمی از قدم زدن او در خیابان‌های واشنگتن (به همراه ترامپ) منتشر شد».

سه مقام پنتاگون که نخواستند نامشان فاش شود به این رسانه خبر دادند، غروب همان روز میلی ساعت‌ها به مطالب شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها نگاه کرد و دید که ده‌ها نفر از او به خاطر همراه شدن در این عکس یادگاری و قدم زدن او با یونیفرم جنگی در واشنگتن انتقاد کردند.

به گفته آنها، «او حتی تا پاسی از شب مطالب شبکه‌های اجتماعی را خواند و همچنین با معتمدانش صحبت کرد و از آنها مشورت خواست و درباره اینکه آیا باید استعفا بدهد یا نه، رایزنی کرد».

انتشار گزارش «ان‌بی‌سی نیوز» درباره صحبت‌های میلی با معتمدان و نزدیکانش درباره احتمال بررسی استعفا، واکنش سخنگوی ریاست ستاد مشترک نیروهای مسلح  آمریکا را در پی داشت.

او به این رسانه گفت، «صحبت‌ها بین رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح با معتمدان و مشاورانش، صحبت‌های خصوصی هستند و ما قرار نیست درباره آنها اظهارنظری کنیم».

ان‌بی‌سی نیوز به دنبال جنجال‌ها درباره احتمال استعفای رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا از کاخ سفید درباره این صحت و یا عدم صحت آن سوال کرد اما «کاخ سفید به درخواست برای اظهارنظر پاسخی نداد».

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت آمر به معروف از ماجرای جنجالی دانشگاه علامه
کرایه کانتینری جهان دو برابر شد
اخراج کارمند دانشگاه علامه به‌دلیل تذکر حجاب را تا لغو حکم پیگیری می‌کنیم
پایانِ عصرِ توهم؛ مذاکره ابزار است، نه آرمان
دلسوزیِ مجازی برای جنوب؛ واقعیت یا نمایش؟
فیلم | در موج‌های ۸، ۹ و ۱۰ عملیات نصر ۲ و در مراحل ۹ و ۱۰ عملیات صاعقه چه مواضعی از دشمن آمریکایی هدف گرفته شد؟
مطالبه مردم از نمایندگان مجلس فعالیت تقنینی در شرایط اضطراری است
«از "فرسایش روانی" تا "تسلیمِ راهبردی"؛ یک پیمایشِ جهت‌دار»
در صورت شرارت، همه زیرساخت‌های منطقه تحت حمله قرار خواهند گرفت
شنیده شدن صدای انفجارهای متعدد از نقاط مختلف جزیره قشم
توزیع ۵ هزار بسته معیشتی کمیته امداد تهران آغاز شد
واکنش چادرملو به حذف از آسیا
اقدام خصمانه لندن علیه سپاه بی‌پاسخ نمی‌ماند
تنها از راه دیپلماسی می توان مشکلات با ایران را حل کرد
شنیده شدن صدای سه انفجار در اربیل عراق
اعلام زمان فینال و رده بندی جام جهانی ۲۰۲۶
صدای چند انفجار در اهواز شنیده شد
تصاویر شهدای تیپ ۳۸۸ ایرانشهر که بامداد امروز به شهادت رسیدند
مسی و یاران سه‌شیرها را شکار کردند
راهنمای جامع خرید و تعمیر دوربین سونی؛ چرا شرکت اطمینان بهترین انتخاب شماست؟
علت لکه های قهوه ای فرش(+روش تمیز کردن)
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه شریف
دانشگاه را آزاد کنید؛ دانشگاه محل آزاداندیشی است
بیش از ۴۲۰ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ کارت گرفتند
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
جزئیات طرح جدید تغذیه دانشجویی/ تهیه غذا از پلتفرم‌های آنلاین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top