تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/03/25 - 18:49
کد خبر: 359571

علی پروین: کسی به حرف امثال من و محمد دادکان توجه نمی‌کند

پیشکسوت فوتبال ایران گفت: چرا کسی سراغ مدیران قبلی نمی‌رود تا اگر مشکل و خلافی دارند آن‌ها را مورد بازخواست قرار دهند و همه چیز را به مردم بگویند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از تسنیم، علی پروین در مراسم ختم پرویز ابوطالب، پیشکسوت فوتبال کشورمان گفت: ابوطالب زحمات زیادی در فوتبال ما کشیده و تمام بازیکنان مطرح فوتبال ما شاگرد او بودند. امیدوارم مسئولان ما به این افراد بها بدهند تا بازیکن سالاری نباشد و بازیکن بسازند و دنبال بازیکن ۵ میلیاردی نروند. روزی که کلنگ زمین راه‌آهن را زدند من آنحا بودم، اما امروز فقط یک اسم از راه‌آهن مانده است. چرا باید اینطور باشد؟ این باشگاه‌ها را دست کسی بدهند که بتواند حداقل چهار بازیکن و مربی بسازد. راه‌آهن و بانک ملی تیم‌هایی بودند که تمام بازیکنان مطرح ایران از این دو تیم آمدند. تا جایی که می‌دانم ابوطالب نزدیک ۵۰۰ بازیکن ملی تحویل کشور داد.

وی در مورد حال و روز این روزهای فوتبال تهران تصریح کرد: فوتبال تهران الآن فقط حرف است و چیز دیگری نمانده است. فقط استقلال و پرسپولیس مانده، در شهرستان هم سپاهان و چند تیم دیگر. فوتبالی در کار نیست. هیچ جای دنیا یک باشگاه چهار مدیرعامل در یک سال عوض نمی‌کند، یا هیچ جا نمی‌بینید فدراسیون فوتبالش را وسط کار رها کنند و بروند. این که نشد فوتبال،‌ بعد هم هیچ کس به داد فوتبال نمی‌رسد، چرا با این اتفاقاتی که افتاده یک نفر سراغ‌ افراد قبلی نمی‌رود که اگر مشکل و خلافی دارند، آنها را بگیرند؟ چرا این کار را نمی‌کنند؟ چرا یک نفر را زیر سوال نمی‌برند؟ من همه مدیران را می‌گویم، چرا مدیرانی که خلاف می‌کنند را نمی‌گیرند و برای مردم روشن نمی‌کنند؟  همینطور که الان اسامی خلافکارها را اعلام می‌کنند، اسامی اینها را هم بگویند. چرا یک مدیرعامل هفت، هشت ماه می‌آید و بعدش نیست؟ چرا با او برخورد نمی‌کنند؟

پیشکسوت فوتبال ایران در مورد پرونده مارک ویلموتس عنوان کرد: زیاد دنبال آن نیستم!

وی درباره مشکلات فدراسیون فوتبال تصریح کرد: یک «کننده کار» باید در فوتبال باشد که چنین کسی در کار نیست؛ البته نبی کمی، به کار آگاه است. فساد در حال از بین بردن فوتبال است و رویم نشد بگویم از بین برده است. نمی‌دانم چه کسی باید به داد این شرایط برسد.

پیشکسوت فوتبال ایران با بیان اینکه کسی به حرف امثال او و محمد دادکان توجه نمی‌کند، خاطرنشان کرد: وضعیت استقلال و پرسپولیس را ببینید. می‌گویند این دو تیم را به ما بدهید و ما ۱۰۰ میلیارد تومان بدهی را می‌پذیریم، اما این کار را نمی‌کنند. به نظر شما چرا این اتفاق می‌افتد؟ می‌خواهند این دو تیم همیشه در حاشیه باشند تا منافع خود را ببرند. خصوصی‌سازی هم «کشک» است.

پروین در خصوص شایعه‌ای مبنی بر حضور او در هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: جای ما در هیئت‌مدیره نیست. به نظر شما چرا علی دایی، محمد مایلی‌کهن و محمد دادکان نباید رئیس فدراسیون فوتبال باشند؟ چرا علی کریمی باید در خانه باشد؟ فوتبالی‌ها باید به فوتبال بیایند. نه فقط ما، بلکه اگر از باشگاه استقلال هم وارد عرصه شوند، ما از آنها حمایت می‌کنیم تا فساد را کم کنیم. چون نمی‌توانیم آن را از بین ببریم. به هر سمتی می‌پیچید فساد است.

وی در واکنش به سوال خبرنگاری که گفت فوتبالی‌ها چگونه می‌خواهند از پس بدهی‌های سرشار فدراسیون فوتبال بربیایند، گفت: نمی‌دانم می‌خواهند چه کنند. شاید می‌خواهید من این بدهی را بدهم.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران بیان اینکه چرا باید سالی ۱۰۰ میلیارد هزینه دو باشگاه پرسپولیس و استقلال شود، گفت: در همین زمین‌ها بازیکنان آینده فوتبال درست می‌شوند. مربی نباید هر سال بگوید ۲-۳ بازیکن چند میلیاردی برای تیمش جذب کنند. تیم‌ها یک سال هم قهرمان نشوند، اما بیایند از بازیکنان جوانان و امیدهای این تیم‌ها استفاده کنند. الان ببینید در تیم‌های پایه پرسپولیس پنج ماه است که یک ریال پول نگرفته‌اند و حتی پول آب معدنی هم ندارند. اگر سالی یکی دو میلیارد تومان هزینه تیم‌های پایه کرده و سالی دو بازیکن امید به تیم بزرگسالان‌شان اضافه کنند، دیگر احتیاجی به جذب بازیکن هفت میلیاردی برای این دو باشگاه نیست.

پروین در پاسخ به این سوال که چرا هیچ یک از اعضای فدراسیون فوتبال در مراسم ختم پرویز ابوطالب شرکت نکرده‌اند، گفت: نمی‌دانم از این افراد دعوتی شده است یا نه، اما حتماً باید از فدراسیون فوتبال در این مراسم شرکت می‌کردند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
شورای امنیت سه‌شنبه میزبان نشستی درباره کرانه باختری
آغاز فروش بلیت اتوبوس به مقصد مشهد/ قیمت‌ها اعلام شد
عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد
پزشکیان‌: بهترین زمان برای دستیابی به توافق شرایط کنونی است
رونمایی از یک ربات انسان‌نما برای زندگی فراتر از کارخانه
بهبود باروری زنان بالای ۳۵ سال به کمک «مکمل‌های باکتریایی»
ارائه طرحی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی
خبرنگاری در عصر هوش مصنوعی؛ تهدیدی برای شغل یا فرصتی برای تحول؟
«گزارش آخرین گزارش»؛ روایتی ماندگار از شهید محمود صارمی در روز خبرنگار
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
هشدار کانادا درباره عواقب تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا
الزیدی: ۳۰ سپتامبر زمان نهایی خروج نیروهای ائتلاف آمریکا از عراق است
گزارشی از حادثه دریایی در سواحل عمان
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top