تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/04/10 - 12:26
کد خبر: 361761

کارگران ساختمانی محروم از حمایت کرونایی دولت

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی با بیان اینکه حداقل ۵۰ درصد کارگران این بخش بیکار هستند، گفت: فعلا هیچ بحثی درباره پرداخت بیمه بیکاری دوران کرونا به کارگران ساختمانی مطرح نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از مهر، اکبر شوکت در مورد وضعیت کارگران ساختمانی، اظهار داشت: در دوران شیوع کرونا تاکنون کوچک‌ترین حمایتی از سوی دولت به کارگران ساختمانی نشده و همچنان روال قبل برقرار بوده و حتی بدتر نیز شده است. حتی بروز مسائلی همچون گرانی‌های اخیر و وضعیت قرمز کرونا در برخی از استان‌ها باز هم باعث نشده که از کارگران ساختمانی حمایتی صورت بگیرد.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی افزود: متأسفانه در قانون، صندوقی برای بیمه بیکاری کارگران ساختمانی دیده نشده است و در شرایط اضطراری نیز انتظار می‌رفت دولت برای این موضوع فکری کند، اما اقدامی انجام نشد. البته فقط کارگران ساختمانی نیستند، اقشاری همچون قالیبافان و خادمین مساجد و … هم هستند که کل اطلاعاتشان در اختیار دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد اما هنوز کوچک‌ترین مبلغی به این افراد پرداخت نشده است.

وی گفت: دولت حتی می‌تواند یک مبلغ کوچکی از صندوق توسعه ملی برای این کار اختصاص دهد، رقم زیادی نخواهد شد. حتی از آن مبلغ ۵ هزار میلیارد تومانی که برای صندوق بیمه بیکاری اختصاص داده شد، دولت می‌توانست یک پنجم را به کارگران بیکار شده ای که فاقد صندوق بیمه بیکاری هستند، همچون کارگران ساختمانی اختصاص دهد زیرا این افراد هم جزو جامعه کارگری هستند.

شوکت افزود: متأسفانه هنوز هیچ بحثی در مورد اختصاص بیمه بیکاری به کارگران ساختمانی مطرح نشده است. ما انتظار داشتیم در این شرایط دولت کمک کند.

وی ادامه داد: در عمده استان‌های کشور، فصل بهار و تابستان اوج کارهای ساختمانی است اما در حال حاضر حداقل ۵۰ درصد کارگران ساختمانی بیکار هستند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی یادآور شد: تنها اقدامی که صورت گرفته تخصیص مقداری بسته معیشتی با هماهنگی انجمن‌ها و خیرین استان‌ها و برخی نهادهای حاکمیتی مثل سپاه، به کارگران بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top