تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/04/10 - 12:30
کد خبر: 361763

جزئیات طرح خرید توافقی ماهی

یک مقام مسئول در سازمان شیلات ایران گفت: بعد از تصویب طرح خرید توافقی ماهی در ستاد تنظیم بازار، در حال تدوین سازوکار اجرایی آن هستیم که با اولویت تولید کنندگان جنوب کشور آغاز می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، عیسی گلشاهی اظهار کرد: طرح خرید توافقی ماهی که توسط ستاد تنظیم بازار مصوب شده، مربوط به پرورش ماهی در قفس و محصولات پرورشی در سواحل و استخرهای جنوب کشور است.

وی با بیان این که در حال تدوین دستورالعملی برای خرید توافقی ماهی هستیم، افزود: اولویت ما برای خرید توافقی ماهی، محصولات پرورشی در ساحل و دریا در جنوب کشور به ویژه گونه سیباس است.

این مسؤول در خصوص زمان و حجم خرید توافقی ماهی، گفت: هنوز حجم خریداری و زمان دقیق اجرای این طرح مشخص نشده اما توجه به زمان به دلیل شرایط خاص تولید کنندگان برای ما مورد اهمیت است.

گلشاهی در پاسخ به این که چرا فقط محصولات پرورش دهندگان در جنوب کشور خریداری می‌شود، گفت: محصول تولید سایر استان‌ها از جمله شمال کشور اکنون برداشت شده اما در جنوب کشور با توجه به اینکه برداشت یکباره انجام نمی‌شود و این روند تدریجی است، بیومس آب استخرها بالا رفته و احتمال تلفات ماهی در صورت تداوم این شرایط، بالا است.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات درباره مفهوم بالا رفتن بیومس استخرهای پرورش ماهی اظهار داشت: بزرگ شدن خارج از اندازه اقتصادی ماهی به معنی تغذیه به صورت جیره نگهداری است و نگهداری آن توجیه اقتصادی برای تولید کننده ندارد.

وی اضافه کرد: با بزرگ شدن سایز ماهی‌ها، دمای آب بالا رفته و امکان تلفات افزایش می‌یابد و از طرفی ماهی‌ها به خوردن یکدیگر روی می‌آورند تا حجم اضافه کاسته شود و خود را با شرایط محیطی تطبیق دهند.

مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران با اشاره به ساز و کار اجرای این طرح ادامه داد: قرار نیست که خود دولت این محصولات را با خرید توافقی به فروش برساند بلکه به دنبال تأمین نقدینگی لازم برای تولید محصول جدید پرورش دهندگان هستیم.

وی با اشاره به بسته شدن بازارهای صادراتی آبزیان و کاهش مصرف این محصول در زمان کرونا تصریح کرد: تولید کنندگان خود بازارهای لازم را در اختیار دارند اما در این مدت برای عرضه محصول خود با مشکلاتی مواجه بودند و نقدینگی لازم برای پرورش محصول جدید را نداشتند.

گلشاهی گفت: با توجه به زمان بر بودن اعطای وام در بانک‌ها و بالا بودن بهره بانکی در این شرایط توجیهی برای تولید کنندگان ندارد، بنابراین با اجرای طرح دولت در واقع تسهیلات مالی را در اختیار تولید کننده قرار می‌دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
صالحی امیری: سال آینده مینابی آبادتر و توسعه‌یافته‌تر خواهیم داشت
یحیی سریع: مرکز تجمع مزدوران در الجوف با ۶ موشک هدف قرار گرفت
ایستادگی ملت ایران بیش از گذشته الهام‌بخش ملت‌های آزاده است
یحیی سریع: پهپاد «وینگ لونگ ۲» ارتش سعودی سرنگون شد
صالحی امیری: میناب دروازه‌بان مقاومت ایران و نماد انسجام ملی است
۳ عملیات پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان
ملی‌پوش جوان وزنه‌برداری ایران یازدهم شد
فرودگاه ملک خالد ریاض با موشک بالستیک هدف قرار گرفت
سیمایی صراف: دانشگاه قم در شمار بهترین دانشگاه‌های کشور قرار دارد
انهدام یک فروند پهپاد MQ-۱ آمریکایی در آسمان قشم و ناکامی اقدامات دشمن
وزیر علوم: آینده علمی ایران در گرو تقویت زیرساخت‌های دانشگاهی است
شهباز شریف: در نشست تهران، گفتگوهای بسیار مثبتی انجام شد
آیت‌الله لاریجانی: زنجیرهٔ شکست‌ آمریکا از میدان به صندوق رأی رسید
شکایت‌های اخلاقی و حقوقی باشگاه پرسپولیس از مدیرعامل استقلال
شکایت‌های اخلاقی و حقوقی باشگاه پرسپولیس از مدیرعامل استقلال
برلین: نتیجه انتخابات کنگره به موضع خصمانه آمریکا علیه ایران مربوط است
آغاز بارش‌های سنگین در اکثر نقاط کشور
سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به میناب +عکس
برد نوجوانان فوتبال ایران مقابل هنگ کنگ در بازی دوستانه
سناتور آمریکایی: جنگ علیه ایران باید تمام شود/ ترامپ را دادگاهی می‌کنیم
پاسخ قاطع ایران به اتهام‌پراکنی غرب در شورای آیمو
منابع وام‌های دانشجویی محدود است
ترفندهای استفاده از اسپاتیفای برای درس خواندن و تمرکز در مطالعه
سیلاب در پردیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان/ تمام فضای دانشگاه را آب گرفت! + فیلم
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای صنفی دانشجویی دانشگاه تهران
به‌روزرسانی و تغییر ۵۰ تا ۷۰ درصدی رشته‌های کشاورزی
آغاز ثبت‌نام وام‌های تحصیلی و ودیعه مسکن متأهلی دانشجویان از امروز
شرایط و نحوه ثبت نام برای دریافت وام‌های دانشجویی اعلام شد
کارت آزمون وکالت کانون‌ وکلای دادگستری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
سری دوم اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۶ منتشر شد
کارت چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران ۱۴۰۵ منتشر شد
مهلت ثبت‌نام در سامانه ادب تا ۱۱ آذر برای رفع مشکلات دانشجویان عراقی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top