تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/04/16 - 19:35
کد خبر: 362612

حریرچی: پروتکل‌های ما مثل کشورهای اروپایی است

معاون وزارت بهداشت گفت: پروتکل‌های بهداشتی که ما اعلام و تصویب کردیم در سطح پروتکل‌های کشورهای آسیایی و اروپایی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، ایرج حریرچی در گفت‌و‌گو با بخش خبری شبکه سوم سیما در خصوص اتفاقاتی که در لیگ برتر ایران رخ داده و چند بازیکن به کرونا مبتلا شده‌اند عنوان کرد: در 2 لیگی که مجوز داده شده تصمیم گیری کاملی شده و دستور العمل کاملی وجود دارد که مثلا تا چند درصد بازیکنان و کادر فنی اگر درگیر این ویروس شوند بازی اول آن تیم لغو شود و تکلیف تیم مقابل چه می‌شود. اینها دستور العملی است که فردا هم قرار است در آزمایشاتی که در تیم‌های مختلف آمده بررسی فنی خواهد شد و افراد خبره در مورد آن تصمیم می‌گیرند.

وی افزود: به جز استقلال و یکی دو تیم دیگر تعدادی گزارش ارسال شده ولی کمیسیون مقابله با کرونا در ورزش هنوز تصمیم نهایی نگرفته است. البته تصمیم‌گیرنده اصلی اجرای پروتکل‌های وزارت بهداشت به وزارت ورزش ارائه شده و آنها به فدراسیونها با توجه به استقلال شان ابلاغ کردند.

حریرچی در پاسخ به این سوال که نمِی‌شد مثل برخی‌ لیگ‌های خارجی تیم قهرمان لیگ ایران معرفی می‌شد، عنوان کرد: با توجه به اینکه ما مسابقات انتخابی جام جهانی را در پیش داریم و بازیکنان باید در طول بازی‌ها و تمرینات آماده شوند تصمیم گرفته شد مسابقات برگزار شود. البته پروتکل‌های بهداشتی که ما اعلام  و تصویب کردیم در سطح پروتکل‌های کشورهای آسیایی و اروپایی است. الان شاید مسابقات لالیگا و لیگ ایتالیا برگزار شود اما کشورهایی مثل هلند و بلژیک هم تصمیم گرفتند مسابقاتشان ادامه پیدا نکند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top