تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/04/19 - 15:13
کد خبر: 363035

هشدار جدی سهرابی به استقلال

علیرضا سهرابی مدیرعامل باشگاه تراکتور تبریز نسبت به بلاتکلیفی و عدم اعلام برنامه دیدار استقلال مقابل تراکتور واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فوتبال ایران، علیرضا سهرابی مدیرعامل تراکتور در این‌باره گفت: تماس‌هایی ما از روز گذشته به افراد مختلف درباره برگزاری و یا عدم برگزاری دیدار ما مقابل استقلال به نتیجه نرسیده و ما در شرایط بلاتکلیفی هستیم؛ ظاهرا فشار‌هایی وجود دارد مبنی بر این‌که این مسابقه برگزار نشود، اما آقایان حاضر در سازمان لیگ که مشغول برنامه ریزی هستند فراموش کرده‌اند که ما در اولین بازی‌مان در شروع مجدد لیگ برابر نساجی، با همین شرایط بازی کردیم.

علیرضا سهرابی ادامه داد: ما در بازی نساجی دو کاپیتان‌مان (اشکان دژاگه و مسعود شجاعی) را در اختیار نداشتیم؛ یکی از بازیکنان‌مان مشکوک به کرونا بود، از بازیکنان خارجی‌مان دو نفر برنگشته بودند و چند مصدوم هم داشتم و البته کمیته انضباطی فدراسیون هم محروم روی دست ما گذاشته بود؛ در آن روز به سختی یازده نفره شده بودیم و شرایط بازی نداشتیم، اما مسئولان سازمان لیگ به سرمربی ما گفتند حتی اگر با بازیکنان جوانان بازی کنید، باید به میدان بروید. ما هم فکر می‌کردیم که این یک رویه است و قرار است عدل بین تیم‌ها حاکم باشد، پذیرفتیم و مردانه بازی کردیم و سه امتیاز مهم را هم از دست دادیم در حالی‌که برای ما مطلوب این بود که به دلیل شرایط خاص تیم کمی دیرتر بازی برگزار شود.

علیرضا سهرابی در ادامه گفت: اما حالا استقلال با شرایط مشابه ما، روز شنبه باید مقابل تراکتور قرار بگیرد ظاهرا بنای‌اش به بازی کردن نیست و در سازمان لیگ هم نمی‌توانند در این‌باره تصمیم قاطع بگیرند حتی به ما گفته‌اند از جا‌های بالاتر توصیه آمده که این مسابقه برگزار نشود که این مسئله به شدت مورد اعتراض ماست.

علیرضا سهرابی مدیرعامل تراکتور در ادامه صحبت‌هایش گفت: آقای زنوزی در پیش از شروع مسابقات بار‌ها راجع به برگزاری مجدد بازی‌ها موضع گرفت و به دوستان اعلام کرد که با شرایطی که وجود دارد، امکان برگزاری مسابقات نیست و در شرایطی که ما با انجام بازی برخلاف میل‌مان ریسک و خطر را به جان خریده‌ایم، اما این موضوع از سوی برخی تیم‌ها رعایت نشده است؛ در حالی‌که سازمان لیگ همانطور که ما را مجبور به دیدار با نساجی کرد باید دیگران را هم به زمین فوتبال بفرستد تا مسابقات برگزار شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا و عراقچی
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top