تاریخ انتشار: شنبه 1399/04/21 - 21:05
کد خبر: 363242

نامه مجمع دانشجویان عدالت‌خواه دانشگاه یاسوج‌ به رئیسی

مجمع دانشجویان عدالت‌خواه دانشگاه یاسوج در نامه‌ای اعلام کرد: با توجه به رد تایید اعتبارنامه تاجگردون، از سوی مجلس، از قوه قضائیه تشکیل پرونده و رسیدگی به ابعاد مختلف اتهامات مطرح شده در عدم تایید اعتبار نامه وی را خواستاریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مجمع دانشجویان عدالت‌خواه دانشگاه یاسوج در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه نوشت: با توجه به رد تایید اعتبار نامه تاجگردون، منتخب مردم گچساران و باشت، توسط مجلس یازدهم شورای اسلامی، از قوه قضائیه تشکیل پرونده و رسیدگی به ابعاد مختلف اتهامات مطرح شده در عدم تایید اعتبار نامه وی از جمله رانت خواری، کسب منافع اقتصادی و اعمال نفوذ شبکه‌ای و... را خواستاریم.

متن نامه به شرح زیر است:

ریاست قوه قضائیه‌
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی

سلام علیکم

اکنون که مجلس یازدهم شورای اسلامی مسیر مبارزه با بی عدالتی، فساد، تبعیض و رانت خواری را با اقدامی امیدوار کننده در پیش گرفته است؛ صرفا برکناری و خلع مسئولیت در امر مبارزه با بی عدالتی و فساد، در نگاه و نظر مردم فهیم و انقلابی کشور اقدامی ناقص بوده و لازم است مجازات بازدارنده‌ای در انتظار مفسدان باشد.

حال با توجه به رد تایید اعتبار نامه آقای تاجگردون، منتخب مردم گچساران و باشت، توسط مجلس یازدهم شورای اسلامی، از قوه قضائیه تشکیل پرونده و رسیدگی به ابعاد مختلف اتهامات مطرح شده در عدم تایید اعتبار نامه ایشان از جمله رانت خواری، کسب منافع اقتصادی و اعمال نفوذ شبکه‌ای و... را خواستاریم.

همچنین تمامی اموال و املاک احتمالی که ایشان و خانواده و نزدیکانشان در رابطه با اتهامات مطرح شده و با استفاده از اعمال نفوذ و رانت کسب نموده اند می‌بایست پس گرفته شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top