تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/04/22 - 11:36
کد خبر: 363301

تا منعی از سمت رهبری نیامده ما استیضاح روحانی را دنبال می‌کنیم

نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مقام معظم رهبری در خصوص استیضاح رئیس جمهور نظری داشتند ما باید تابع امر ایشان باشیم، اما تاکنون رهبر انقلاب هیچگونه نظری نداده‌اند، ما نباید کارهای‌مان را منتسب به رهبری کنیم و از ایشان هزینه کنیم.​

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایلنا، حجت الاسلام جواد نیک بین گفت: کشور ایران اکنون به مثابه بدنی است که سکته قلبی کرده و باید عمل قلب باز انجام دهد، این عمل طبیعتا باعث خون ریزی و درد در کل بدن خواهد شد اما اگر این عمل قلب باز انجام شود باعث زندگی در سالیان بیشتری خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برجام معاهده دوطرفه است، گفت: طبق گفته پیامبر اسلام که فرمودند "ما اگر با دشمن خود عهد ببندیم زیر عهدمان نمی‌زنیم" ما بر تعهدات برجام پایبند بودیم و اکنون نیز ما سایت نطنز و موارد مشابه را راه اندازی کرده‌ایم.

نیک بین گفت: متاسفانه ما یک قانون غلط نانوشته داریم که بیش از 35 سال است در کشور در حال تکرار است و آن هم این است که هر مسئولی به رای مردم انتخاب شد، هر خطا و جرمی را مرتکب شود تا پایان دوره نمایندگی هیچ نهادی با او کار ندارد و او را مواخذه نمی‌کند و همه این موارد بنا به سفارشات و حکم مصلحت و جایگاه وی است.

نیک بین ادامه داد: اگر ما جلوی احمدی نژاد و دیگران در زمان تخلف‌شان محکم ایستادگی می کردیم قطعا دیگران این اشتباه را مرتکب نمی شدند، اکنون در آغاز چهل ساله دوم انقلاب باید مردم ایران و جهان بدانند که وقتی فردی مجرم و خطاکار است ، در مقابل آن فرد مجلسی نیز هست که جلوی او را بگیرد و قانون نیز به نمایندگان اجازه طرح سوال و استیضاح را داده است.

نماینده کاشمر گفت: اگر مقام معظم رهبری در خصوص استیضاح رییس جمهور نظری داشتند ما باید تابع امر ایشان باشیم، اما تاکنون رهبر انقلاب هیچ گونه نظری نداده‌اند، ما نباید کارهایمان را منتسب به رهبری کنیم و از ایشان هزینه کنیم. ما وظیفه خود را انجام می دهیم و در صورتی که رهبر انقلاب فرمودند که فعلا مصلحت کشور به استیضاح نیست ما حتما اطاعت خواهیم کرد اما تا زمانی که منعی از سمت ایشان نیامده ما باید کار خود را انجام دهیم، وظیفه ما نظارت درست است.

وی تاکید کرد: این نظارت هیچ فرقی در رد‌ه‌های گوناگون ندارد و در تمام نهادها از نهادهای زیر مجموعه رهبری تا مجلس ما نظارت بر اجرای قانون داریم و هرکس در هر رده‌ای از این نظام تخلفی داشت باید با او مقابله کرد و هیچ استثنایی وجود ندارد.

وی در خصوص مسائلی که در رسانه ها در خصوص تخلفات محمد باقر قالیباف رئیس مجلس وجود دارد گفت: ما دو بحث داریم، یک اتهام و دیگری جرم، من هم مانند رئیس مجلس متهم هستم، اما اتهامات منتسب به قالیباف را در هیچ جایی کسی تایید نکرده و در صورتی که این تخلفات ثابت شود حتما مقابل شخص قالیباف هم خواهیم ایستاد و تمام اخبار در خصوص 12 هزار پرونده رئیس مجلس دروغ و کذب محض است.

نماینده کاشمر گفت: برجام تاکنون فایده‌ای نداشته و عملا ما نیز از برجام خارج شده‌ایم، برجام مانند زمین کشتی بود که حریف تشک مسابقه را ترک کرده و حضور ما به عنوان یک نماینده عملا فایده‌ای ندارد!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گوگل بارداری را آسان‌تر کرد یا اضطراب مادران را بیشتر؟
اولین روز مدرسه، آخرین روز زندگی «وفاء» شد
عزم و اراده همسرم منبع الهام من برای مبارزه بود
حجاب فرماندار نیویورک در مسجد، موجی از واکنش‌ها را برانگیخت
وقتی انتخاب پوشش ممنوع می‌شود
هشدار شورای عالی سیاسی یمن: عربستان مسئول پیامدهای تشدید تنش است
تاکید عراقچی بر ضرورت واکنش کشورهای اسلامی نسبت به نقض حاکمیت ایران
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
انتقاد بقایی از حمایت کانادا از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
مدال طلای اختراعات جهان به بانوی ایرانی رسید
تسهیل فرآیند رسیدگی به پرونده ولایت و حضانت فرزندان شهدا
نتایج هفته ششم لیگ برتر/ پرسپولیس قدر لغزش استقلال را دانست
آغاز اصلاح قیمت بنزین از ساعت ۲۴ امشب
۱۰۰ همت از مطالبات گندم‌کاران تا هفته آینده پرداخت خواهد شد
تأکید بر تعیین فوری وضعیت و محل نگهداری سه خلبان ایرانی
تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد
لایحه کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر تقدیم مجلس شد
شعار هواداران پرسپولیس علیه خداداد عزیزی
واکنش ایران به اظهارات گروسی در شورای حکام درباره بازرسی از سایت های هسته ای
عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند
این تفاهم نامه عملیاتی می‌شود؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top