تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/04/23 - 09:45
کد خبر: 363437

تشبیه جالب مورینیو درباره لیگ قهرمانان و مسابقات فرمول دو!

سرمربی تیم فوتبال تاتنهام از عملکرد شاگردانش مقابل توپچی‌های لندن ابراز رضایت و تأکید کرد شاگردانش باید برای کسب سهمیه لیگ اروپا بجنگند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، ژوزه مورینیو که تیم تحت‌هدایتش شب گذشته (یکشنبه) در هفته سی‌وپنجم لیگ برتر انگلیس، شکست یک - صفر خانگی مقابل آرسنال را در دربی شمال لندن با برتری 2 - یک عوض کرد، به شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورتس» گفت: این بازی تاکتیکی‌تر از چیزی بود که تصورش را می‌کردیم. صادقانه باید بگویم که میکل آرتتا راه بازی کردن آرسنال را پیدا کرده و باعث ثبات و بهبود کیفی بازی آنها می‌شود. آرسنال در حال پیشرفت است و ما احساس کردیم که باید خودمان را در جریان این دیدار با بازی‌ آنها به آرامی وفق دهیم که فکر می‌کنم این کار را به خوبی انجام دادیم.

وی افزود: آرسنال در این دیدار بازی را به خوبی تحت‌کنترل داشت، اما حتی زمانی که آنها در بخش اول از نیمه دوم توپ و میدان را بیشتر از ما در اختیار داشتند، کاملاً آرامش خود را حفظ کردیم. دو هافبک ما هم کارشان را به خوبی انجام دادند و سپس فرصت‌های‌مان را پیدا کردیم و روحیه فوق‌العاده واقعاً به ما کمک کرد. در جریان بازی، کسی از جمله خود من به این فکر نکرد که آرسنال 48 ساعت بیشتر از ما فرصت استراحت داشت، از این‌رو کار برای ما سخت بود، اما این تلاش و این نبرد از قلب بازیکنان ما ریشه گرفت.

آقای خاص ادامه داد: در دقایق پایانی بازی پس از اینکه 2 - یک پیش بودیم، هیچ مشکلی نبود و همه چیز تحت‌کنترل بود که از این بابت خیلی خوشحالیم. خوشحال هستیم چون باعث خوشحالی هواداران‌مان شدیم. خوشحالیم چون همچنان در کورس رقابت برای کسب سهمیه لیگ اروپا هستیم.

سرمربی پرتغالی تاتنهام همچنین با حضور در کنفرانس خبری پس از این بازی خاطرنشان کرد: لیگ اروپا بزرگترین رقابت اروپایی به شمار نمی‌رود، اما دومین رقابت برتر اروپایی است. وقتی از یک باشگاه یا یک بازیکن یا یک مربی که فاتح لیگ قهرمانان اروپا شده، بخواهید در لیگ اروپا شرکت کند، این معامله خوبی نیست. درست مثل اینکه از لوئیس همیلتون بخواهید در «فرمول دو» شرکت کند.

مورینیو افزود: با این حال ترجیح می‌دهم فصل آینده در لیگ اروپا بازی کنیم تا اینکه در تورنمنتی نباشیم. این جامی است که تاتنهام دوست دارد به دستش بیاورد. در منچستریونایتد، باشگاهی که به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا فکر می‌کند، ما در لیگ اروپا بازی کردیم و به قهرمانی هم رسیدیم. باید هر کاری که می‌توانیم برای بازی در رقابت‌های فصل آینده لیگ اروپا انجام دهیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
مخالفت ۶۳ نماینده با توسعه اختیارات رئیس‌جمهور در فضای مجازی
پیام تبریک سرپرست وزارت دفاع در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
تصویب منع تردد تجهیزات آمریکایی و صهیونیستی از تنگه هرمز
عارف: دولت با تمام ظرفیت، همراه و پشتیبان میدان است
نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس مسیر جدیدی را برای ثبت درخواست متقاضیان معرفی کرد
رئیس قوه قضاییه انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت
بیش از ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار زائر در اربعین به عتبات عالیات مشرف شدند
پیام تبریک عراقچی به فرماندهان نظامی کشور
ادغام ستادکل و قرارگاه خاتم؛ آغاز یک ساختار جدید نظامی در کشور
تاب‌آوری با تحمل فشار بی‌نهایت محقق نمی‌شود/ ضرورت تقویت مدیریت مادرانه در بحران‌ها
قالیباف: سپاه‌ ثابت کرد که تکیه‌گاهی امن و با صلابت برای مردم شریف ایران است
ورود دیوان محاسبات به اجرای تکالیف دستگاه‌های مسئول در وضعیت ذخایر راهبردی
خبر خوبِ معاون ارتباطات دفتر معاون اول رئیس‌جمهور
هشدار رییس کانون سردفتران ازدواج و طلاق درباره وضعیت اقتصادی این دفاتر
قول سخنگوی دولت برای پیگیری مسئله جابه‌جایی اموال هنرهای ملی
رفیعی: رهبر شهید اعتقاد داشتند حضور بانوان در همه عرصه‌ها بویژه عرصه علمی ضروری است
نامه قالیباف به پزشکیان برای ارائه لایحه اصلاح قانون بودجه
پیام تبریک دادستان کل کشور به امیر سرتیپ کیومرث حیدری
بازدید کمیسیون بهداشت از پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top