تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/04/24 - 10:35
کد خبر: 363632

امسال ۲۵ هزار معلم استخدام می‌شوند

معاون پارلمانی وزارت آموزش و پرورش از اختصاص ۲۵ هزار ردیف استخدامی توسط سازمان امور استخدامی در اجرای قانون "تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس" برای سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خانه ملت، اقای قاسم احمدی لاشکی درباره زمان اجرای قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزش یاران نهضت سوادآموزی مصوب مجلس دهم، تصریح کرد: این قانون شامل سه گروه نیرو‌های پیش دبستانی، نیرو‌های شرکتی و خرید خدمات آموزشی و نیرو‌های نهضت سواد آموزی می‌‎شود که به تفکیک تشریفات قانونی هر گروه در حال اجرایی شدن است.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: نیرو‌های پیش دبستانی، نیرو‌های شرکتی و خرید خدمات آموزشی نیاز به آزمون نداشتند، ولی نهضتی‌ها آزمونی در تاریخ ۲۰ تیرماه دادند که نتایج آن نیز به زودی مشخص می‎شود.

وی افزود: افرادی که مشمول بازه زمانی تعریف شده در قانون می‎شوند باید پس از طی یک دوره آموزشی در دانشگاه فرهنگیان به تناوب تا پایان برنامه ششم توسعه یعنی سال ۱۴۰۰ جذب آموزش و پرورش شوند.

احمدی لاشکی یادآور شد: سازمان امور استخدامی امسال حدود ۲۵ هزار ردیف استخدامی برای این نیرو‌ها در نظر گرفته و مجموع نفراتی که مشمول قانون فوق می‌شوند، حدود ۵۵ هزار نفر است.
این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: بر این اساس مقرر شده تا پایان تابستان دوره‌های آموزشی برای ۲۵ هزار معلم در دانشگاه فرهنگیان برگزار شود تا معلمان پس از اخذ نمره قبولی در دانشگاه فرهنگیان برای سال تحصیلی جدید در کلاس‌ها حاضر شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا راه‌حل نیست / پزشکیان نباید با ترامپ دیدار کند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از جمعه
۱۶۸ نیمکت خالی در مهر میناب
استیضاح فوری عراقچی؛ دیدار نیویورک، قبح‌شکنی بی‌دستاورد
رئیس روس‌ اتم: وضعیت در نیروگاه اتمی بوشهر ایران آرام است
سرلشکر صفوی: چین و روسیه کمک‌های غیر سیاسی هم به ایران می‌کنند
دیدار ترامپ با سران کشورهای عربی و منطقه در نیویورک با محوریت ایران
حمله موشکی عربستان سعودی به شمال یمن
آمادگی وزارت علوم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌
هشدار جدی سخنگوی سپاه به آمریکا: در میدان عمل پاسخ خواهیم داد
حضور خانواده دانش‌آموزان مینابی بر سر مزار شهدای مدرسه شجره طیبه در آستانه شروع سال تحصیلی +عکس
صداوسیما: با اصرار آمریکا دیدار عراقچی و ویتکاف در نیویورک برگزار شد
پرونده کاروان ورزش ایران بسته شد/ ایران در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌ها
پیام سرلشکر رضایی در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی
داسیلوا: آسیب روانی ناشی از نسل‌کشی نتانیاهو در غزه تا سال‌ها باقی است
ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!
مدارس سراسر کشور به ساحت امام رضا (ع) عرض ادب می‌کنند
عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک دیدار کرد
شاه اردن: قطعنامه‌ها درباره اسرائیل صرفا جوهری بر روی کاغذ هستند
ولایتی: سکوت در برابر جنایات جنگی عادی شده است
دستخط رهبر انقلاب خطاب به سردار موسوی منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top