تاریخ انتشار: شنبه 1399/04/28 - 16:42
کد خبر: 364143

انتصاب رییس جدید شبکه مستند

معاون سیما در حکمی «محسن یزدی» را به عنوان مدیر شبکه مستند سیما منصوب کرد، همچنین حکم مدیریت «سلیم غفوری» برای شبکه افق نیز صادر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از فارس، در حکم مرتضی میرباقری خطاب به مدیر جدید شبکه مستند آمده است؛ با توجه اساسی به مفاد بیانیه دوران ساز گام دوم انقلاب اسلامی و بهره گیری از الگوی کارآمد و اثربخش مدیریت پیام و استفاده از نظرات کارشناسان متعهد و خبره در ارتقای کیفی و هنری تولیدات مستند در جهت افزایش سرمایه اجتماعی کشور، تعمیق گفتمان انقلاب اسلامی و مقابله موثر با جنگ نرم دشمن و آرایش رسانه ای نظام سلطه اهتمام ویژه ای داشته باشید.

در حکم معاون سیما بر تولید مستندهای فاخر با موضوع تاریخ بزرگ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و حرکت های حماسی مردم در برهه های مختلف انقلاب و استفاده از ظرفیت همه مستندسازان دلسوز که دغدغه اعتلای ایران اسلامی و مقابله با نفوذ فرهنگی دشمن را دارند تاکید شده است.

معرفی مزیت های اقلیمی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و توجه به سبک زندگی اسلامی ایرانی از دیگر انتظارات از مدیر جدید شبکه مستند سیما است.

در این حکم معاون سیما همچنین از خدمات ارزشمند سیدسلیم غفوری در دوران تصدی وی در شبکه مستند قدردانی شده است.

**مدیر شبکه افق منصوب شد

با حکم میرباقری معاون سیما، سید سلیم غفوری به سمت مدیر شبکه افق منصوب شد.

در حکم معاون سیما خطاب به غفوری آمده است؛ شبکه «افق» شبکه‌ای فرهنگی است که در راستای تنوع و تکثر رسانه‌ای و توجه بایسته به تخصصی شدن شبکه‌ها در حوزه تخصصی «انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، بیداری اسلامی و سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی» اقدام به تامین، تولید و پخش برنامه‌ها در ساختار‌های مختلف می کند.

پرداختن عالمانه، حرفه ای، مستند، باورپذیر و هنرمندانه به بیانیه دوران ساز گام دوم و روایت انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، روشنگری در برابر تحریفات انقلاب، دشمن شناسی و دوست شناسی، داشتن حرف‌های نو با طرح و فرم جذاب برای مخاطبان از جمله تاکیدات معاون سیما خطاب به سلیم غفوری است.

همکاری و مشارکت نیرو‌های مجرب، جوان و با انگیزه و مستعد در تولید برنامه ها، شناسایی ظرفیت ها، استعداد‌ها و رویش‌های انقلاب اسلامی و جذب و به کارگیری آن‌ها و همچنین کادر سازی حرفه‌ای برای تولید برنامه‌هایی در تراز انقلاب اسلامی در سپهر راهبرد‌های این شبکه از دیگر انتظارات معاون سیما از مدیر جدید شبکه افق است.

میرباقری همچنین از زحمات دکتر جلال غفاری در طول مدیریت این شبکه صمیمانه تشکر و قدرانی کرد.

سیدسلیم غفوری از 28 خرداد ماه با حکم معاون سیما به عنوان سرپرست این شبکه منصوب شده بود.

**«محسن برمهانی» مدیرکل تامین برنامه های خارجی و رسانه بین اللمل شد

معاون سیما در حکمی «محسن برمهانی» را به سمت «مدیرکل تامین برنامه های خارجی و رسانه بین الملل سیما» منصوب کرد.

در حکم دکتر مرتضی میرباقری خطاب به برمهانی بر شناسایی، انتخاب و خرید بهترین آثار تلویزیونی در ساختارهای برنامه سازی به خصوص برنامه های نمایشی، مستند و پویانمایی منطبق با سیاست های کلان رسانه؛ کمک به آماده سازی آثار تهیه شده اعم از ترجمه و دوبله؛ رصد و تحلیل محتوای برنامه های ماهواره ای و انعکاس آن به معاونت سیما و مدیران ارشد سازمان و هماهنگی با شبکه های مختلف داخلی و خارجی برای تولید کارهای مشترک تاکید شده است.

تنظیم برنامه جامع اعزام کارشناسان ذیربط به بازارها و جشنواره های مهم جهانی و منطقه ای و حضور هدفمند و فعال در این مراکز و عرضه و فروش محصولات سیما بر اساس برنامه جامع از دیگر تاکیدات معاون سیما خطاب به  مدیر  کل تامین برنامه های خارجی و رسانه بین الملل سیما است.

همچنین در این حکم دکتر میرباقری از زحمات دکتر محمدمهدی یادگاری در طول تصدی آن اداره کل قدردانی کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانلود آهنگ مهیار به نام مودی
ضعف بدن در تابستان: علت‌ها و بهترین راه‌ درمان
«خون دلی که لعل شد»؛ روایتی از مبارزه، اسارت و پیروزی در کلام رهبر شهید
کمک‌هزینه آموزشی و رفاهی برای ۲ میلیون دانش‌آموز با «کارت نشاط»
تشکیل ستاد تشییع امام شهید در دانشگاه امام صادق با اسکان ۸ هزار نفر
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
دانشگاه‌ها در جبهه علمی و مدیریت هوشمندانه در شرایط جنگی نقش محوری دارند
بهترین گلزنان تا مرحله یک هشتم
مذاکرات دوحه نتایج مثبتی به همراه دارد
برآورد جدید از خسارت جنگ به دانشگاه‌ها
ادعای وال‌استریت ژورنال درباره هشدار سپاه به آمریکا و اروپا
از مصلی تهران تا حرم رضوی؛ روایت وداعی که ایران را یکپارچه کرد
حمل مستقیم کالا از امارات به ایران از سر گرفته شد
فرانسه راحت از سوئد گذشت
تغییرات ترکیب به تیم ملی والیبال آسیب زد
انتقاد تند از اینفانتینو به خاطر تیم ملی ایران
محدودیت‌های ترافیکی مراسم وداع رهبر شهید
حمایت جمعی از مبلغین و وعاظ کشور از بیانیه اعضای خبرگان در مسائل اخیر کشور
فروش بلیت قطار مراسم تشییع رهبر شهید از ساعت ۱۴ امروز آغاز می‌شود
دولت ترامپ نتایج تحقیقات حمله به مدرسه میناب را مخفی می‌کند
سه‌شنبه ۱۶ تیر تهران تعطیل شد
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
جذب هئیت علمی دکتری در برخی رشته‌های خاص دانشگاه ملی مهارت کلید خورد
فرآیند جذب مدرسان معارف اسلامی در دانشگاه علمی کاربردی بازنگری می شود
پذیرش بدون کنکور مدال‌آوران طلای ۲ المپیاد جغرافیا و علوم زمین
خط اعتباری۳ هزار میلیاردی برای حمایت از دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده دانشگاه شریف در جنگ
اعلام آمادگی پارک دانشگاه تهران برای هدایت فناوری و نوآوری در روستاها
تغییر زمان آزمون داروسازان خارج از کشور
آغاز تحصیل متقاضیان غیرایرانی در دانشگاه‌های پزشکی با ویزای دانشجویی
معاون رئیس جمهوری: ظرفیت‌های استان سمنان زمینه‌ساز جهش فناوری‌های نوظهور است
آغاز فرآیند بهسازی شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده با مسئولیت معاونت علمی رئیس جمهوری
فرآیند نام‌نویسی در «طرح سه استاد» دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top