تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/04/30 - 22:20
کد خبر: 364448

دانشجویان دانشگاه‌های اصفهان در نامه به استاندار؛

چرا برخی مدیران کل اصفهان جلسه با دانشجویان را لغو کردند؟!

جمعی از دانشجویان انقلابی دانشگاه‌های اصفهان در نامه‌ای به استاندار این استان درباره لغو جلسه با دانشجویان از سوی برخی مدیران کل استان سوالاتی را مطرح کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جمعی از دانشجویان انقلابی دانشگاه‌های اصفهان، متشکل از فعالان فرهنگی، سیاسی و نخبگان علمی در نامه‌ای به عباس رضایی، استاندار این استان درباره لغو جلسه با دانشجویان از سوی برخی مدیران کل اصفهان سوالاتی را مطرح کردند.

در این نامه آمده است:

جمعی از دانشجویان انقلابی دانشگاه‌های استان اصفهان؛ متشکل از فعالین فرهنگی، سیاسی و نخبگان علمی، براساس تکلیف انقلابی و اسلامی، در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر مطرح شدن موضوعات مطالبه گری بر پایه عدالتخواهی، رفع فساد و ایجاد تمدن اسلامی در حال برنامه ریزی و اقدام می‌باشند. این مجموعه از ابتدای سال، جلسات مطالبه گری با سازمان‌ها و ادارات مختلف همچون گمرک، مجموعه دادستانی استان اصفهان، نمایندگان مجلس استان اصفهان ودیگرمجموعه‌های دولتی (با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی وحداقل حضور افراد) جهت ارتباط، تعامل همراه با ارائه راهکار وپیشنهاد در شرایط امروز برگزار نموده است، ولی متأسفانه برخی ادارات که در خط مقدم مشکلات و مسائل امروز مردم می‌باشند از جمله اداره صمت، اداره مالیات وامور دارایی، اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی روز قبل از برگزاری جلسه به بهانه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و یا ابلاغیه جنابعالی مبنی بر ممنوعیت برگزاری جلسه، جلسات را لغو کردند.

سؤال اساسی این جاست که آیا همه جلسات آقایان به اصطلاح مدیر به بهانه کرونا لغو شده است؟!

آیا رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ادارات استان قابلیت اجرا ندارد؟! قطعاً این علت‌های واهی دلیلی به جز عدم روحیه پاسخ گویی آقایان مسئول ندارد!

عدم نظارت بر بازار، بلاتکلیفی صنایع کوچک، شیوه اخذ مالیات از مجموعه ها، عدم نظارت بر حوزه‌های پوشش، مد و لباس و... همه در پیچ و خم ضعف و بی عملی ادارات کل استان گیر کرده است؛ و همه این‌ها سبب گشته وضعیت معیشت مردم با مشکلات جدی روبرو شود.

آیا تفاوت قیمت یک محصول در فروشگاه‌ها به خاطر تحریم‌های ظالمانه وکروناست یا به خاطر بی کفایتی مسئول نظارت بر بازار است؟!

در پایان امید می‌رود با دستور جنابعالی به مدیران، مسیر تعامل آنان با جریان دانشجویان هموار گردد. در غیر این صورت بر اساس ویژگی‌های جنبشی و دانشجویی، مطالبه گری خود را با قوت ادامه خواهند داد.

لازم به ذکر است، قبلاً اعلام شده که با توجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت مسائل بهداشتی صرفاً نمایندگان تشکل‌های دانشجویی به تعداد ۱۰ نفر حضور خواهند یافت و جلسات بصورت محدود و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
فشار یوفا و کونکاکاف بر اینفانتینو
جمینای هم هکر شد
تکلیف تصاویر بدون حجاب و تماس با نامحرم چیست؟
افزایش ۶۰ درصدی مشروطی دانشجویان پس از کرونا
بیانیه شورای امنیت درباره تحولات یمن
چرا اوراق سکه در بازار اثر کاهشی نداشت؟
اعدام عامل انتقال اطلاعات سایت‌های موشکی اصفهان به موساد
پاسخ عراقچی به وزیر خارجه فرانسه
نرخ سرویس مدارس استان تهران بالاتر از انتظار
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس: ایران را با یمن مقایسه نکنید!
ذخایر نفت رو به اتمام است/ هزینه‌های زندگی در انگلیس بالا رفت
تصاویری از رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری جانفدای ایران در روز جمعه ۲۷ شهریور
صحن دانشگاه را به سنگرِ بعثت تبدیل می‌کنیم
فیلم | شعرخوانی: دلتنگ مشهدیم و پریشان کربلا...
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top