تاریخ انتشار: جمعه 1399/05/03 - 19:43
کد خبر: 364820

نوروزی: فعالیت تجاری شرکت حجاریان تیشه به ریشه استقلال کشور می‌زند

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: واردات گندم توسط حجاریان در سایه یک تصمیم ضدملی صورت گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، رحمت‌اله نوروزی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره ماجرای واردات گندم توسط سعید حجاریان، متهم اصلی در این فرایند را تصمیم گیرندگان وقت در نهادهای ذیربط به ویژه وزارت جهاد در مورد حذف بودجه خودکفایی گندم دانست و اظهار داشت:. اقداما ت شرکت متعلق به آقای حجاریان به خودی خود غیر قانونی نیست و مطابق با قوانین موجود کشور انجام شده و تا اینجای کار مشکلی نیست اما وقتی بحث تصمیمات ضد تولید ملی و خودکفایی و همچنین ویژه‌خواری و رانت‌خواری به میان می‌آید، دیگر داستان فرق می‌کند.

وی با بیان اینکه " آقای حجاریان این حق را دارد که همانند هر فرد دیگر ایرانی شرکت تأسیس کند و فعالیت تجاری انجام دهد"، فعالیت تجاری شرکت حجاریان را در سایه یک تصمیم ضد ملی توصیف کرد که تیشه به ریشه اعتماد به نفس و استقلال کشور می‌زند.

رئیس مجمع نمایندگان استان گلستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان گلستان سومین تولیدکننده گندم کشور است، واردات را یک امر کاملاً مصطلح و معمول خواند و در عین حال این پرسش را مطرح کرد که آیا برای تولید ملی در هر محصولی نهایت کاری که می‌شده، صورت گرفته یا خیر که سراغ واردات رفته‌اند؟ چه کمکی به کشاورز کرده‌ایم که قیمت تمام شده محصولش کاهش یابد؟ دولت و نظام چقدر از خود مایه گذاشته‌اند تا به کشاورز برای تولید علمی و تجاری و مدرن محصولش کمک کنند که نیازمان به واردات کمتر شود؟ این فقط به کشاورزی مربوط نمی‌شود؛ به همه محصولات و کالاهایی مربوط می‌شود که در داخل کشور ظرفیت تولید آن وجود دارد اما اکنون وارد می‌شود.

نوروزی با طرح سوالات فوق، تصریح کرد: در این مورد خاص بیش از آنکه حجاریان زیر سوال باشد، افرادی زیر سوال هستند که زمینه این اقدام قانونی اما ویژه‌خوارانه را فراهم کرده‌اند.

وی از وزیر جهاد کشاورزی خواست حساب خود را از افرادی که پیش از این زمینه نیاز بیشتر کشور به واردات گندم را فراهم کرده‌اند، جدا و مشخص کند در طی سال‌های اخیر و دستکم در ۱۰ سال گذشته چه اقدامی در مسیر خودکفایی گندم انجام شده تا مردم و نمایندگان مردم قضاوت کنند که زمینه اینگونه واردات از کجا ایجاد شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور
اختلافات وزیر جنگ و ستاد ارتش صهیونیستی به رسانه ها کشیده شد
پرسپولیس حالا آماده قهرمانی در لیگ برتر ایران است
ادعای جدید وزیر جنگ آمریکا درباره ایران
واکنش رسانه‌های غربی به عقب‌نشینی مجدد ترامپ مقابل ایران
دو جاسوس موساد اعدام شدند
افزایش تورم و کاهش رشد اقتصادی آمریکا و اروپا بدلیل جنگ علیه ایران
آیا حماس واقعاً سلاح خود را تحویل خواهد داد؟ چه زمانی و چگونه؟
افت ۱۳ درصدی حمایت «ماگا» از جنگ با ایران در دو ماه / پلیتیکو: حتی وفادارترین حامیان ترامپ کاسه‌شان لبریز شد
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top