تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/05/05 - 14:55
کد خبر: 365060

نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل درباره بذرپاش

دو ماه از عمر مجلسی که اکثر نمایندگان آن با شعار شفافیت و عدالت بر کرسی‌های آن تکیه زده اند می‌گذرد و انتظاری که از یک مجلس مدعی تحول خواهی و انقلابی بودن می‌رود آنست که در بزنگاه‌های حساس، در تقنین، نظارت و یا انتخاب مسئولان نهاد‌های وابسته به مجلس شورای اسلامی، خود پایبندتر از همه به قوانین کشور و آیین نامه داخلی مجلس باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در نامه ای به رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار شفاف سازی در خصوص ابهامات مطرح شده در رابطه با سوابق رئیس دیوان محاسبات شد.

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام و اهدای تحیات
دو ماه از عمر مجلسی که اکثر نمایندگان آن با شعار شفافیت و عدالت بر کرسی‌های آن تکیه زده اند می‌گذرد و انتظاری که از یک مجلس مدعی تحول خواهی و انقلابی بودن می‌رود آنست که در بزنگاه‌های حساس، در تقنین، نظارت و یا انتخاب مسئولان نهاد‌های وابسته به مجلس شورای اسلامی، خود پایبندتر از همه به قوانین کشور و آیین نامه داخلی مجلس باشد.

همانطور که مستحضرید اخیرا پیرامون سوابق رئیس جدید دیوان محاسبات، شبهات و سوالاتی برای جامعه ایجاد شده است؛ که در این راستا از کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات به عنوان متصدی امر بررسی و تایید جناب آقای بذرپاش، انتظار می‌رود برای رفع شبهات و اقناع افکار عمومی مدارک مربوط به قانونی بودن سوابق ایشان را شفاف نماید و در صورت سلب اعتبار از مدارک ارائه شده، مطالبه داریم ضمن عذرخواهی نمایندگان از مردم شریف ایران، رئیس دیوان محاسبات بدون هیچ ملاحظه سیاسی و حزبی برکنار و نیز اگر تخلف در ارائه مدارک محرز شد، علاوه برآن جهت محاکمه به قوه قضاییه معرفی گردد.

لازم به ذکر است اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، پیرامون عملکرد مجلس تاکنون طی نامه‌ای دیگر نکات مهمی را به نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی متذکر خواهد شد.
 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
میلاد
1399/05/05 - 16:12

درود به شرفتون که با اینکه اصولگرا هستید ولی در مقابل این بی قانونی مجلس اصولگرا سکوت نکردید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top