تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/05/06 - 01:49
کد خبر: 365142

یک خبر خوش برای فرهنگیان

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: تسهیلات کم‌بهره جدیدی را در سر فصل مرابحه و مسکن برای فرهنگیان سراسر کشور، ابلاغ کردیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ گودرز کریمی‌فر مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درباره تسهیلات پیش‌بینی شده برای فرهنگیان، اظهار کرد: تسهیلات کم‌بهره جدیدی را در سر فصل مرابحه و مسکن برای فرهنگیان سراسر کشور ابلاغ کردیم.

وی ادامه داد: اینگونه تسهیلات در سرفصل مرابحه تا سقف 60 میلیون تومان به ازای تمام فرهنگیان واجد شرایط با کارمزد 12 درصد و بازپرداخت 60 ماهه قابل پرداخت است و هم اکنون پرداخت این وام‌ها در سراسر کشور در حال اجراست.

کریمی‌فر اضافه کرد: پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به زوجین فرهنگی در کلانشهر تهران 160 میلیون تومان و همین وام احداث در مراکز استان‌ها و شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت 120 میلیون تومان و در سایر شهرها برای زوجین فرهنگی، 100 میلیون تومان اعلام شده است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به سایر فرهنگیان در کلانشهر تهران 100 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها و شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت 80 میلیون تومان و در سایر شهرها 60 میلیون تومان با کارمزد 12 درصد پرداخت می‌شود.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: اعطای تسهیلات جهت خرید مسکن در شهر تهران برای فرهنگیان 60 میلیون تومان، در مراکز استان‌ها 50 میلیون تومان و نیز در سایر شهرها 40 میلیون تومان در سراسر کشور در حال پرداخت است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
سعیده
1399/05/06 - 11:59

سلام اگر 12درصد تسهیلات به فرهنگیان داده شده پس چرا ناحیه2اهوازتمام بخشنامه تسهیلات رو 18درصد زده بودن بانک ها؟
معرفی کسب و کارها
یکی از اعضای نسل اول داعش در عراق به دام افتاد
کمبود دارو در غزه شدیدتر از دوران جنگ است
۲۰ سال قانون، ۴۰ میلیون تن زباله و ۳۰۰ همت گردش مالی
سان‌فرانسیسکو در خاموشی فرو رفت
ورود کاروان نظامی آمریکا به شرق سوریه
عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند
بازگشت انحصار و فساد ارزی؛ ریشه جهش دوباره قیمت مواد غذایی
تشدید سامانه بارشی در ۴ استان؛ پایان بارش‌ها در اغلب نقاط کشور از فردا
قالیباف: مجلس پیگیر مهار گرانی‌ها و حفظ قدرت خرید مردم است
هوش مصنوعی مولد عکس و ویدئوی «متا» سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود
​دانشگاه صنعتی امیرکبیر، میزبان اولین هکتون محاسبات کوانتومی کشور
فیلم| عادی سازی دوستی دختر و پسر از طرف کارشناس مذهبی
تذکر رییس کمیسیون امنیت ملی به سخنان پزشکیان در مورد موشک‌های ایرانی
۱۲ درصد جمعیت کشور سالمند هستند
توصیه‌های ترافیکی پلیس راهور به پایتخت‌نشینان، ویژه شب یلدا
پیام تسلیت وزیر کشور در پی درگذشت اشرف بروجردی
جشن یلدا با چند غذای ساده برای یک شبِ ماندنی
قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد
بازخوانی سیره نبوی متناسب با مسائل و چالش‌های انسان معاصر ضرورت دارد
پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت اشرف بروجردی
صعود سایپا به یک چهارم نهایی در ضیافت پنالتی‌ها
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top