تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/05/06 - 11:19
کد خبر: 365185

افکار عمومی جهان عرب با عادی سازی روابط با تل آویو مخالف است

مرکز پژوهش‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به مخالفت افکار عمومی در جهان عرب با عادی سازی روابط و علنی کردن آن پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از العربی الجدید، مرکز پژوهش‌های امنیتی رژیم صهیونیستی در گزارش اخیر خود که روز گذشته منتشر شد اذعان کرد که افکار عمومی در جهان عرب مانع اعلام علنی عادی سازی روابط میان کشورهای عربی و این رژیم است.

در این گزارش آمده است که گرایشات ملت‌های عربی مانع آن می‌شود که رژیم‌های این کشورها بتوانند به صورت علنی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را در عرصه‌های امنیتی و سیاسی اعلام کنند.

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی به صورت محرمانه به دنبال تقویت روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف هستند و تلاش دارند این روابط را به صورت علنی و آشکار اعلام کنند.

در این گزارش نوشته شده است: تداوم درگیری میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها باعث می‌شود افکار عمومی در جهان عرب، رابطه با اسرائیل را نپذیرد.

به نوشته این گزارش، نخبگان فرهنگی و افکار عمومی در کشورهای عربی با این روند مخالف هستند.

در این گزارش آمده است که برخی رژیم‌های عربی از توجهات خود نسبت به آرمان فلسطین به صورت محسوسی کاسته‌اند و در عوض افکار عمومی این کشورها، توجه بیشتری به مسأله فلسطین می‌کنند و این مسأله به مثابه یک «دیوار شیشه ای» در مقابل عادی سازی روابط محسوب می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
بج سینه چگونه ساخته می‌شود؟
قیمت سرویس پکیج شوفاژ دیواری در سال ۱۴۰۵
دیزل ژنراتور مناسب کارخانه | بهترین انتخاب برای تأمین برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top