تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/05/08 - 22:48
کد خبر: 365513

خروج کشتی مین‌روب انگلیس از خلیج فارس

نیروی دریایی انگلیس از بازگشت یک فروند کشتی مین‌روب خود از خلیج فارس و عزیمت به انگلیس پس از ۸ ماه حضور در آب‌های منطقه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، نیروی دریایی انگلیس روز چهارشنبه از خروج یک فروند کشتی مین روب خود از خلیج فارس و بازگشت به پایگاهش در انگلیس خبر داد.

به نوشته وبگاه «نیروی دریایی انگلیس» کشتی مین روب «اچ ام اس شورهام»  بعد  از ۸ ماه استقرار در آب‌های خلیج فارس به انگلیس بازگشت. نیروی دریای انگلیس در بیانیه خود اعلام کرده که خدمه این کشتی مین‌روب سه ماه پرکار را در خلیج فارس سپری کرده و به ناوهای آمریکا حاضر در منطقه کمک کردند.

این کشتی جنگی انگلیسی در مدت استقرار در منطقه در پایگاه نیروی دریایی انگلیس در بحرین مستقر بود. نیروی دریایی انگلیس در ماه‌های گذشته در چند نوبت عملیات مین روبی را با آمریکا و برخی کشورهای منطقه در خلیج فارس برگزار کرد.

چندی قبل نیز ناوگان پنجم دریایی آمریکا حاضر در منطقه همراه با نیروی دریایی انگلیس  یک رزمایش مشترک مین روبی را در خلیج فارس برگزار کردند. در این رزمایش علاوه بر کشتیهای مین روب، بالگردهای «ام ایچ-۵۳»، غواصان و تجهیزات کنترل از راه دور ویژه اعماق دریا ، کشتیهای کلاس «اونجر»  و قایقهای گشتی  حضور داشتند. آمریکا مدعی است که این تمرین‌ها جهت پشتیبانی از حمل و نقل تجاری و تامین امنیت تردد دریایی صورت می‌گیرد.

ایران بارها مخالفت خود را با استقرار قوای خارجی در منطقه اعلام  و تاکید کرده امنیت منطقه باید توسط کشورهای همسایه و بدون حضور بیگانگان تامین شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top