تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/05/09 - 11:40
کد خبر: 365560

معافیت‌های مالیاتی جدید اصناف

رئیس اتاق اصناف ایران نتایج جلسات مدیران این اتاق با مدیران سازمان امور مالیاتی را برای تعیین معافیت های جدید مالیاتی اصناف تشریح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از اتاق اصناف ایران، سعید ممبینی در خصوص آخرین وضعیت تعاملات بین این اتاق و سازمان امور مالیاتی گفت: در ارتباط با نحوه رسیدگی به تعیین مالیات سال ۱۳۹۸ مؤدیان صنفی از مدتی پیش مذاکرات متعددی با مسئولین سازمان امور مالیاتی کشور داشتیم. در همین راستا چندین جلسه در هیئت رئیسه به نحوه رویارویی با این موضوع پرداختیم و در نهایت چند موضوع و محور اصلی در مذاکرات مورد توجه ما قرار داشت.

ممبینی افزود: با توجه به تأکید و پیگیری که سازمان امور مالیاتی برای اجرای ماده ۹۷ قانون مالیات‌های مستقیم در سال ۹۸ در دستور کار قرار داده بود پیش بینی می‌کردیم ممکن است بعضی از مشاغل فاقد اسناد مالی باشند که در نتیجه در اجرای ماده ۹۷ این قانون، دچار مشکلاتی شوند؛ لذا با توجه به اینکه همچنان استفاده از ظرفیت تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم وجود داشت این موضوع را مورد پیگیری قرار دادیم و در چندین جلسه در تعیین ضرایب مربوط به مالیات، از روش تعیین به وسیله تبصره ماده ۱۰۰ قانون مذکور پیگیری‌هایی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: البته همه می‌دانند که در سال ۹۸ ضمن اینکه دچار رکود اقتصادی بودیم، در عین حال در یک ماه پایانی سال به دلیل شیوع بیماری کرونا کسب و کارها آسیب زیادی دیدند، لذا این موضوع مد نظر قرار گرفت و بر آن تأکید شد.

رئیس اتاق اصناف ایران تأکید کرد: نهایتاً دو نکته مهم اتفاق افتاد، یکی اینکه با افزایش آستانه مبلغی که می‌شود در مورد تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم استفاده کرد، موفق شدیم که معافیت‌ها را از ۱۰ برابر معافیت به ۶۰ برابر افزایش دهیم. به این ترتیب افراد بیشتری علاوه بر گروه سوم و احتمالاً تعدادی از مؤدیان گروه دوم هم که تا ۶۰ برابر معافیت میزان درآمدشان تعیین می‌شود، می‌توانند با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم نسبت به تعیین مالیات آنها اقدام کنند.

ممبینی خاطرنشان کرد: امروز تقریباً این موضوع نهایی شد و به احتمال قریب به یقین فردا دستورالعمل نحوه استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم ابلاغ خواهد شد. از اعضای اجلاس اتاق ایران، رؤسای اتاق‌های اصناف استان‌ها و اتحادیه‌های صنفی انتظار می‌رود که به مؤدیان صنفی اعلام کنند که تا زمان ابلاغ دستورالعمل مروبطه، آن دسته از اصنافی که می‌توانند، یا از روش تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم و یا از طریق ماده ۹۷ این قانون، نسبت به تسلیم اظهارنامه و تعیین مالیاتشان اقدام کنند. امیدواریم اقدامات صورت گرفته، به رفع بخشی از مضائق و مشکلات اقتصادی که برای اصناف پیش آمده کمک کرده و شاهد رفع این مشکلات اقتصادی و رونق در کسب و کارها باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار یمن: باب‌المندب به روی کشتی‌های سعودی بسته می‌شود
مراسم تشییع آقای شهید ایران
فیلم | حضور پرشور مردم در تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران
فیلم | لحظاتی از متوقف شدن خودروی حامل پیکر آقای شهید ایران در سیل انبوه مردم عزادار
فیلم | تصاویر هوایی از حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر امام شهید
فیلم | مردم در تشییع آقای شهید ایران به شیطان بزرگ سنگ زدند و عکسش را پاره کردند
فیلم | تابوت کوچک در آغوش عزاداران بی‌شمار
فیلم | گلباران پیکر رهبر شهید انقلاب توسط دانشجویان دانشگاه شریف
خداحافظی رسمی کی‌روش از تیم ملی غنا
رایزنی وزرای خارجه قطر و فرانسه درباره تفاهم‌نامه ایران آمریکا
قالیباف: در قبال امنیت و سرنوشت تمامی اضلاع جبهه مقاومت مسئولیت داریم
چند ساعت پس از جدایی تارتار؛ رحمتی سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر شد!
قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است
علت خشم محافل صهیونیستی از سرمربی تیم ملی فوتبال مصر چه بود؟
آغاز مراسم تشییع آقای شهید از ساعت ۶
عارف: فردا جهان شاهد حماسه‌ای از جنس عقلانیت انقلابی خواهد بود
برگزاری تشییع رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) به صورت زمینی
پاسخ باشگاه استقلال به سازمان لیگ در مورد سقف بودجه و بازیکن خارجی
دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند
تیم کشتی آزاد جوانان ایران نایب‌ قهرمان آسیا شد
بازیکن ۲۹ ساله اولین خرید تارتار شد
بازدید دکتر حبیبی از روند آماده‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای میزبانی از زائران دانشجو
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارشنبه
پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید
روایتی از ۴ دهه ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با رهبر قائد انقلاب
بسیج همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زائران امام شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top