تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/05/15 - 22:22
کد خبر: 366302

کونته-اینتر؛ توافق به یک شرط!

بر خلاف چند روز پیش، شرایط در باشگاه اینتر بین مدیریت و آنتونیو کونته بهبود یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، به نظر می رسد شرایط در اینتر در حال حرکت به سمت آرامش است و بین کادر فنی و مدیریت توافقاتی حاصل شده است. آنتونیو کونته بعد از دیدار با آتالانتا به انتقاد از رویکرد مدیران باشگاه در عدم حمایت از او و بازیکنان پرداخت و شرایط در مقطعی به قدری بحرانی شد که به نظر می رسید دوران حضور کونته در اینتر رو به پایان است.

اما نشریه گاتزتا امروز در گزارشی مدعی شد کمپانی سونینگ و استیوین ژانگ قول داده اند در تابستان امسال منابع مالی لازم برای موفقیت اینتر در فصل بعد را فراهم کرده و بازیکنان مدنظر کونته را جذب کنند. اما آنها فصل بعد از سرمربی اینتر پیروزی می خواهند و البته یک قول مهم نیز از او گرفته اند. کونته دیگر نباید در انظار عمومی اینگونه مدیریت را به باد انتقاد گرفته و به آنها حمله کند. این رفتار سرمربی ایتالیایی به مذاق مالکان اینتر خوش نیامده و در صورت تکرار ممکن است پایان کار او روی نیمکت نراتزوری را رقم بزند.

پس بدین ترتیب به نظر می رسد کونته حداقل فعلا در اینتر ماندنی است و شایعات حضور مکس آلگری با مائوریتسیو پوچتینو به دست فراموشی سپری می شود. اینتر امشب در لیگ اروپا باید به مصاف ختافه برود و این جام آخرین شانس این تیم برای کسب جام در فصل جاری است، اتفاقی که اگر رخ بدهد جای پای کونته در اینتر را محکم تر خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top