تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/05/21 - 17:06
کد خبر: 366862

توسط نتانیاهو؛

نسبت دادن ارسال بالن‌های آتش‌زا از غزه به سرزمین‌های اشغالی به ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادعایی آتش‌سوزی‌های اخیر در جنوب مناطق اشغالی به دلیل پرواز بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه را به ایران نسبت داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم امروز سه‌شنبه در ادعایی آتش‌سوزی‌هایی که در نقاط مختلف جنوب فلسطین اشغالی به دلیل بالن‌های آتش‌زا ایجاد شده را به آنچه گروه‌های نیابتی ایران خواندند، نسبت دادند.

نتانیاهو ادعا کرد همه بازوهای نظامی ایران از جمله در غزه هزینه سنگینی را به دلیل بالن‌های انفجاری و آتش‌زا که در روزهای اخیر به سمت مناطق اشغالی به پرواز درآمدند، پرداخت خواهند کرد. وی همچنین مدعی شد «۹۵ درصد این تهدیدات از طرف ایران است از جمله نیروهای نیابتی آن در لبنان و غزه که همچنین با سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک خود اسرائیل را تهدید می‌کنند.»

وی در ادامه ادعایش با نام بردن از جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) گفت: ما اقدام و هزینه سنگینی را تحمیل می‌کنیم. ما قبلاً هم این کار را کرده‌ایم، دوباره این کار را خواهیم کرد.

گانتز هم با نام بردن از حماس به عنوان عامل ارسال این بالن‌ها، مدعی شد رژیم صهیونیستی در صورت تمام نشدن این اقدامات، با شدت پاسخ خواهد داد.

به نوشته روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، بیش از ۳۵ اتش‌سوزی در فلسطین اشغالی در دو روز گذشته به دلیل پرواز این بالن‌ها از نوار غزه، ایجاد شده است.

دیروز منابع خبری گزارش دادند که دست کم در ۲۰ نقطه در جنوب سرزمین‌های اشغالی آتش‌سوزی روی داده است.

از سوی دیگر، منابع خبری بعداز ظهر دوشنبه از شنیده شدن صدای انفجار در شهرک «سدیروت» در شمال منطقه غزه خبر دادند. رسانه‌های عبری‌زبان دلیل این انفجارها را برخورد بالن‌های آتش‌زا که از سمت غزه ارسال شده بود، اعلام کردند.

در همین حال برخی زمین‌های متعلق به صهیونیست‌ها نیز بر اثر برخورد این بالن‌ها آتش گرفت. استفاده از بالن‌های آتش‌زا در یک سال اخیر خسارات بسیاری به شهرک‌نشینان صهیونیست وارد کرده است.

شب گذشته «آویخای ادرعی» سخنگوی عربی‌زبان ارتش صهیونیستی از حمله پهپادی به شمال منطقه غزه در واکنش به پرواز بالن‌ها از این منطقه خبر داد.

رژیم صهیونیستی از امروز (سه شنبه) گذرگاه «کرم ابوسالم» به عنوان گذرگاه تجاری در مرز با نوار غزه را تا اطلاع ثانوی بست.

بر اساس گزارش «قدس پرس»، رادیو رژیم صهیونیستی اعلام کرد، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دستور داده به دلیل ادامه ارسال بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه، این گذرگاه بسته شود. این تصمیم پس از مشورت‌های امنیتی در همین زمینه گرفته شده است.

«عبداللطیف القانوع» سخنگوی جنبش حماس در واکنش به این موضوع اعلام کرد، اقدام مذکور هیچ تأثیری بر روی اراده راسخ برای شکستن محاصره ندارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
وقتی چرخ قانون نمی‌چرخد
آیت‌الله مکارم شیرازی: دولت برای مهار افزایش قیمت‌ها چاره‌اندیشی کند
لاوروف: تحریم‌های جدید آمریکا با مواضع آن‌ها در مذاکرات تضاد دارد
تملک اراضی پیش از آغاز عملیات اجرایی انجام شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top