تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/05/22 - 18:10
کد خبر: 366983

برگزاری نشست وحدت و اخوت ارتش و سپاه

نشست فصلی وحدت و اخوت با حضور فرماندهان عالی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در محل ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، فرمانده کل ارتش در نشست فصلی وحدت و اخوت با بیان اینکه در مراسم دانش آموختگی دانشگاه های افسری در محضر فرمانده معظم کل قوا متعهد شدیم که دست از دست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نیاوریم تا نظام سلطه به سرکردگی آمریکای جهانخوار فرو ریزد و عمر رژیم منحوس صهیونیستی به سر آید و بر این قول خود تا آخرین لحظه پای بند خواهیم بود، گفت: دشمنان همواره در تلاش هستند تا خللی در صمیمیت، همراهی و همدلی ارتش و سپاه ایجاد کنند و بصیرت، درایت و آگاهی آحاد فرماندهان و کارکنان نیروهای مسلح در اطاعت از فرمان فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر حفظ وحدت به طور قطع توطئه‌های آنان را ناکام خواهد گذاشت.

نشست فصلی وحدت و اخوت فرماندهان ارتش و سپاه با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه، حجت الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اعضای هیات رییسه ارتش و سپاه، فرماندهان نیروهای دو سازمان در محل ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد.

در این نشست بر تداوم همکاری‌های گذشته و روزآمد سازی راهکارهای هم افزایی و هم راستایی بیشتر برای ارتقای توان دفاعی و مقابله با تهدیدات متصور از جبهه دشمنان تاکید و تبادل نظر شد.

فرمانده کل سپاه با تشکر و خرسندی از حضور فرماندهان و برادران ارتش در جمع پاسداران حریم ولایت، از فرماندهی معظم کل قوا به عنوان نقطه ثقل و عامل وحدت امت اسلام و به ویژه همدلی بین ارتش و سپاه یاد کرد و گفت: برادری‌های ما ریشه در تعالیم الهام بخش قرآن کریم و اهل بیت(ع)، عاشورای حسینی  و نیز همراهی های باشکوه دوران دفاع مقدس و پس از آن دارد و بیانگر این معناست که ما یک پیکره و ید واحده هستیم.

سردار سلامی با تاکید بر اینکه ارتقای قدرت دفاعی و توان بازدارندگی کشور در سایه وحدت و همدلی  نیروهای مسلح به ویژه ارتش و سپاه رقم خورده است، اظهار کرد: به دلیل برداشت و احساس مشترک و درک یکسان نسبت به مخاطرات و تهدیدات، این همراهی روز به روز گسترش خواهد یافت و ارتش و سپاه با انسجام هرچه بیشتر دوشادوش هم در مسیر از عزت آفرینی برای انقلاب اسلامی، نظام و کشور و صیانت از امنیت و آرامش ملت ایران گام بر می‌دارند.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه ما سنگر نشینانی واحد با آرمان‌های مشترک در دفاع از انقلاب و میهن عزیز اسلامی هستیم، گفت: امیدواریم به برکت همه مجاهدت‌های فرزندان این مرز و بوم، همان گونه که تا به امروز دشمنان نتوانستند ذره‌ای شکست را به ما تحمیل کنند، این سربلندی و عزت تداوم یابد و خداوند متعال به همه فرماندهان ما توفیق دهد تا جان در بدن داریم در این صراط مستقیم با پرچمداری رهبر عزیز و فرزانه انقلاب اسلامی گام برداریم.

امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش نیز در این نشست با تاکید بر اینکه همدلی، وحدت و اخوت ارتش و سپاه موجب خرسندی فرماندهی معظم کل قوا است، گفت: ملت عزیز ما نیز وقتی ارتش و سپاه را در کنار هم و دست در دست یکدیگر برای دفاع از انقلاب اسلامی و کشور می‌بینند خوشحال تر و امیدوارتر می شوند.

وی افزود: در مراسم دانش آموختگی دانشگاه های افسری در محضر فرمانده معظم کل قوا متعهد شدیم که دست از دست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نیاوریم تا نظام سلطه به سرکردگی آمریکای جهانخوار فرو ریزد و عمر رژیم منحوس صهیونیستی به سر آید؛ بر این قول خود تا آخرین لحظه پای بند خواهیم بود.

سرلشکر موسوی با بیان اینکه دشمنان همواره در تلاش هستند تا خللی در صمیمیت، همراهی و همدلی ارتش و سپاه ایجاد کنند، تصریح کرد: بصیرت، درایت و آگاهی آحاد فرماندهان و کارکنان نیروهای مسلح در اطاعت از فرمان فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر حفظ وحدت به طور قطع توطئه‌های آنان را ناکام خواهد گذاشت و امیدواریم این وحدت روز به روز در عرصه‌های مختلف آموزشی، فرهنگی و عملیاتی بیش از گذشته خود را نشان دهد.

نماینده ولی فقیه در سپاه نیز با تاکید بر اینکه معتقدیم در هیچ جای دیگر جز نظام ولایی  وحدت قلب‌ها شکل نمی‌گیرد، گفت: آنچه می‌تواند دل ها را یکسان کند اعتقاد و باور واحد است و امروز به فضل الهی و برکت نظام ولایی و ولی برجسته الهی، اخلاص، توکل، شجاعت و معنویت انقلابی در نیروهای مسلح ساری و جاری است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
فشار یوفا و کونکاکاف بر اینفانتینو
جمینای هم هکر شد
تکلیف تصاویر بدون حجاب و تماس با نامحرم چیست؟
افزایش ۶۰ درصدی مشروطی دانشجویان پس از کرونا
بیانیه شورای امنیت درباره تحولات یمن
چرا اوراق سکه در بازار اثر کاهشی نداشت؟
اعدام عامل انتقال اطلاعات سایت‌های موشکی اصفهان به موساد
پاسخ عراقچی به وزیر خارجه فرانسه
نرخ سرویس مدارس استان تهران بالاتر از انتظار
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس: ایران را با یمن مقایسه نکنید!
ذخایر نفت رو به اتمام است/ هزینه‌های زندگی در انگلیس بالا رفت
تصاویری از رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری جانفدای ایران در روز جمعه ۲۷ شهریور
صحن دانشگاه را به سنگرِ بعثت تبدیل می‌کنیم
فیلم | شعرخوانی: دلتنگ مشهدیم و پریشان کربلا...
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top