تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/05/28 - 10:05
کد خبر: 367530

چرا ارز صادراتی بازنمی‌گردد؟

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: ناهماهنگی میان دستگاه‌های مختلف مانند گمرک، سازمان توسعه تجارت و بانک مرکزی و نبود سامانه یکپارچه از عوامل اصلی در بازنگشتن ارز‌های صادراتی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» دانشجو، مسعود خوانساری در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اعلام بانک مرکزی در بازنگشتن 27 میلیارد دلار از ارز حاصل از صادرات گفت: اینکه این میزان اعلامی چقدر واقعیت دارد باید بررسی شود، اما ما مکاتبه کردیم و بانک مرکزی فهرست افرادی را که ارز را برنگرداندند به ما اعلام کند که اخیرا بانک مرکزی فهرستی را همراه با میزان ارزی که بازنگشسته اعلام کرد و این فهرست اگرچه بسیار کمتر از رقم اعلامی بانک مرکزی است، اما ما با 90 شرکتی که در فهرست بودن جلسات متعددی را برگزار کردیم که در نتیجه گیری‌ها به بخشنامه‌های متعدد صادر شده از سوی دستگاه‌های مختلف و نبود آگاهی برخی صادرکنندگان از دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های موجود نیز به عنوان دیگر عوامل موثر در بازنگشتن ارز‌های صادراتی برخوردیم.

وی با بیان اینکه بانک مرکزی در جلسه برگزار شده همکاری‌های خوبی داشته است گفت:‌ای کاش قبل از اعلام بانک مرکزی هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف و بخش خصوصی صورت می‌گرفت و خوب و بد به یک چشم نگاه نمی‌شدند.

رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه پیش بینی‌ها از کسری بودجه دولت 180 هزار تا 200 هزار میلیارد تومان است گفت: دولت از طریق ارائه اوراق قرضه دولتی و عرضه برخی سهام دولتی تا حدودی توانسته این کسری را جبران کند و اوراق سلف نفتی که رئیس جمهور خبر آن را داده به گفته رئیس کل بانک مرکزی برای 2 سال آینده است و به نوعی انتظارات تورمی را مدیریت می‌کند و در مقایسه با اوراق دیگر کم هزینه‌تر است و سود بیشتری دارد.

خوانساری افزود:‌ای کاش در این مورد هم قبل از اعلام، کارشناسی‌ها صورت می‌گرفت و مسئولان هم به جای اعلام مخالفت و موافقت خود درباره این موضوع در جراید با توجه به تورم زیاد موجود در جامعه با هماهنگی مشکل را حل کنند و تکلیف کسری بودجه دولت هر چه زودتر روشن شود.

وی با اشاره به مباحثی که جلسه گذشته درباره تفاهم نامه ایران و چین مطرح شد گفت: در این باره کارگروهی تشکیل شد و کمیسیون‌های مرتبط هم به این کارگروه متصل شدند و مکاتبات خوبی با وزارت خارجه انجام شد و هماهنگی‌های خوبی نیز به عمل آمد.

خوانساری درباره طرح نظام بانکداری که در مجلس مطرح است گفت: این طرح تلفیقی از لایحه دولت و پیشنهاد‌های مجلس است که هم اکنون در کمیسیون تخصصی مطرح است ماهم با تشکیل کارگروه‌های مرتبط نظر تخصصی اتاق را در این باره تا سه ماه آینده به مجلس ارایه خواهیم کرد.

رئیس اتاق بازرگانی تهران درباره صدور کارت بازرگانی نیز گفت: از یک سال گذشته بحث در صدور کارت بازرگانی این بود که به سامانه جامع تجارت متصل شود وزارت صمت پیگیری کرد که ورود افراد برای صدور و تمدید کارت از طریق سامانه جامع تجارت انجام شود بر اساس بخشنامه صادره قرار بود از یکم مرداد فرایند‌ها از طریق این سامانه انجام شود، اما امروز که 28 مرداد است هنوز این سامانه راه نیفتاده افراد به ما مراجعه می‌کنند که دست ما بسته است، زیرا اشکال از طرف سازمان توسعه تجارت است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کار صعود هندبالیست‌ها سخت شد
عارف: بعد از جنگ رمضان انسجام، وحدت و حضور مردم بسیار بیشتر شد
سی‌ان‌ان: سنای آمریکا ترامپ را توبیخ کرد
انگلیس مقابل دیوار غنا متوقف شد/ شکست تاکتیکی توخل برابر کی‌روش
هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
پیش بینی حضور ۱۵ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید
دیدار فرمانده ارتش پاکستان با پزشکیان
نقش یک ویدئو در تساوی ایران با بلژیک/ نسل باتجربه در انتظار اتفاق بزرگ
مسیرهای برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد و تهران
تیم هاکی روی یخ بانوان ایران نایب قهرمانی جام آسیایی روسیه شد
بازخوانی تاریخ کربلا؛ سفری به عمق واقعه عاشورا
علی‌اکبر(ع)؛ الگویی ماندگار برای تربیت دینی و ولایت‌مداری جوانان
سن یک دنباله دار قدیمی تخمین زده شد
همدستی متا با اسرائیل در سانسور محتوای جنگ علیه ایران
تعطیلی ۱۳ و ۱۴ تیر استان تهران و ۱۵ تیر کل کشور جهت تشییع امام شهید
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
فیلم | وجدانی همت: باید این مقاومت و سلحشوری را به نسل بعدی منتقل کنیم
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مکتب عاشورا برای مرثیه و مویه نیست
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
بسیج دانشجویی امیرکبیر: نمایندگان خود را به تراز ملت مبعوث برسانند/ در مقابل به توپ بستن مجلس ساکت ننشینید
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
دفترچه انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی اصلاح شد
امتحانات حضوری ارشد و دکتری دانشگاه آزاد استان تهران به تعویق افتاد
زمان برگزاری برخی امتحانات دانشگاه علم و صنعت تغییر کرد
امکان برگزاری امتحانات در شهر محل سکونت دانشجویان فراهم شد
مهلت ثبت‌نام ترم تابستانی دانشجویان علوم پزشکی تمدید شد
اعزام ۷۱ پژوهشگر ایرانی به مراکز علمی برتر چین
امتحانات پایان‌ترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد حضوری شد
زمان مصاحبه‌های آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ تغییر کرد
مهلت ثبت‌نام پذیرش کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ تمدید شد
تغییر زمان برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم دانشگاه خواجه نصیر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top