تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/05/29 - 10:53
کد خبر: 367661

نوبخت: در طول سال جاری هیچ استقراضی از بانک مرکزی نداشتیم

محمدباقر نوبخت معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه در یک برنامه زنده تلویزیونی به مناسبت هفته دولت تاکید کرد که در طول سال جاری هیچ استقراضی از بانک مرکزی صورت نگرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از بازارنیوز، نوبخت سه شنبه شب در آغاز این برنامه زنده تلویزیونی به پرداخت ماهانه یارانه ها اشاره کرد و گفت: یکی از مصائبی که سازمان برنامه و بودجه کشور با آن دست و پنجه نرم می کند و جزو سختی های این سازمان محسوب می شود، پرداخت یارانه نقدی، کمک معیشتی و حقوق ها است.

وی افزود: البته همه پرداخت ها زمان بندی منظم دارد بطوریکه دهم هر ماه یارانه معیشتی، ۲۰ هر ماه یارانه نقدی و آخر هر ماه هم حقوق ها پرداخت می شود و زمان پرداخت ها را به نظمی رساندیم تا شرایط اجتماعی افراد را درک کنیم.

رییس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: در حال حاضر شرایط اقتصادی جامعه به گونه ای نیست که برخی یارانه های کمک معیشتی را حذف کنیم اما ما به هیچ وجه در طول سال جاری هیچ استقراضی از بانک مرکزی نداشتیم.

وی در خصوص این نکته که طبق ماده ۴ هدفمندی یارانه ها دولت باید نسبت به شناسایی ۳ دهک اول جامعه و حذف یارانه آن ها اقدام کند، گفت: دولت این ماموریت را به وزارت رفاه داد که بر اساس بانک اطلاعاتی خود دهک های بالای جامعه را شناسایی و یارانه آن ها را قطع کند که این کار در یک مقطعی انجام شد و ۳ تا ۴ میلیون نفر شناسایی و یارانه آن ها حذف شد اما آنقدر فضاسازی در جامعه صورت گرفت که وزارت رفاه مجبور به بازگشت یارانه برخی افراد شد.

او افزود: نیازمندیم که اگر قرار است اقدامی صورت بگیرد، مشارکت بین دستگاه ها ایجاد شود تا بتوانیم یارانه را به آنهایی که استحقاق دارند، پرداخت کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top