تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/05/30 - 12:46
کد خبر: 367786

سلطانی‌فر: در چهار سال گذشته سرخابی‌ها بدون بودجه دولتی اداره شدند

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه استقلال و پرسپولیس در چهار سال گذشته بدون یک ریال بودجه دولتی اداره شدند، از ورود سرخابی‌ها به بازار سرمایه خبرداد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی‌فر در جلسه خصوصی‌سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با اشاره به روند اقدامات صورت گرفته برای واگذاری این دو باشگاه اظهار داشت: در چند ماه گذشته مراحل پیگیری خصوصی‌سازی دو باشگاه را با جدیت و اولویت کاری انجام دادیم و اگر این عزم و اراده از سوی وزارت ورزش و سازمان خصوصی‌سازی نبود و جلسات هفتگی به صورت مداوم برگزار نمی‌شد، شاید تا دو، سه سال دیگر نیز این کار صورت نمی‌گرفت.

وی افزود: وزارت ورزش در سه، چهار سال گذشته این دو باشگاه را حتی بدون یک ریال اعتبار دولتی و صرفا از محل درآمد حاصل از تبلیغات اداره کرده و هر دو تیم در بالاترین سطح لیگ حضور داشتند. سرخابی‌ها در این چند سال وضعیت خوبی داشتند و به لیگ قهرمانان آسیا راه یافتند.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در این شرایط تحریم ما هیچ‌گونه هزینه‌ای برای دو باشگاه ازاعتبارات دولتی انجام ندادیم، ولی از تعاملات و ارتباطات و همه ظرفیت‌های وزارت ورزش استفاده شد تا این دو باشگاه که بیشترین هوادار را دارد به خوبی اداره شود.

سلطانی‌فر ادامه داد: اداره این دو باشگاه بدون اتکا به بودجه دولتی و در شرایط سخت تحریم به نحو مطلوبی انجام شد و امسال نیز هر دو باشگاه در بالای جدول لیگ قرار دارند و دو تیم به نیمه‌نهایی جام حذفی رسیدند و در لیگ قهرمانان آسیا نیز حضور دارند و این یکی‌ از دستاوردهای مهم وزارت ورزش محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: امروز یکی از افتخارات دولت و سازمان خصوصی‌سازی این است که معضل بزرگ اداره این دو باشگاه به صورت دولتی حل شود و سهام دو باشگاه به مردم و هواداران واگذار شود. یقین داریم این اتفاق تاریخی و تاثیرگذار برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و ورزش کشور است و در رشد این دو باشگاه و فوتبال ملی اثرگذار خواهد بود.

سلطانی‌فر ضمن قدردانی از همه کسانی که برای خصوصی‌سازی شدن دو باشگاه کمک کردند، گفت: تشکر می‌کنم از مجموعه همکاران در وزارت ورزش و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، مسئولین عالی رتبه سازمان خصوصی‌سازی، وزارت امور اقتصاد و دارایی، اداره ثبت، دستگاه قضایی، وزارت راه و شهرسازی و همه دستگاه‌هایی که همکاری داشتند.

وی افزود: این دوستان کمک کردند که روند خصوصی‌سازی دو باشگاه تسریع شودو در اسرع وقت کارها را انجام دادند که ما توانستیم پیشرفت خوبی در مراحل مستندسازی و آماده‌سازی این دو باشگاه برای ورود به بازار سرمایه داشته باشیم. این را تضمین می‌کنیم که به زودی این دو باشگاه وارد بازار سرمایه شوند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top