تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/06/05 - 20:24
کد خبر: 368485

چرا باید تایید هویت دومرحله‌ای را جدی بگیریم؟

فعال کردن تأیید هویت دومرحله‌ای یکی از روش‌های جلوگیری از حمله سایبری است که می‌تواند یک لایه اضافی برای محافظت از حساب را اضافه کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا؛ کارشناسان اینترنت بارها توصیه کردند که بهترین راه برای بالا بردن امنیت حساب کاربریتان در حساب‌های مختلف اعم از ایمیل و شبکه‌های اجتماعی فعال کردن تایید هویت دومرحله‌ای است.

هکرها برای دستیابی به رایانه‌ها و حساب‌های آنلاین از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند. اگر برای بخش پسورد از یک عبارت استفاده شود احتمال موفقیت کاهش می‌یابد. در عوض استفاده از کلمات و نمادهای خاص، حروف بزرگ و عبارت‌های طولانی می‌تواند مناسب باشد. فعال کردن تأیید هویت دومرحله‌ای یکی از روش‌های جلوگیری از حمله سایبری است که می‌تواند یک لایه اضافی برای محافظت از حساب را اضافه کند.

یک مورد دسترسی اضافی مانند رمز عبور یکبار مصرف (OTP) که به یک حساب ایمیل یا تلفن همراه ارسال می‌شود می‌تواند از دسترسی هکرها به آن جلوگیری کند. جلوگیری از استفاده مجدد از گواهی‌نامه‌ها نیز می‌تواند مفید باشد. کاربرانی که از یک رمز عبور برای حساب‌های شخصی و حرفه‌ای خود استفاده می‌کنند، هم شرکت و هم خود را در معرض خطر قرار می‌دهند. برای ایجاد رمزهای قوی و منحصربه‌فرد می‌توانید از مدیر پسورد استفاده کنید.

در این راستا علی‌اصغر زارعی -کارشناس ارشد مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی- اظهار کرد: یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ امنیت، فعال کردن قابلیت تایید هویت دومرحله‌ای در برنامه‌هایی مثل اینستاگرام، توییتر، فیس‌بوک، واتس‌اپ، تلگرام است. و یکی از راه‌ها برای فعال کردن تایید هویت دو مرحله‌ای استفاده از برنامه‌های Authenticator است. روش دیگر برای تایید هویت دو مرحله ای از طریق پیامک است که خیلی از کاربران از این روش استفاده می‌کنند.

وی درباره استفاده از کد آنلاین را از طریق اپلیکیشن Authenticator اظهار کرد: یک نکته بسیار مهم که خیلی از کاربران آن را رعایت نمی‌کنند و هنگام ورود به حساب کاربریشان با مشکل روبرو می شوند، زمانی است که می‌خواهند گوشی‌شان را Reset Factory یا تعویض کنند یا برنامه مورد نظر را حذف و دوباره نصب کنند.

این کارشناس فناوری اطلاعات ادامه داد: یا ممکن است در اثر سرقت گوشی، بخواهند مجدداً برنامه‌های اینستاگرام، فیس‌بوک و توییتر را روی گوشی جدیدشان نصب کنند و وارد اکانتشان شوند؛ اما حساب کاربریشان اجازه ورود نمی‌دهد. در این شرایط کاربران با نصب مجدد اپ Authenticator و دریافت کد جدید هم اجازه ورود به صفحه یا اکانتشان ندارند گاهی ممکن است هرگز دسترسی به اکانتشان را نداشته باشند.

زارعی خاطرنشان کرد: اگر قصد فعال کردن تایید هویت دومرحله‌ایی با استفاده از اپلیکیشن‌هایی مثل Google Authenticator را دارید، زمانی‌که این اپلیکیشن‌ها را راه‌اندازی می‌کنید و برای اولین بار کد تایید را وارد می‌کنید، برنامه‌هایی مثل اینستاگرام و توییتر به شما تعدادی کد امنیتی نشان می‌دهند. می‌توانید این کدها را یک جا بنویسید یا از آنها اسکرین شات بگیرید تا زمان بروز مشکلات مثل سرقت گوشی، پاک کردن برنامه‌ها یا تعویض گوشی با وارد کردن این کدها به سادگی وارد حساب کاربریتان شوید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۳ طلا برای عملکرد تاریخی زنان
فرشتگان میناب پیام‌آور شادی برای ایران
چهارمین قهرمانی تکراری کره جنوبی در فوتبال بازی های آسیایی
دنیامالی: پیشرفت ورزش ایران در بازی‌های آسیایی مشهود بود
واکنش شدیداللحن یمن به حملات سعودی علیه صنعا
وزیر خزانه‌داری آمریکا: مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
رتبه ۷ کنکور انسانی: استمرار و نظم در مطالعه مهم‌تر از استعداد است
صالحی‌امیری: تهران باید به‌عنوان یک قطب تمدنی و فرهنگی معرفی شود
ماجرای محکومیت الناز شاکردوست؛ مرثیه‌سرایی یا کذب‌گویی؟
اذعان گروسی به ناتوانی سازمان ملل در حل‌ مشکلات جهان
امکانات ما متناسب با همه نیازهای سالمندان نیست
رتبه ۴ علوم انسانی: کتاب‌های درسی محور اصلی مطالعه‌ام بود
پیاتزا پس از کسب مدال طلای ناگویا: برای مردم ایران خوشحالم
آرایش جدید اقتصادی دولت برای مدیریت شرایط ویژه کشور
حماس: اشغالگران بر نسل‌کشی در غزه اصرار دارند
گرامیداشت روز جهانی گردشگری و هفته تهران +عکس
حتی در روزهای سخت هم درس خواندن را متوقف نکردم
از تجربه ناگویا تا بازنگری در نظام ورزش قهرمانی ایران
شیرودی: پروازهای ایران و عراق از فردا از سر گرفته می‌شود
«قدرت یعنی حق انتخاب» محور تازه مسیر دانش‌بنیان ایران
وقتی هدف در روزهای سخت انگیزه می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top