تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/06/06 - 10:24
کد خبر: 368508

نوع عزاداری‌های امسال مورد رضایت اهل‌بیت(ع) است

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه بابیان این‌که محدودیت‌های ایجادشده در عزاداری‌ها از باب مصلحت است، گفت: این موضوع مورد رضایت اهل‌بیت(ع) است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری با اشاره به برگزاری عزاداری‌های سالار شهیدان در روز‌های اخیر اظهار داشت: بزرگداشت محرم و عاشورا جزو باور‌ها و اعتقادات شیعه است و در طول تاریخ همواره این ارادت شیعه به اهل‌بیت عصمت و طهارت وجود داشته است.

وی ادامه داد: این عرض ارادت و عزاداری‌ها همواره مورد تأکید مراجع، بزرگان و متدینین قرار داشته و در زمان‌هایی که دستگاه‌های ستمگر و طاغوت اجازه برگزاری این مراسم‌ها را نیز نمی‌دانند بازهم در پستو‌های خانه‌ها این مراسم‌ها برگزار می‌شده و نسل به نسل انتقال‌یافته است؛ و حتی در شرایطی که دستگاه‌های جبار و طاغوت مانع عزاداری می‌شدند مردم بازهم در پستو‌های خانه خود سعی می‌کردند این مراسم عزاداری را به پا کنند.

آیت‌الله حسینی بوشهری برگزاری مراسم‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی را موردتوجه قرارداد و گفت: قبل از شروع عزاداری‌ها نیز همه مراجع و بزرگان نسبت به اصل برگزاری مراسم تأکید داشتند و هیچ‌کسی از مراجع و علما و بزرگان نگفته‌اند مراسم عزاداری برگزار نشود.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه بابیان این‌که محدودیت‌های ایجادشده در عزاداری‌ها از باب مصلحت است، گفت: این موضوع مورد رضایت اهل‌بیت (ع) است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نظم را به فضای سیاسی کشور بازگردانید!
اعتراضات سراسری دانش‌آموزان در فرانسه +عکس
تاکید عراقچی بر تداوم گفت‌ وگو و همکاری با همسایگان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به حجت‌الاسلام ناطق نوری
تقلای ترامپ برای بهره برداری از استعفای وزیر نفت ایران
برج میلاد تولدش را با شهروندان جشن می‌گیرد
کلاس‌های درس در فرانسه تا پایان هفته تعطیل می‌شوند
احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی
شیخ نعیم قاسم: صهیونیست‌ها نمی‌توانند در جنوب لبنان بمانند
پیام سخنگوی دولت به مناسبت روز تهران
گوترش: آمریکا و ایران به جنگ پایان دهند و به دیپلماسی بازگردند
یحیی سریع: تحرکات دشمن در جبهه الوازعیه را دفع کردیم
آموزش جان‌فدایان(۲) +عکس
کرملین: پوتین و پزشکیان جمعه دیدار می‌کنند
معیریان: بخشی از سینمای ایران فیلم کودکانه می‌سازد نه فیلم کودک
دیدار نماینده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با وزیر امور خارجه
واکنش دنیامالی به ابطال انتخابات تکواندو و درگیری علنی دو عضو فوتبالی
لاوروف: جنگ علیه ایران بر اقتصاد جهانی تأثیر منفی می‌گذارد
استقلال: سؤال AFC به معنای تشکیل پرونده یا احراز تخلف نیست
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ بار به یمن حمله کرد
تصویب صندوق عدالت آموزشی برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top