تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/06/09 - 12:31
کد خبر: 368713

دیدار ترامپ با نیروهای سرکوب‌گر

رئیس جمهور آمریکا قصد دارد در راستای حمایت‌هایش از سرکوب اعتراضات ضدنژادپرستی در این کشور، با نیروهای گارد ملی شهر کنوشا دیدار کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از برنا، با ادامه یافتن اعتراضات در شهر «کنوشا» ایالت «ویسکانسین» آمریکا و اعزام ۱۲۰۰ نیروی گارد ملی برای سرکوب معترضان، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به این شهر سفر خواهد کرد.

به نوشته نشریه «پولیتیکو»، ترامپ روز شنبه در پاسخ به سوال یک خبرنگار درخصوص احتمال سفر به کنوشا گفت: «ممکن است [بروم]». اندکی بعد سخنگوی کاخ سفید تأیید کرد که ترامپ روز سه‌شنبه به این شهر سفر خواهد کرد و با نیروهای گارد ملی دیدار خواهد کرد.

از اوایل خرداد ماه و پس از اقدام افسر پلیس «مینیاپولیس» ایالت «مینه‌سوتا» در قتل «جورج فلوید» شهروند ۴۶ ساله سیاهپوست آمریکا از طریق فشردن زانو بر روی گردنش به مدت ۹ دقیقه، اعتراضات سراسری علیه خشونت پلیس آمریکا از شهر مینیاپولیس آغاز شد و به دیگر شهرهای آمریکا و حتی کشورهای دیگر نیز گسترش یافت و تاکنون نیز ادامه داشته است.

رئیس‌جمهور آمریکا روز شنبه در توییتی نوشت: «اگر شهردار بی‌کفایت پورتلند، تد ویلر، کنترل شهرش را در دست نگیرد و مانع آنارشیست‌ها، آشوبگرها، شورشی‌ها و غارتگران نشود و خطرات بزرگی برای مردم بی‌گناه ایجاد کند، ما وارد می‌شویم و اوضاع را به گونه‌ای که ۱۰۰ روز پیش باید به آن رسیدگی می‌شد، در دست می‌گیریم».

در حالی که اعتراضات ضد نژادپرستی و خشونت پلیس علیه رنگین‌پوستان همچنان در پورتلند ادامه داشت، روز دوشنبه هفته گذشته ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت که در آن هنگامی که «جیکوب بلیک» جوان ۲۹ ساله غیرمسلح سیاهپوست آمریکایی به سمت خودروی خود در حال حرکت بود، دو افسر پلیس او را دنبال می‌کنند و به محض آنکه درب خودرو را باز می‌کند، یکی از افسران پلیس شروع به تیراندازی به وی می‌کند. این شهروند سیاه‌پوست آمریکایی نیز بر اثر خشونت پلیس جان خود را از دست داد تا شهر کنوشا در ایالت ویسکانسین به صحنه دور تازه اعتراضات تبدیل شود.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «اِن‌بی‌سی نیوز»، پلیس شهر کنوشا اخیراً حتی ۹ فرد داوطلب را که میان معترضان مواد خوراکی تقسیم می‌کردند مورد بازداشت قرار داده است.

مدیر این گروه هرگونه تلاش اعضایش برای به خشونت کشیدن اعتراضات را رد کرده و گفت: «ما فقط می‌خواهیم به مردم غذا برسانیم. ما از هر اعتراضی حمایت می‌کنیم».

از سوی دیگر پلیس کنوشا می‌گوید پلاک خودروهای این افراد مربوط به این ایالت نبوده و آن‌ها مرتکب تخلف شده‌اند. همچنین مدعی شد از داخل این خودروها کلاه ایمنی و ماسک ضد گاز و مواد آتش‌زا پیدا کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top