تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/06/13 - 15:32
کد خبر: 369168

ویژگی سیم کارت‌‌های جدید دانش‌آموزی

مدیرکل دفتر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرروش درباره ویژگی سیم کارت های دانش آموزی گفت: این سیم کارت‌ها آن دسته از مخاطراتی که شامل استفاده کنترل نشده از فضای مجازی است را نخواهند داشت و به زودی در مراکز اپراتورها قابل دریافت است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از برنا؛ محمود حبیبی، مدیرکل دفتر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرروش،‌ در خصوص توزیع سیم کارت‌های دانش آموزی گفت: فرآیند تولید سیم‌ کارت‌های دانش‌آموزی آغاز شده و اپراتورها پای کار آمدند و مکلف شدند که سیم کارتی به نام سیم کارت شاد را برای استفاده ایمن در فضای مجازی ارائه دهند تا از این طریق دل نگرانی‌های خانواده‌ها هم کاسته شود.

او درباره نقش اپراتورها توضیح داد: همکاران ما در حوزه اپراتورها برنامه ریزی کرده‌اند و با جلسات متعددی که گذاشته شده و فرآیندی که طی شده،‌ به زودی ارائه سیم کارت‌های دانش آموزی را شاهد خواهیم بود.

حبیبی با بیان اینکه سیم کارت‌های دانش‌آموزی تنها به فضاهای مورد تایید آموزش و پرورش دسترسی خواهند داشت، گفت:‌ این سیم کارت خاص استفاده  کودکان و نوجوانان در فضای مجازی خواهد بود. قاعدتا این سیم کارت‌ها آن دسته از مخاطراتی که شامل استفاده کنترل نشده از فضای مجازی است را، نخواهند داشت. قرار است ما در خصوص این سیم کارت‌ها به صورت White list عمل کنیم که دانش آموزان بتوانند به فضاهایی که مورد تایید است دسترسی داشته باشند.

او ادامه داد: تلاش ما این است که دانش‌آموزان به محتواهای نامناسب دسترسی پیدا نکنند،‌ همچنین سیاست‌هایی که وزارت آموزش و پرورش در نظر دارد، روی این سیم کارت‌ها اعمال خواهد شد.

مدیرکل دفتر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرروش درباره زمان عرضه این سیم‌ کارت‌ها گفت: اپراتور همراه اول و ایرانسل کارشان را با جدیت شروع کرده‌اند، ولی هنوز زمان دقیقی برای توزیع سیم کارت‌ها مشخص نشده است.

حبیبی در خصوص اینکه سیم‌کارت دانش‌آموزی چگونه توزیع خواهد شد، گفت: مراکز اپراتورها سیم کارت‌ها را توزیع خواهند کرد که البته این سیم کارت‌ها با عنوان شاد است،  اپراتورهای همراه اول و ایرانسل توزیع کننده این سیم کارت هستند.

او با اشاره به اینکه هیچ محدودیت سنی برای دریافت سیم کارت‌های دانش آموزی وجود ندارد، گفت: دانش‌آموزان می‌توانند با نام و مشخصات خودشان سیم کارت را خریداری کنند. ظاهرا آنطور که اعلام شده، وزارت ارتباطات محدودیت زیر 18 سال برای دریافت سیم کارت را برداشته‌ تا همه دانش آموزان از آن استفاده کنند.

مدیرکل دفتر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرروش گفت: سیم کارت شاد مانند سایر سیم کارت‌ها ویژگی‌‌های خاص خود را دارد و قابل شارژ توسط دانش آموزان است.

او درباره نسخه جدید شاد و برطرف کردن ایرادات این اپلیکیشن گفت: تمام ایرادات اپلیکیشن شاد را آسیب شناسی کردیم که یک سری از آنها مربوط به احراز هویت و اطلاعات دانش آموزان بوده است که همه اینها را مرتفع کردیم. همچنین اطلاعات جدید را به همکارانمان در طراحی زیرساخت جدید شاد قرار دادیم.

حبیبی بیان کرد: تصور ما این است که مشکلات این چنینی در نسخه جدید شاد به شدت کاهش پیدا خواهد کرد. علاوه بر اینها یک سری از مشکلات مربوط به مناطقی است که در پهنای باند محدودیت داشته باشند که اینها به زیرساخت‌های کشور برمی‌گردد و در اختیار آموزش و پرورش نیست.

مدیرکل دفتر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرروش در پایان اظهار داشت: وزارت ارتباطات به ما این قول را داد که زیرساخت‌های شبکه‌ای مناطق را شناسایی و تقویت کنند تا ما مشکلی برای استفاده از شاد در مناطق مختلف نداشته باشم. ما جلو خواهیم رفت و هر موردی که به عنوان مشکل با آن مواجه شویم را به وزارت ارتباطات اعلام می‌کنیم تا دیگر مشکلی باقی نماند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
به جای مردم‌رانی، مردم‌داری کنید
رئیس دانشگاه شهید بهشتی مردم را دعوت کرد در تشییع رهبر شهید شرکت کنند
پیروزی حقوقی استاد حامی فلسطین در دانشگاه کالیفرنیا
دانشمندی که دو بار آماج ترور قرار گرفت
ادای احترام شخصیت‌های جهان به پیکر آقای شهید ایران
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی جهت دعوت مردم برای شرکت در آیین بدرقه قائد عظیم‌الشأن، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه
حمایت قاطع جمعی از نمایندگان مجلس از بیانیه ده‌ماده‌ای راهبردی جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top